на Кръц

Искаше ми се да взмем с изо фикс, ама те по 700 лв, та май ще се разминем.
и така ства номера 

то ще е подарака и за шест месечето и 
Голяма е лудница в къщи,не мога да разбера това дете от къде я взима тази енергия ама никога не свършва
ще направя пак

. Нямам никакво време, но се надявам каузата да си струва.
.
.
.

че ние нали почнахме от рано (3 месеца),първо със морков,морков и картоф и постепенно си хапвахме от всички на Hipp.От 4ти месец по съвет на педито почнахме и месните.С най голямо удоволствие си хапва Телешко с картофи и Пуешко,Пилешкото не му харесва 

,свалям,ама много бавно 
.Бебко заспа, аз днес си свалих последните 4 серии на "Нашествие" (ако някой го гледа случайно по НТВ) и сега сядам(лягам) да гледам 

Много ми липсвахте момичета-признавам си не съм влизала от 10 дена почти във форума.От вчера се опитах да прочета пропуснатото,но явно няма да стане-аз чета,вие пишете,че и нова тема започна...та реших да се появя да кажа че сме живи и здрави и сме добре ние с Мария.Имахме много проблеми и неприятности,но най-важното е че всичко приключи в наша полза-пренесохме се в нова квартира вече и вече имаме нет
Пловдивски мами само искам да споделя че живеем в Тракия вече и всичко ми е много чуждо и непознато в тоя квартал 

.Ние такива въртели не правим.Голя мързел
Гъзи се да се обърне, обаче стига до половината и не може да си преметне ръката и се нерви и черви.Голям смях пада
.Знам какво ти е, така че дано си намерите перфектното жилище и кредита с най-малка лихва 

, но като гледам тук http://www.ruseonline.info/main_bg.htm от TV Кулата какво иде от румънско и малко се спирам с амбициите. 

Трябваше да е Симеон Хасан овчарчето Калитко, да отговаря на тройната коалиция
Препоръчани теми