Честно казано петната от пюретата си останаха.
При вас изпират ли се?

давай снимки на количката. Аз съм скарана с марките и въобще не мога да се сетя каква е тази количка 
Честита половин годинка и на Ради и Марти-да са ни живи и здрави. Момичета да ви питам..как научихте бебоците да свикнат с лъжица да папат?При мен не се получава защо..?!Не и харесва ли или.....Пробва пюрето и после не го иска.Единственото добро попадение беше с пюре от ябълка и морков. А сега да ви се похваля,че нашата хрема окончателно мина и май и гърлото не и е чевено вече...та във вторник сме пак на консулт
Да сте живи и здрави всички-вие и вашите семейства,всички да сме благословени майки!
Честита половин годинка на Ради! 
Ние сме добре-малко имахме приключенска нощ,вече в 3ч спрях да броя за кой ли път ставам...какво му стана на това дете не знам-събужда се с пищене и нищо не е в състояние да я успокой/имам леки подозрения,тъй като трябва да ми дойде след 4-5дни че може да е от това,ама знам ли вече
/Сега все едно че нищо не е било-дявол с ангелско лице си отглеждам аз

,сега сме си у дома.

с Андрес.Спа до 12 4аса,разбира се събуждаше се за хапванията,но моментално заспиваше отново.Сега е ухилен до уши.
ама много я обичаме тази баба докато я види и се разприказва, само и се смее, все едно откакто се е родила вкъщи е била при нас 
че требе и да се снимам
хайде на чаве имам, но на мама му хич няма сама 

на новите мами!

на всички!
и честит имен ден на Благо
!
, пръсках му Стеримар, а понякога Тонимер в носа, то не беше борба, не беше рев... Добре поне че хремата почти мина, ама пък тази седмица като цяло му се намали апетита, а това ме притесни, защото нали само 150 грама качи миналия месец... Е, не му се отразява на жизнеността, дори от вчера прави опити да пълзи
, надига дупе и крачетата са в почти правилната позиция, ама още малко трябва и ще стане. А, и две зъбчета са започнали да се подават. Но фактът си е факт че хапва по-малко и само се притеснявах за това. Добре че днес почна да се връща към старите си навици за хранене. Ама съм недоспала щото нещо немога да му намеря цаката как да го науча това дете да си ляга по-рано. Ей го на спи ми днес почти цял ден (нещо необичайно за него), ама вчера почти хич не спа, а вечерта я откара до 3 сутринта, то ня бяха гукания, песни (в негово изпълнение), игра с играчките... Сега му остава още едно ядене за деня, чакам го да се събуди и знам ли дали след това няма да е в настроение за игра а аз две не виждам...
Айде наоплаках ви се, дано утрешния ден бъде по-добър. Пожелавам ви на всички лека нощ и непробуден цяла нощ сън на бебчовците ви!
Препоръчани теми