Отговори
# 15
И аз да се запиша за новото форумче.

# 16
Хайде и аз да се разпиша в новата тема.  bouquet на Кръц
Банановата каша така хубаво си я изпапахме иска бързичко да му давам иначе започва да хленчи.
KaliMa какви снимки да изпращаме?
Мишка аз две-три седмици след раждането си продължих с кремчета маски и т.н. виж за коремни преси и други физ.натоварвания хич ме няма.
mila71 добре дошла при нас!

# 17
  • Откъм Варната
Илиянче каквато и да е снимка става, 1 твоя и 1 на бебото, само да се вижда добре лицето, аз ще си ги направя в размер който ми трябва, и рожденната дата на мамата

Таз вечер ако бебо е кротък, ще направя тез които имам до сега

# 18
Здравейте и от мен.  Grinning
Най-после на спокойствие да седна пред компа.От два дни не става за разходки и аз реших да поизчистя из къщи по-основно,че като е хубаво времето все сме по улиците.
На Жорката обрива му мина,обаче от тогава все се чудя дали пак няма да сбъркам нещо и пак да стигнем до урбазон.
Като се отвори въпрос за диетите,ами за сега се оправдавам с кърменето.После незнам с какво. Embarassed
За захранването:вече месец сме на плодови пюрета и вече е ред на зеленчуковите,обаче след този обрив малко ме е страх пък и в сряда сме на ваксина.Сигурно ще започна няколко дни след нея.Надявам се до тогава каката да не донесе някой вирус от градината. Praynig
KaliMa ако можеш да ми помогнеш със снимките,че съм пълна невежа и незнам как да ти ги пратя.

# 19
Привет, момичета!

Не мога да смогна да чета, пишете, пишете... Ние не сме спрели да излизаме, времето изобщо не е толкова лошо, колкото го изкараха по новините, напротив беше доста свежо тези дни. Само днес не сме излизали. Обсъждате количките, ние сме с Куини бъз, доста бързо ми омръзна  Embarassed и вече се заглеждам по Пег Перего, розовата, забравих й модела, лятната. Но ще си покараме куинито още малко сигурно, че тъкмо смених зимния с летния кош. Количката не е супер лека, но на мен не ми се налага да я вдигам, живеем до парка и много близо до центъра, ако ходим някъде с кола, таткото се оправя.

За влизането във форма, много бавно става, но поне тенденцията е положителна. От средата на 2рия месец правя упражнения всеки ден, докато Стела спи сутрин. По 500 коремни преси и разни други упражнения тип каланетика. Не мога да кажа, че има голям резултат, но ми е съвестно ако не правя нищо. Сега като сменят времето и денят стане по-дълъг сме решили с таткото да ходим да тичаме на стадиона. Много ни е близо и е грехота да не го ползваме, само трябва да огранизирам "любимата" свекърва да седи малко при бебката.

За захранването какво да ви кажа, всички знаете, че Стела не е от най-лакомите деца, е и с пюретата е същото. Купувам и само на Хипп и Гербер и половината ги хвърлям. Напоследък яде пресните зеленчуци на Хипп, купила съм и тиква с пуйка да пробваме вече. Кашата не се котира много, на Фризолак пробвахме с 4 плода, но съм подготвила и бананова. Като й давам да яде и неизменно с едната ръка друсам някоя играчка или пускам някоя музикална, да й отвличам вниманието, луда ставаммммм.

Това е засега от нас, утре ще ходим да разгледаме столчетата за хранене, ама много скъпи бе, има и по 300 лв?! И стол за кола трябва да се купува и там едни цениии  Crazy Искаше ми се да взмем с изо фикс, ама те по 700 лв, та май ще се разминем.

Кръци целувки за новата тема  Heart Eyes  Hug

Детето на Калина пък го кръстили Симеон Хасан  hahaha

# 20
веничка-като те чета за захранването все едно аз съм писала Mr. Greenи мойта е супер злояда и се правя на клолн докато си изяде всичко.Най-върви докато и пея и тя ме зяпва Shocked feeding и така ства номера Joy
Аз захранвах в началото по една,две и т.н.,но вече дори да и дам нещо ново,то е по пуловин бурканче.До сега съм най доволна от пюретата на Гербер,малата тях най много ги обича.
Мише-и аз никога не съм се оставяла,обичам винаги да изглеждам добре.Само килограмите са ми в повече ама и с тях вече се боря,дори от скоро започнах да правя гимнастика,иска ми се да тръгна на фитнес ама ще видим.
mila71- добре дошла в отбора Hug
за количката,тази си взех аз и съм много доволнаhttp://www.chipolino.com/catalog.php?lang=bg&year=2006&c … ry=109&type=1 chipolino-fiore(розавата)
И столче за хранене си харесах Flutter то ще е подарака и за шест месечето и smile3541
При нас новостите са,че вече лазим и можем да си слагаме самички бибата,вече си спя,а не подавам по цели нощи биби Party Голяма е лудница в къщи,не мога да разбера това дете от къде я взима тази енергия ама никога не свършва Sick
Бях ви направила няколко клипчета да видите за каква фурия ви говоря,ама ги изтрих без да искам  #Cussing out Blush ще направя пак
Това е от мен,лека и спокоина нощ ви желая
 newsm46

# 21
  • София
Кръци, хубаво си решила с темата, че ние така сладко си ги изписваме, че ти само това трябва да правиш. А е хубаво и да пописваш в тях.  Hug
Да се отчета, хапнахме си с такова удоволствие кашата ( оризова на Фризо), че вместо една излапа 5 лъжички. Така пищеше от кеф, че веднага намерих тиква с картофи и спасих положението. Муси му се отначало ама като видя, че няма повече каша..
Ще следя с интерес за количките, че сигурно и мен ме чака покупка.
Правят проучване на майки как гледат децата си, дали са на кърма, кога захранват- реално. Следят им тегло, ръст, правят разл. изследвания. Целта е да се наложат новите методи за хранене и отглеждане на децата и при БГ педиатри. Затова и не продължих сис стихотворенето, но Слиипи се е справила повече от отлично Hug. Нямам никакво време, но се надявам каузата да си струва.
Мише, нищо не правя, но четох че при кърмачките добре се отразява разделното хранене. Като гледам обаче ще трябва да започвам с йогата, защото ме понаболва кръста и ша не ша трябва да работя по въпроса, за да не легна пак на легло Cry.
Кали, утре ще снимам и ще пратя, дано не е късно.
Добре дошла на новата мама bouquet.
За пюретата"Ам Ам", тях използвах да  премина от ябълката към картоф. Имат картоф с ябълка. Не са лоши, но всяко дете приема различно разните марки. Дани ми ядеше Ганчев и всичко. Сега ще видим newsm78.
Симеон Хасан Китин Муньос  Joy Joy hahaha

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 23:32 от Lovi

# 22
  • Виена
Кръци  bouquet Heart Eyes
За пюретата хайде и аз да кажа пак Crazy че ние нали почнахме от рано (3 месеца),първо със морков,морков и картоф и постепенно си хапвахме от всички на Hipp.От 4ти месец по съвет на педито почнахме и месните.С най голямо удоволствие си хапва Телешко с картофи и Пуешко,Пилешкото не му харесва Flutter
 Аз за сега каши не мисля да давам,че едно време с каката не ми препоръчваха,че и тя беше пухкавичка Crazy
 Незнам от кога можеше да се дава за закуска попарка от сухарчета с чайче и малко сиренце newsm78
 Лятна количка не мисля да си взимам.Моята си е комбинирана и много съм си доволна от нея.МОже би чак другото лято.
 За спорта всеки ден си спортувам в къщи докато бебо спи на обед дългия си сън,нали си имам уреди newsm39,свалям,ама много бавно Close
 АМи хайде да не се уливам Crazy.Бебко заспа, аз днес си свалих последните 4 серии на "Нашествие" (ако някой го гледа случайно по НТВ) и сега сядам(лягам) да гледам tv
 Лека и спокойна нощ желая на всички мамчета и бебоци smile3524
P.S.   Добре Дошла на новата мама Hug

# 23
  • -
Добра нощ и от мен!Аз ходих,където ходих и ето ме отново се завърнах... Simple SmileМного ми липсвахте момичета-признавам си не съм влизала от 10 дена почти във форума.От вчера се опитах да прочета пропуснатото,но явно няма да стане-аз чета,вие пишете,че и нова тема започна...та реших да се появя да кажа че сме живи и здрави и сме добре ние с Мария.Имахме много проблеми и неприятности,но най-важното е че всичко приключи в наша полза-пренесохме се в нова квартира вече и вече имаме нет PeaceПловдивски мами само искам да споделя че живеем в Тракия вече и всичко ми е много чуждо и непознато в тоя квартал Twisted Evil,не познавам никого,а и то май няма много градинки за разхождане тука,та много се надявам да ме приютите във вашата компания за разходки някой път Praynig
Сега отивам да лягам-утре пак ще ви пиша повече за нас.Лека нощ! Hug

P.S.Нещо за някакви снимки ми се мерна...много ще съм благодарна ако някой ме светне за какво става въпрос,може и на ЛС та да се включа и аз Praynig

# 24
Добро утро и от нас Simple Smile
Ситуацията е следната: Ема спи след масаж, мама поглежда какво става във форума, а тати прави закуска Heart Eyes
Валка, Калима (а и не само) прави сайт за октомврийки 2006 г. Помоли всяка от нас да й прати снимка и дата на раждане на майката, както и снимка на бебето. Желателно е и на двете снимки да се вижда лицето.
От четвъртък стартирахме проект жилище. Вече сме набелязали няколко такива. Предстои тичане, огледи и куп други такива. Днес ще седнем да съставим въпросник за банките, за да няма изненади, а после вероятно ще се разхидим из кварталите, които сме набелязали.

Това е от нас  Hug

# 25
ей с това http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98901&photo=305 се занимаваме сутрин  ooooh!

# 26
Добро утрооо Party

Днес времето май ще е хубаво.Русенкииии ще излизате ли на разходка. Илияна, знам, че отива на Варна, а другите. Аз мисля към 13ч. да палим гумите и навън.Не сме излизали два дни и пощуряхме

Клеопатра
, много ти е палава момата, бравоо Heart Eyes.Ние такива въртели не правим.Голя мързел Crazy Гъзи се да се обърне, обаче стига до половината и не може да си преметне ръката и се нерви и черви.Голям смях пада

Дбс, успех, успех Hug.Знам какво ти е, така че дано си намерите перфектното жилище и кредита с най-малка лихва Peace

Теди и аз няма да давам каша. По нататк да от прословутата Елда, засега няма.Ние сме на диета и досега за две седмици Цеци е качил само 200гр и аз съм супер щастлива Heart Eyes
Пишеше, че кашите вместо с вода, ако ги правиш с чай на Хип ябълка и шипка мисля, ставали супер и всяко детенце ги хапвало.

Лови
, включвам се и то редовно Heart Eyes

Ние засега сме изцяло с пюрета на Хип, други не сме пробвали още.Любимо засега от скромния му опит е картоф с морков eat

Хайде чао за днес  bouquet

# 27
Добро утрооо Party

Днес времето май ще е хубаво.Русенкииии ще излизате ли на разходка. Илияна, знам, че отива на Варна, а другите. Аз мисля към 13ч. да палим гумите и навън.Не сме излизали два дни и пощуряхме

Ако е хубаво ще отразя. Сега съм запретнала ръкавите и  1ironing wash hang 1dishes, но като гледам тук http://www.ruseonline.info/main_bg.htm от TV Кулата какво иде от румънско и малко се спирам с амбициите.  Hug

# 28
Добро утро и от нас Hug
И в София има слънчице,затова изкарах малката на терасата да спи докато не се е развалило времето пак,а пък ако се задържи може и да се поразходим Sunglasses
Момичета по колко мл. давате вече на малките мишоци? newsm78
Какъв режим на хранене сте направили?
И подпирате ли ги вече с възглавнички да седят?

# 29
Детето на Калина пък го кръстили Симеон Хасан  hahaha

smile3532 Трябваше да е Симеон Хасан овчарчето Калитко, да отговаря на тройната коалиция  Mr. Green

Здравейте мамчета и компания  Laughing
Много бързо пищете и аз пак не смогвам. Някой питаше за количка МАГ, аз имам такава и от време на време го вдигам Алекс на второто ниво. То си е полу легнало и не ме притеснява. Мисля да си купя лятна количка, лекичка и да се сгъва на чадърче, че с този танк дето го бутам, а и с 8 килограмовия танкист вътре....Арнолд пасти да яде.
Изгря слънцееее, отивам да гущерясвам по градинките  Laughing
Хубав ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт