Отговори
# 45
Здравейте момичета!
Да ви каже днес от какво бях потресена!Бях на една кръщене, а там една жена каза, че нейната свекърва и е казала:" детето, като направи 40-т дни и трябва да се учи на гърне".Ама направо се втрещих, та то не знае на кой свят е!Да вземем от родилното направо да го учим да не ака в гащите.Ама хубаво, че не чу мойта свеки, че току виж е казала, че съм го изпуснала моя.

# 46
Здравейте и от нас ние сме си все така много хремави и незнам вече какво да го правя,че и той миличкия не може да спи.Утре  ще звъня на частното педи.Даже и пюренцата не иска да яде и не му давам.
Утре с татито ще правим оборка на бъдещата ни къща,че тапети ще лепим.Най сетне му се вижда края. newsm10
Днес изкарах Красчо малко пред къщи ама той толкова нервен,че набързо го  прибрах.
за възглавницата ами моя от месец ,че и повече седи в коша си за кола ама докато се престраша newsm50
Илианка количката е мноооого добра smile3521
П.С. Отивам да гледам Горещо -след малко де tv

# 47
  • София
Здравейте, момичета-кокичета!

Аз днес бях много доволна от моето дете - такова ми е добричко! Не можах да повярвам как наобяд изяде цяло бурканче от 125 г на Хипп картоф и тиква, примесено с малко кърма. Може би си спомняте, че имахме проблеми с това зеленчуково пюре? Да се надявам оттук нататък да е по-лесно. Решила съм към всяко пюре да прибавям кърма и постепенно да намалявам количеството й, пък да видим. После си поспа в леглото 2 часа и половина, което пак рядко ни се случва. Най-много по час да поспи в леглото.  Grinning Та и ние с татито покрай него!
Иначе сме добре, във вторник сме на консултация да видим колко тежим.

didita4u, ако сте с алергия, най-добре да започнеш с оризова безмлечна каша.

Flores, и Венцислав се опитва да лази, но не става. Мърда с ръчички и крачета, но не си помества тялото, а само се върти наляво или надясно. Много е смешен. То за да се придвижиш, трябва и малко да се повдигнеш все пак.

За възглавниците - аз не го подпирам, има време. Но количката я повдигам до първо ниво, което е полулегнало. Много е доволен, че си гледа наоколо. А в кошницата з акола го държа от първия месец по малко. Но ние много пътуваме, така че ни върши добра работа.

Мире, на вас ви е рано за възглавници. Вие сте малки и нежни.

За играта на Pampers - аз изпратих преди една седмица за жирафчето. Дали ще си го получа и кога? Ако не, тогава ще ми изпратят ли другите две играчки вместо тази?

За килограмите направо не ми се коментира - имам +6 отгоре и няма сваляне и това си е.

tsuffyq, всеки ден правя гимнастика на бебко - преди баня. Ами около 15-20 минути. Отделно през деня го слагам на активната гимнастика или на спалнята, където се занимаваме - той се върти, аз го карам да пълзи, ей такива неща.

Sleepy, направо ти съчувствам за неспането през целия ден. И ние доста често сме имали такива моменти.

Хайде лека вечер от мен! Да спинкат бебоците!

# 48
 #Cussing outМомичета какво правите с тия падащи коси? Cry Аз не издържам вече,нещо ужасно е.Имам чуството че скоро ще имам петна по главата,даваите някакви съвети PraynigЯзък,че ми е дълга косата като са вече три косъма Sick

# 49
  • София
Гудза,

шампоан на Phyto (Фитоциан) против косопад, ампули против косопад на Revalid (по 1 ампула в корените на косата след измиване)  и ежедневен прием на витамини за бременни или Калмацин.  Не е лошо и да се подстрижеш 1-2 см. Всичко това при мен имаше доста задоволителен ефект.

Успех! Peace

# 50
  • Откъм Варната
gudza три косъма, ама дълги, споко виж в под форум красива мама има много идеи за такива проблеми, избери си подходящото за теб  Wink

Последна редакция: нд, 25 мар 2007, 00:48 от KaliMa

# 51
Ами така както пада пуловери можем да плетем Mr. Green

# 52
Здравейте Simple Smile

Днес е Благовещение, хубав празник, та по този повод Благовест на Евелинка да си носи името със здраве и да е щастлив!!! Heart Eyes

Илиянка, честито за количката  Simple Smile
За гимнастиката - масаж и гимнастика правя всеки ден около 1 1/2ч. след първото или второто хранене сутрин. Цялата процедура е около 1/2ч., а след това си лежи или спи голичка около час (въздушна баня).
За косопада, нали ви казах, че ми хрумна да събирам за перуки на куклите на Ема Joy Все пак ми се струва, че най-бурния период отмина.
Ема не се опитва да лази или да се обръща, но по колко коремни преси прави на ден в опитите си да седне...............повдигам я в количката, но все още избягвам много да я возя така. Понякога я облягам на възглавница, защото иначе много се изморява и вкиселява.
Таси, бързо оправяне!
Отивам да правя кафе, ако на някой друг му се пие сега е момента да си каже Mr. Green

Последна редакция: нд, 25 мар 2007, 08:59 от dbs

# 53
УФФФФФФФФФФФФ пак ми стана в 6.30  и му се играе направо smile3515 smile3515
честит имен ден на всички именници Tada
Отивам да си играем че и таткото ще събуди smile3507

# 54
  • София
Дбс, предвиди ме за кафенце  #Puppy dog. Вчера това дете заспа в 7 ч. Пропусна банята и се събуди в 3 1crib. Едвам го приспах пак и се събуди в 5  Rolling Eyes. Отделно в 1,2 и 4 яде Crazy.
... детето, като направи 40-т дни и трябва да се учи на гърне".Ама направо се втрещих, та то не знае на кой свят е!
Мишка, как ще чака 40 дни детето, да се почва от раждането предлагам Mr. Green. Само незнам само преди да срежат пъпната или след Mr. Green. Лелее, таз жена много амбициозна Mr. Green.
за гимнастиката- процедурата е около 30 мин. Сутрин и вечер newsm32.
за косопада- пада,пада, пада Mr. Green.
за възглавниците- не слагам. Шезлонга е в полулегнало, има 8 степени, но аз слагам на най- ниската.
Дидита, аз давам оризова каша на Фризо. Разреждам я с Фризопеп. Така му хареса, че едвам смогвам feeding.

# 55
  • Някъде в Европа...
 Днес на този хубав празник Ради става на половин годинка!

Честито на Благовест - да расте здраво и щастливо детенце!

Сега ще ходим на Арбанаси да се почерпим за повода ни! После ще пиша!
Чао засега!

# 56
Здравейте момичета!
Днес моят змей Благовест има имен ден! Бързам да ви почерпя:   party023 newsm38 Popcorn cook cook beer beer3 Wine Glass (така и не се научих да слагам картинки  Embarassed )
Също така на всички искам да честитя празника на майката, нека бъдем обичани и уважавани майки!  newsm51
Честита половин годинка на Ради!

# 57
Здравейте мамчета.
Честит Имен ден на всички ,които празнуват!
За захранването- ние сме още на плодови пюренца на Хип,като започнах с ябълка и морков,а сега му давам и други плодове .Общо взето съм привърженичка на късното захранване и за това започнах чак в 5 месец.
За косопада-виждам,че не само аз имам проблем,но сутринта като си измих косата сериозно си помислих ,че има опасност скоро да си остана без нея.
За стоенето седнали-много му се ще на бушона,но аз още не му давам,за това ,когато сме навън мама го носи на ръце.Иска да гледка милото.Та направо мога да ходя на разходка без количка.
Иначе сега ни мъчат много зъбките.Имаме си цели тра зъбчета,а сега ни никнат още три едновременно-горните два и един долен.Миличкото,направо се измъчи,а да не ви казвам какво ми прави гърдите-ужас,с тези зъбки като ме захапе звездички ми изкачат пред очите.
Абе момичета ,днес вече на ново часово време ли сме?Простете ,ама съм го пропуснала този момент.Режима ни опраделено отиде по дяволите днес.
Лек и слънчев ден от нас Hug

# 58
  • София
Здравейте!  Честито Благовещение!!! Бъдете здрави, силни и благословени вие и целите ви семейства!!

За косопада - Revalid и на хапчета е страхотен, пила съм го и има ефект и върху ноктите и кожата.Май е свързано с резкия спад на хормоните по това време, но знам, че отшумява. Стана въпрос за кредити - ние имаме жилищен от 2003, много трябва да е бдителен човек с тези банки, че все има скрити камъни (разбирай такси и таксички...). Успех с жилището!!!
Спокойна неделя!

# 59
evelinar Честит имен ден на Благо -да му е живо и здраво името да е здрав и да ви радва!

AIR честита ви половин годинка-здраве и усмивки !
tasi и ние сме хремави и кашляме, мисля да не давам нищо /лекарства/ .Спорна ви работа днес!
Сашко изцяло се съобрази със смяната на часа и се събуди в 5ч. вместо в 6ч. за папане.
Преди три години на тази дата мъжът ми претърпя животоспасяваща операция това е за негово здраве
Честито Благовещение!

Общи условия

Активация на акаунт