Отговори
# 30
Добро утро и от нас.Не съм много сигурна дали ще е хубаво времето в София,но ако е и ние ще се възползваме.
дбс-и ние мислим нещо за ново жилище,ама незнам каде ще му излезе края.Адски скъпички са, а не ми иска хич да се закопавам със заеми за 20г. и отгоре.Незнам това ми е много болна тема.  ooooh!
Иначе за нашия скромен режим да кажа:ние засега папаме само кърма в 6.00ч,9.00ч.,12.00,17.00,21.00ч.След около 2 седмици мисля да започна на обяд да давам зеленчуково пюре(още се колебая какво да е -най-вероятно ранни моркови на Хип).И общо всето това е.А за подпирането:все още не я подпирам ,но виждам,че е почти готова да седне и съм сигурна,че няма да имам проблеми с това.Все още малко ме е страх, а и знам че преди 6 месеца не бива да се слагат да сядат.
А снимките каде точно да се изпращат,че аз нещо не разбрах.
Приятен и успещен ден от мен Heart Eyes
P.S.Някой знае ли дали още е актуална играта с мечетата на Памперс и ако е получил играчка,ако можеда даде  малко инфо.

Последна редакция: сб, 24 мар 2007, 14:56 от BOMBOLINA

# 31
  • София
Здравейте момичета

И аз съм на тема столчета за хранене. Още не захранвам, в очудване съм дали с морков на Хипп или с  ориаова безмлечна каша. Стоя си и се чудя. Това след инфото от Яни за моркова, че тях ги алергизира и след съвета на една мама минала през АБКМ да захранвам поне по 2 седмици с нова храна, и то да започна с оризова каша. А ме е страх за 2 седмици да не се запече....

мише килограмите не ме притесняват, макар че заради кърменето съм + 4 откакто се върнах от родилния дом. Освен това с тая диета и еднообразно хранене постоянно съм си гладна. И все гледам да имам нещо в устата Simple Smile Но гимнастика си правя всеки ден, понеже така се чувствам по-добре.

ивче хареса ми за тройната коалиция  Joy

добре дошли на новите форумки и форумчета Wink

# 32
  • София
Детето на Калина пък го кръстили Симеон Хасан  hahaha

smile3532 Трябваше да е Симеон Хасан овчарчето Калитко, да отговаря на тройната коалиция  :mrgreen

Харесва ми!!! Laughing

Последна редакция: сб, 24 мар 2007, 16:19 от mila71

# 33
  • София
Здравейте мацки  Hug
Ние сме добре. Нощта при нас беше спокойна, малкия се събуди чак в 7.30ч. Днес малко режима ни се размести. Снощи така сладко се обръщаше и вече се опитва да лази - свива краката, повдига дупе, ама не знае какво да прави с ръцете и само бръмчи. Сладура на мама  Heart Eyes
За подпирането с възглавници - още не сме го правили. За сега си седи само в мен, като се обляга на мен. Седи, полулегнал и в стола за хранене.
Илиянче, и моя Ангел харесва банановата каша. Вчера му направих безмлечна каша ябълка на Хумана и доста време и се чудеше. Сложих му пюре от ябълка вътре в кашата и тогава я хапна с удоволствие.  Mr. Green
данито78, и аз сега се оправдавам с кърменето, ама после ще трябва да се отслабва, че нищо не ми става от старите дрешки и хич не се харесвам.  Rolling Eyes
Дбс, успех с търсенето на жилище. Дано си намерите най- доброто за вас и при най- изгодните условия.  Peace
BOMBOLINA - аз преди няколко дни пратих писмото за играчката. Не знам дали ще получа. Аз пратих за жирафа, ама те май всички пращат за него и може и да е свършил вече. На сайта на Проктър енд Гембъл четох че, кампанията се провежда в периода 9 декември 2006г. – 30 юни 2007г. Кампанията може да приключи преди изчерпване на наличностите от предлаганите като награди продукти. Всички участници в Кампанията, които са изпратили карта за лоялност със залепените мечетата и попълнените лични данни до 30 юни 2007г., получават играчката, съответстваща на броя на мечетата, която се изпраща в домовете им чрез куриер или с колет по пощата.

Детето на Калина пък го кръстили Симеон Хасан  hahaha

smile3532 Трябваше да е Симеон Хасан овчарчето Калитко, да отговаря на тройната коалиция  Mr. Green

Мнооооого ми хареса това за тройната коалиция.  Joy  Joy  Joy

# 34
didita4u , по-добре отложи моркова, познавам детенце с АБКМ , което направи реакция към моркови. Нищо страшно, но за всеки случай. Мисля, че картоф или тиква са по-добре, а и кашата от кафяв ориз ми звучи добре.
За килцата, аз съм далече над желаното тегло, но пък смятам да започна малко каланетика от следващият месец. Дано само се сработим с бебочко, че както сме на кърмене на поискване ... не знам.

# 35
  • Виена
Добро утрооо Party
Теди и аз няма да давам каша. По нататк да от прословутата Елда, засега няма.Ние сме на диета и досега за две седмици Цеци е качил само 200гр и аз съм супер щастлива Heart Eyes
Пишеше, че кашите вместо с вода, ако ги правиш с чай на Хип ябълка и шипка мисля, ставали супер и всяко детенце ги хапвало.
Ние засега сме изцяло с пюрета на Хип, други не сме пробвали още.Любимо засега от скромния му опит е картоф с морков eat
Кръци на каква диетка сте?И ние уж не ядем по много,ама за месец и половина е качил 800 грама пак си е доста.А намали храненията,от месец вече яде на 4 часа не на 3 и прави доста голяма пауза нощем.А иначе е голямо шило,не се спира,само се върти и не се спира на едно място.Ама доскоро и той не можеше да се обръща,също като Цеци вдигаше дупе и не можеше да си преметне ръката JoyАма вече му хвана цаката Grinning
 За милилитрите  пие по 190 много отдавна и не иска повече,поне за сега.
 За възглавниците се подпираме,но повече седи седнал в мен и в количката.
 Тука от 2 дни не е спирало да вали Close и  няма разходки Rolling Eyes

# 36
  • Варна
За захранването на кърмените бебета.Днес говорих с една докторка тук , която е много в час с тия неща , чете много и на нея и вярвам. И тя каза , че за здрави деца без алергия има 2 варианта - да се започне с плодово пюре или със зеленчуково. И най-добре да се започне с домашно приготвен картоф с кърма. Така че аз утре ще бъркам пюре . Захранването да става с увеличаване на количествата за около 1 седмица , селд това се добавя морков.Обаче аз не им вярвам на морковите на пазара , така че смятам да добавям готово пюре - това на Хип . Като се добавя първо една лъжичка към картофа , после постепенно се увеличава моркова и се намалява картофа . След като се захрани и с морков , вече се дават и други зеленчуци , без да се захранва . Засега толкова ,другото по-нататък , че много дълго стана
Иначе снощи за първи път откак е роден , Митето не спа спокойно и се събужда през 1 - 1 1/2 ч.
И плака на сън , горкото.
Да се похваля - днес си поджиткахме с новата кола до Балчик и обратно travel

# 37
Здравейте сладури и от мен Hug
Ние днес цял ден бяхме навън и малкия се държа много добре.В Метро направо не гъкна много му беше интересно.Там наистина няма кой знае какъв избор на пюрета.Пак взех на Хипп на АМ-АМ да ги пробвам и тях.
За килцата май ми остават още 2-3кг да свалям ама такова ядене пада че незнам как ще стане тая... Mr. Green.Иначе и аз се опитвам да правя всеки ден гимнастика ама чат пат ме домързява.Абе ще се свалят няма как сега и мъниците като проходят ела да видиш какво търчане ще пада. Mr. Green
За възглавницата аз още не смея слагам го в скута си и толкоз.Даже в кошницата не го държа изобщо само когато сме на път.Добре че го взех тоя шезлонг сега и там си го храня.Много ми е удобен. Peace
Диди и аз си мисля че не бива да рискуваш с тоя морков.По-добре вземи наистина тиква с картоф много добре им понася. Peace
Дбс стискам палци да имате късмет и да намерите нещо хубаво.Ние теглихме кредит от Пощенска банка и мисля че все още имат добри оферти.А какво ще взимате ново или на старо.Понеже се бяхме отчаяли от старите ужасно занемарени. Sick
Ами това е за сега от мен.Лека ви вечер. Hug

# 38
Здравейте  Simple Smile

За килцата до преди месец имах 2 кг. Тогава се мерих за последно. Кантара е срещу спалнята ни, но не ми е хрумвало да се кача, а сега няма да го направя, защото току що вечерях Mr. Green За спортуването и аз се надявам другия месец да мога да поспортувам Simple Smile Ще ми дойде добре и ще ме тонизира Grinning
Мира, аз защо съм останала с впечатлението, че сте на квартира или вие сте си взели жилище, но все още сте на квартира?
Благодаря за пожеланията. Ние сме обявили един имот за продажба и от реализацията й зависи какъв ще е размерът на кредита. Най-общо казано искаме жилище, което е ново (строено след 2005 г.) или все още е в строеж. С другите "подробности" няма да ви занимавам. За банка това, което е сигурно, е че искаме кредита да бъде погасяван с намаляващи вноски, да не е с фиксирана лихва, както и да няма разни гратисни периоди и т.н. Останалото зависи от крайното оскъпяване, реалното усвояване и преференциите по отношение работодателите ни.

Викат ме лека и спокойна на всички

# 39
Привет и от нас!!!
Минаваме само на бързо да ви почерпим,по случай половината ни годинка!Днес времето тук беше сравнително добро и бяхме цял ден по разходки,за това малко позакъсняхме с почерпката.
И тъй като мама е индианец и така и не се научи как се качват специалитети,ви черпи с каквото предлага "заведението":
 newsm38  beer2  Wine Glass  Popcorn  Coffee  cook  а за малките авери:  breastfeeding  Misc Baby Bottle и  smile3504
Айде толкова от нас,че ме чака   bath1

# 40
Дбс да на квартира сме все още понеже чакаме да ни построят коперацията надяваме се някъде лятото най-късно есента да сме влезли в новия си апартамент. PraynigЧакам с нетърпение да започнем голямото пазаруване и обзавеждане-обожавам го това само парички да имаш. Mr. Green
Честита половин годинка на Вики да е най-красвата принцеса на мама и на тате. Hug Hug Hug

# 41
Завърнахме се изчипкахме  нахранихме Саши и той сладичко нанка .Взехме Инглесина Зипи не е точно лятна става и за зимата доволни сме от покупката.Много, много не сме обикаляли и по-добре ,че ми е слаб ангела и се изкушавам .Първо минахме през Хипо и от там ни поеха едни приятели ,които чакат бебе след месец.Обиколихме няколко бебешки магазина после седнахме да хапнем и да поприказваме и обратно към Русе.BOMBOLINA аз пратих за първите две играчки и си ги получих /първото писмо -декември ,а второто януари/ за жирафа умишлено не пратих ,защото прецених ,че ще се изчерпи най-бързо.
matsa_gk честита ви половин годинка винаги здрава и усмихната да е малката Вики!!!!
dbs успех с намирането на жилище ,кредита , продажбата на имота и т.н.
За количките аз вече го повдигам нивото само ако заспи смъквам на легнало положение.
За Симеон Хасан леко ми се гади от цялата царска фамилия /меко казано/
За режима: 6ч.-180мл АМ
10ч.-180мл.АМ
14ч.-зеленчуково пюре-125-150гр.
18ч.-каша или АМ
21ч.-210мл.АМ
М/у храненията давам 1/2 бурканче плодово пюренце и сокче.
В Премама има страхотни бебешорски неща много исках спално чувалче ,но имаше само за малки бебчета и то по 80лв.Ей,кога ще ги стигнем европейците да можем и ние да си позволяваме такива красоти без да се замисляме за цената?/риторичен въпрос/
Калима утре ще има фотосесия и ще пратя снимки.
Лека и спокойна нощ!

# 42
Честита половин годинка на Вики, да ви радва много сладуранка.
KaliMa- страничката е страхотна, и аз ще пратя снимки, но утре, че днес не смогнах.
Кръц-Кръц - мерси за темичката, а днес се сетих за теб, в един магазин видях бонбони кръц-кръц Joy
Малката пък днес за първи път хапна пюре от ябълки, толкова й хареса, че не пускаше лъжичката от устата hahaha feeding newsm68. Сега пък й сложих от бисквитките на Плазмон, че да спинка хубаво на мама бебето. И на разходка бяхме и какво ли не свършихме.
За килцата- аз имам 1-2 да сваля, но повече се нуждая от стягане. Имам си уреди вкъщи, така че съм лесна, само време и желание ми трябват Embarassed
За възглавницата- и аз не съм слагала още. Полуседнала е на шезлонга и когато е в мен. В интарес на истината и не дава много зор, тъй че няма тормоз при нас все още.
 Исках да ви питам- вие всеки ден ли правите гимнастика на мишоците и по колко време ви отнема приблизително.
Забравих за режима да кажа- пие по 160 , с формулата става повече, на 5 хранения сме, като обедното е зеленчуково пюре, следобедното каша (но нея мисля да я редувам с плодово в което ще слагам Плазмон и млеко или с кисел, който пък е от царевично нишесте с плодово пюре)

# 43
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ВИКИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И УСМИХНАТА!

Днес Калоян спа само около 1 час за целия ден  Shocked - три пъти по 10 минути и един път около половин час. А бяхме около 5 часа на разходка и той обикновено спинка доста като е навън.
Непрекъснато се набира да сяда. В количката го оставям на 2 ниво (от общо три), което е полулегнало, но той успява да седне. Като го взема да стои в мен прави същото упражнение и затова го оставям по малко да седи. Когато има играчка точно пред него си седи седнал и без да го държим, но ако реши да вземе нещо, което е встрани много смешно се клати и залита да падне  Laughing Оставяли сме го подпрян с възглавници два-три пъти за по 5-10 минути.
Имаме си и две нови много интересни играчки - едната пееща, другата с бутони - телефона на тати и дистанционното на телевизора.  hahaha
Напоследък ако се събуди като съм го сложила да спи вечерта и мъжът ми отиде да му даде бибата и да го успокои, номерът не минава. Но щам се появя аз и сладура се усмихва, засмуква бибата и заспива. Чудя се ако се искам да го оставя на някой вечер и да излезем, какво ще правя.  newsm78 Май ще чакам да тръгне на училище и тогава ще го оставям на бабите.  Mr. Green
Хайде лека вечер от мен и да не забравите да превъртите стрелките на часовниците. Така бебоците ни вече ще се събуждат по-късно сутрин.  Mr. Green

# 44
tsuffyq всяка вечер ,но той вече като че ли сам си я прави .

Общи условия

Активация на акаунт