Отговори
# 60
Добър ви ден сладурчета и от мен Hug
Честито Благовещение нека всички да сме благословенни и най-щастливите жени и майки. newsm51 smile3525
Честит имен ден и на Благо да е най-послушното юначе на мама и на тати. baloni baloni baloni
Честита половин годинка на Ради много весели мигове и жив и здрав да ти е АИР.Весело изкарване на Арбанаси. Hug baloni
Тази нощ малкия след като заспа към 21.00 се буди и в 1.30 и после в 5.30 това скоро не го бяхме практикували обикновенно ставаше веднъж но май си има различни периоди все пак не са роботчета милите и когато си огладнеят не питат колко е часа а просто си казват думата.... Mr. Green
За гимнастиката аз обикновенно я правя преди баня но понякога и през деня когато е на кеф.Времето не съм го засичала но мисля че е около 20 мин.Освен това вечер задължително си му правя и масажче което много го обича. Grinning
За косопада аз си взех себорал форте което Кръци го препоръча и май наистина помага.Абе пак си капе ама като че ли по-малко.Иначе непрекъснато гледам да си правя маски със зехтин+желтък+капсули Герикапс+хума.
Мами искам да ви питам тези които ползваха течния прах Сано по колко слагате от него в капачката понеже аз сложих около 1/4 капачка но  ми се стори че не се пени при прането и нещо ми стана странно дали ще ми изпере хубаво дрехите. newsm78 Честно казано петната от пюретата си останаха. #CrazyПри вас изпират ли се?
Хайде приятен ден на всички. Hug

# 61
Честити празник момичета smile3525

Евелинка, да ти е жив и здрав малкия бандит, много да ви радва и слуша Hug

Аир, честита половин годинка на Ради - нека и той е жив и здрав и пожелавам да спинка по цели нощи, без да се буди Wink

Илияна, да е жив и здрав мъжа ти, още 100 години  bouquetдавай снимки на количката. Аз съм скарана  с марките и въобще не мога да се сетя каква е тази количка Blush

Теди,
нашата диета е проста Mr. Green.Никакви каши и съм му намалила папането.По-рано ядеше 5 пъти по 200мл. Сега сутрин и вечер по 200, през останалото време по 130мл. Сега като го масажирам, не са му толкова дебели и набити крачетата и напукани със целулит, както преди. Като го гледам не му и липсва храната.Явно преди е бил в период на засилен растеж.

Таси, данос е оправи скоро.Хремата, безапетитието са едни от признаците на зъбоникненето

Масажираме се всяка вечер след баня, а гимнастика правим през деня и преди баня

Лови, тоя номер със заспиването в 7 вечерта и събуждането в 3 и на мен ми е игран,знам за какво става дума Sick Mr. Green

Хайде ние отиваме да папаме.С това време си сменихме режима и сега вместо 7,11... ще ядем 8, 12ч.....
Лек ден на всички  bouquet

# 62
 Добро утро и от нас!Ние днес правим половин годинка. newsm44Честита половин годинка и на Ради и Марти-да са ни живи и здрави. Момичета да ви питам..как научихте бебоците да свикнат с лъжица да папат?При мен не се получава защо..?!Не и харесва ли или.....Пробва пюрето и после не го иска.Единственото добро попадение беше с пюре от ябълка и морков. А сега да ви се похваля,че нашата хрема окончателно мина и май и гърлото не и е чевено вече...та във вторник сме пак на консулт

# 63
Моми4ета,малко на своя глава пуснах албум4е за шесия месец,защото нали ве4е има бебоци на половин годинка.Надявам се нямате против Embarassed
Отивам да ви из4итам Hug

# 64
  • -
Честито Благовещение момичета!Честит имен ден на Благо на Евелинка!  bouquetДа сте живи и здрави всички-вие и вашите семейства,всички да сме благословени майки! Simple SmileЧестита половин годинка на Ради! Heart Eyes
Благодаря на момичетата,дето ми писаха на лични HugНие сме добре-малко имахме приключенска нощ,вече в 3ч спрях да броя за кой ли път ставам...какво му стана на това дете не знам-събужда се с пищене и нищо не е в състояние да я успокой/имам леки подозрения,тъй като трябва да ми дойде след 4-5дни че може да е от това,ама знам ли вече newsm78/Сега все едно че нищо не е било-дявол с ангелско лице си отглеждам аз Thinking Twisted Evil
Сега да се отчета как са нещата при нас-още се кърмим.На 5 1/2 месеца и дадох картофено пюренце за първи път/не беше много ентусиазирана от което Mr. Green/След 1 седмица започнах да и давам плодово пюре-него го харесваме доста.На консултацията през седмицата дето мина-7,600 и 68см-500гр и 2см сме пораснали.
Още не съм изчела последната тема и затова не взимам отношение по другите въпроси,дето обсъждате.Сега отиваме на разходка-хубав ден на всички! Hug

# 65
Здравейте и от нас Hug
ЧЕСТИТИ БЛАГОВЕЩЕНИЕ НА ВСИЧКИ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БЛАГОВЕСТ НА Евелинка!Да ти е жив и здраво детенце и много да ви радва! newsm03
Днес супер временеце  бяхме на разходка с децата,после по случай празника на пицария newsm03,сега сме си у дома.
ЧЕСТИТИ ПОЛВИН ГОДИНКИ НА МАРТИ И РАДИ!ДА РАЗСТЪТ ГОЛЕМИ И МНОГО ЗДРАВИ! newsm38
За косопада при мен намаля,аз нищо особено не съм правила взех си само ампули за косопад на VICHY и шампоан към него,вече не пада а никне newsm03
Прятен ден на всички и веселоизкарване на днешният хубав празник Simple Smile

# 66
4естита половин годинка на Каролин, Ради и Марти.4естит имен ден на Благо.
Да са много весели и засмени.
И на щастливите мами много щастливи моменти с малките им съкровища
Аз днес направо  #Crazy с Андрес.Спа до 12 4аса,разбира се събуждаше се за хапванията,но моментално заспиваше отново.Сега е ухилен до уши.
Относо седенето.Ами когато е буден все седнал иска да седи,но още не го подпирам с възглавници.Или е в някой или в полуседнало положение в коли4ката.

Последна редакция: нд, 25 мар 2007, 16:20 от friki

# 67
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=117290&photo=1

Това е, за да се запознаем!

# 68
Здравейте! Моля, ако някой види това съобщение, нека да ми пише, защото май не мога да публикувам...  newsm78
...а искаме да се включим във Вашата група на октомврийчетата!
 baby

# 69
опа и от нас утре ще досаждам до сега бяхме на гости на прабаба  Hug ама много я обичаме тази баба докато я види и се разприказва, само и се смее, все едно откакто се е родила вкъщи е била при нас Crazy

Кали ма утре снимки може ли  Hug че требе и да се снимам  Crazy хайде на чаве имам, но на мама му хич няма сама  Crossing Arms

изчезвам  ooooh!

# 70
Благодарности за Кръц   bouquet След толкова опити най- после успех  Simple Smile .Ще се радвам да ме включите към вашата група. Моето съкровище се казва Георги, роди се на 1.10.2006 г., 51 см и 3350 кг. Термина ни беше 28.09.06 г. Two Hearts

# 71
  • София
Здравей Vdaniela!! И аз съм от скоро!! Надявам се да се опознаем и да сме си полезни с каквото можем!
Двамата ми хубостници се забавляват в детската стая - малката лежи на леглото, а големия се прави на Вейдър и тя не спира да се смее. Отивам да я храня, че е време за цоцане...

Приятна вечер и да спите сладко!!! Simple Smile

# 72
Честит имен ден на Благо!
Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Честита половин годинка на Каролин, Ради и Марти!
Да са най-здравите и весели дечица! newsm51

welcomeна новите мами!

На кратко да се отчета : Много работя тези дни и така се очертават и следващите, та имам малко време за форума...Иначе моя Криско е нетърпим през последните 3 дни - по цял ден нервничи, мрънка, а и 2 вечери подред се събужда с рев през 2 часа и освен с мляко не го успокояваме...Сега съжалявам татенцето, че ще го гледа сам няколко дни и ще му скъсва нервите през деня. Какво му стана на това дете? Дано по-бързо минат неразположенията Praynig
за седналото - седи по цял ден в стола за кола, повдигнат с една малка възглавничка, още от 3месечен. В количката - от две седмици го вдигам, зощото хайвана иска да разглежда света вече - иначе е скучно, а за възглавници ми се вижда ранко.

Кали, от мен снимки ще имаш още утре като успея да направя сесията Grinning

Heart Eyesна всички!

# 73
  • Откъм Варната
Момичета вижте и ми кажете страничката с мамите всичко ли се вижда, ако не да я променям докато е още в работен вариант и не съм сложила всичко

http://oktomvrijki2006.hit.bg/main.html

Който не е пратил снимки, може да не бърза, а спокойно да се разкраси и тогаз да се снима  Mr. Green , някой питаше отговарям: снимка на мамата и снимка на бебока, кадето се виждат добре лицето, няма значение колко е голяма снимката, аз си изрязвам каквото ми трябва, и рожденната дата на мамата, на бебока ще я взема от 1 стр, а може и името на мамата, да го напиша до ника от форума, ще бъдат подредени по рожденна дата. Няма проблем ако някоя мама по нататък иска да и сменя снимката която съм качила с друга, само трябва да ми я прати. Пращайте ми ги на мейла, в профила ми е

П.С. Сега видях че съм забравила да си турна и моя лик

# 74
Здравейте момичета!
Добре дошли на новите мами welcome и честит имен ден на Благо   bouquet !
Напоследък и аз не мога да си позная чедото. Нали в понеделник започна хрема  yu5 , пръсках му Стеримар, а понякога Тонимер в  носа, то не беше борба, не беше рев... Добре поне че хремата почти мина, ама пък тази седмица като цяло му се намали апетита, а това ме притесни, защото нали само 150 грама качи миналия месец... Е, не му се отразява на жизнеността, дори от вчера прави опити да пълзи  newsm30 , надига дупе и крачетата са в почти правилната позиция, ама още малко трябва и ще стане. А, и две зъбчета са започнали да се подават. Но фактът си е факт че хапва по-малко и само се притеснявах за това. Добре че днес почна да се връща към старите си навици за хранене. Ама съм недоспала щото нещо немога да му намеря цаката как да го науча това дете да си ляга по-рано. Ей го на спи ми днес почти цял ден (нещо необичайно за него), ама вчера почти хич не спа, а вечерта я откара до 3 сутринта, то ня бяха гукания, песни (в негово изпълнение), игра с играчките... Сега му остава още едно ядене за деня, чакам го да се събуди и знам ли дали след това няма да е в настроение за игра а аз две не виждам...  Tired  Айде наоплаках ви се, дано утрешния ден бъде по-добър. Пожелавам ви на всички лека нощ и непробуден цяла нощ сън на бебчовците ви!
 smile3524

Общи условия

Активация на акаунт