"ДЕКЕМВРИйски мами и деца радват се на пролетта"

• 14 205
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро , момичета - ранобудни , както винаги  Hug !
Много интересни неща сте писали относно захранването, нормално е да ни вълнува - в 4 или 6 месец, кой когато прецени - ей ги дошли!
Никки, сериозно си се заглежда твоя човек ! Grinning
В нас най - интересното нещо е телевизора, дори като се зазяпа се сърди като го преместя.....
maiche , по питането ти доколкото знам, ако детето има колики, сокчетата би ги провокирали още повече, та в този случай е по-добре да се изчака, ако ще даваш.

# 226
Добър деен и от нас. HugНе успях да поспя добре заради бебефона ни .Сто пъти чувах че бебето реве,а кото отида при него то си спинка Shocked.Накрая установих, че се мешат честотите Embarassed,смених канала и заспах.МАЙЧЕ всички казват,че като започнеш захранването ще се увеличат коликите,все пак е нещо ново за стомаха.Но въпреки всичко си мисля,че е индивидуално за всеки бебок. ThinkingГолемия нямаше никакви колики като го захраних,а от други майки съм чувала,че им се оправило стомахчето и запека изчезнал.Лек ден на всички  bouquet

# 227
Оооо, вие сигурно си мислите, че сте единствени  Laughing
Разсявам ви веднага заблудите, наш Алекс е взел първите си уроци, като основно баща му наблегна върху Archlord и Lineage  Laughing
Също тати твърди, че сина му се заглеждал по моторите, но аз съм убедена, че се заглежда по мацките   Sunglasses
А, че е ТВ маняк сме единодушни  Laughing

Сара, мерси, че питаш.....вече сме много по-добре, спряхме антибиотика и единия инхалер (Berovent) , останахме на Floxotide сутрин и вечер до събота.
Оффф, още няколко дни, всеки път като му сложа маската сърцето ми става на 2873462378 парченца.
А той нашия непукист, вместо да плаче, ближе апарата  Blush

Алекс разкатава фамилията на активната гимнастика, дърпа, блъска, рита.....
Също като Пешката от хоризонтално положение сам се напъва и се изправя до 30 градуса.
Иска да го държа в ръце, а той да си седи на дупето.
Е, с искането ще си остане, нека си реве, кой ли го чува, рано му е, тоя гръбнак да не е за един ден  Laughing
Вече не гука, само крещи  Laughing

Ники, дръж фронта baby  Wink

# 228
shrew - много ще се радвам ако мъжа ти даде линк от къде да дръпна Lineage и как да се join в някой сървър Simple Smile ние цъкаме World of warcraft Simple Smile

# 229
Здравейте и от нас! Hug
Наистина са интересни схемите които сте си изработили PeaceАз или ще си ги запазя или с мойто педи щеси измайсторим нови Thinking все още незнам как и с какво ще започваме още ни е рано  NaughtyВсеки си знае Wink
maiche, както бях писала вчера всеки месец по веднъж имаме запек и тогава давам по 1-2 л. сок от круша един или два пъти и определено се усеща разликата.Започва да пъшка, да се свива, да пръцка,  да проплаква дори когато спи.А ние определено не можем да се оплачем от много тежки колики Rolling Eyes
Ние също много харесваме шарените работи на компа и телевизора, но нашият тати не дава на детето да се забавлява заради лошите лъчи Wink
Офф, и ние от 3-4 дни като сме изплезили един език чаак до пъпа ни е стигнал вече ама само и само да опитаме на вкус всичко наоколо Joy Разбира се най вкусни са ни юмручетата ама Shocked
Хайде хубав ден на всички    bouquet
Честито на празнуващите днес! baloni

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 12:43 от esy

# 230
Добро утро!
Майче, и ние като се кърмим и почват колики ли, що ли, но се свива горкичкото и плаче. Спираме да се кърмим, вдигам я за 3-4 минути да й мине и после продължаваме. Много гадна история. А в началото как си сучеше по 30-40 минути. Сега рекорда ни е 6-7 минути. То и затова едва издържа два часа до следващото ядене.  Интересното е, че дори и когато дохранвам пак само два часа издържа.
И ние си падаме по телевизията. Мия я в едно легенче на масата и тогава е с лице към телевизора - е в тази поза можем и цял ден да откараме, сигурна съм Laughing
Аз също още не съм ходила на лекар. Даже и не съм мислила още по въпроса. Не помня след първото раждане кога отидох. Но ще трябва, няма как, трябва да се организирам.
Честити 3 месеца на бебе Мартин на мама kirkorova80, бебе Кристиян на мама detelini, бебе Лора на мама ivi2000!
Честити 4 месеца на бебе Ива на мама elitza_elitza!

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 10:38 от Betty L.

# 231
здравейте първо да честитя на малките 3 месечинки и 4 месечинки да радват много семействата си! и после да честитя именния ден на всички които носят имената  Албена, Боян, Бойко, Бояна  да са живи и здрави!

# 232
  • София
Ние сме почти здрави. Малкия герой се справя добре този път. От вчера спрях инхалациите, бяхме на хомеопат и сега давам хомеопатични капки и мисля че действат адски бързо.  Shocked ще видим, да не казвам голяма дума.
Ники,радвам се че си ОК.

# 233
shrew - много ще се радвам ако мъжа ти даде линк от къде да дръпна Lineage и как да се join в някой сървър Simple Smile ние цъкаме World of warcraft Simple Smile

Мацка, на кой сървър цъкате - дай координати  Wink То моята гилдия от 6 декември насам остана само с един член (както предчрече баща му  Mr. Green ) и той е тук до мен - дреме, клатен в стола  Grinning.
Как ти остава време за такива екстри, сподели моля ? Аз замразих акаунт, сега само тайно развивам ентусиастки един от новите герои на акаунта на мъжа ми. За сметка на това той играе здраво  Twisted Evil

# 234
Magesta - Earthen Ring - остава ми време като майка ми е тук да гледа малката иначе е невъзможно... Вие на кой сървър сте?

# 235
  • Русе
Момичета,моят проблем го намерих в библиотеката.
Тези майки често страдат от препълнени гърди, което много пъти води до неприятно изтичане на кърма. Бебетата на тези жени изглеждат нервни и много често имат сипмтоми подобни на колики със прекомерно отделяне на газове и обилно слюноотделяне (дори повръщане).Тези бебета могат да имат и зелени, воднисти изпражнения .Причината за бебешките симптоми се крие в непропорционалното приемане на нискомаслено мляко, което бебето поема в началото на кърменето. Когато бебето получава големи количества от това воднисто мляко и по-малки от пълномасленото задно мляко, до което трябва да стигне чрез продължително сукане, стомахът му се изпразва бързо и стоварва излишната лактоза в червата. Резултатът е много подобен на коликите при бебетата.
Моето кърмене продължава най-много 4мин. и за това не са отказвам от нощното кърмене.Кърменето за мен не е удоволствие,а само напрежение.Непрестанно кашляне и давене.
Много пъти майки с изобилие на кърма имат силен рефлекс на потичане. Техните бебета могат да кашлят, да се дърпат, да се давят и т.н. през първата минута на кърменето или при задействане на рефлекса. Както бе споменато в първия параграф, те се дърпат продължително от гърдата и периодично отказват да сучат. Може да прегъват зърното за да намалят притока на кърма. Някои бебета дори се опитват да гризат върха зърното за да не тече млякото толкова бързо, вмето да засмучат дълбоко гърдата.
И за това си мислех,ако почна да й давам пюренце-по-твърда храна ,положението да се оправи.За сокчета не си и помислям.

# 236
maiche това което си написала ме хвърли в размисъл. Моника пака от шише и на моменти ми се струва много рядка кърмата, явно наистина проблема е в мен  newsm78 а за пюретата - аз дадох веднъж и ми се стори че не я болеше сомахчето.

# 237
Много познато ми звучи всичко това, Майче.  Явно бебката я мързи след първите 4-5 минути да суче, защото става по-трудно. Папка си само докато тече лесно и по много, но пък това мляко е по-рядко и нискомаслено, то си е направо прозрачно.  Когато след нея се доизцеждам, млякото тече съвсем гъстичко, много плътно бяло. А и като го оставя в хладилника и изстине, после има каймак.  Ми, мързеливички са, много неприятно. Аз обаче ще упорствам още, пък и моята не се буди през 2 часа през нощта. Имаше и няколко такива нощи, но по-скоро изключения от правилото. Пък и си наддаваме страхотно, явно тази кърма си е хранителна.

# 238
Добро утро мами!
Благодаря ви  bouquet, малко ме успокоихте за косопада, жалко, че пак ще стана като проскубана кокошка в главата smile3511, ама това е положението!
Моето съкровище тази нощ ми разказа играта с тази хрема, а пак тя милата се измъчи още повече! Сега ще се обаждам на GP-то, что-то само с физ. раствор и помпичка явно няма да минеме.
Е, оплаках ви се, отивам да се занимавам с бебока, че най-вероятно, днес цял ден ще се носиме на ръце!
Лек и приятен ден ви желая newsm51
P.S. Дивна, доколкото разбрах от "многодетните" в момента няма РС.

# 239
Имам вече!
Ето ме!
Ама по въпросите с кърменето - нищо не разбирам! Ние нало почти от първия месец сме на АМ....
Бебата ни е стръвница! Опитва всичко наоколо - много е смешна...След юмруците, най обича чужди пръсти и плитките на куклата...
Докато смогна, вие свършихте темата...Добре че се повреди компа, щото най после дойдоха мебелите и тука цари хаос. А трябва и някой да ги сглобява...

Общи условия

Активация на акаунт