"ДЕКЕМВРИйски мами и деца радват се на пролетта"

• 14 217
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Привет! Много ми е мъчно за това малко бебенце, което остана без майчица> Аз това предаване го гледам от 1 еп. Ивена е от Разград, трябвало е да се оженят преди 2 месеца, но бебето се ражда по-рано. Току що е получила развод, затова то се води на бившия и мъж, а истинския баща ще има права чак след ДНК теста. Майка и ще гледа малкия Алекс 2-3 години и после бащата ще си го вземе в Дания. Тя катастрофира 2 часа преди сватбата, на връщане от фризъора и с букета. Ужасна история! Мир на праха и и дано детенцето има късмет!

# 76
олеееееее много кофти мир на праха и smile3518

# 77
Много тъжна история с тази майка.. а тя милата толкоз изстрада покрай бебето дето беше в болницата... Sad

# 78
  • варна
здравейте момичета.
аз не съм писала, но явно вие знаете за мен и бебчето ми Simple Smile
нещо не мога да се организирам с времето и почти не пиша във форума.
много се радвам, че сте добре и растете.
ние също доста растем. вече сме 7.400кг и 65см. много спокойно бебе е. да не казвам голяма дума, но послушно бебе ми се падна  Wink
ще се опитам да съм по-редовна и да е включвам по-често

# 79
Мир на праха и!!! CryМного жалко....горкото бебенце...остана без майчица.....Дано поне татко да си го вземе...

# 80
Каква тъжна история smile3518 Дано детенцето и да е добре и да се грижат за него!

# 81
  • Варна
Един ден да не ви чета и съм отървала края! Аз пак само ще се запиша за да ви чета поне редовно , щото за друго несмогвам да се вредя от татито !
Ники както винаги темата е страхотна ! Браво !

# 82
  • Варна
абе какво направихте вие бе? кога успяхте да стигнете до тука  Shocked
мързи ме да ви чета сега, отивам да плюскам,после ще наваксвам  Peace

...къде ли изчезна безумно страстният секс,който го имаше преди ...?
и аз това се чудя  Thinking

мама Влад Пентаксим има в Марешки - 53 лв е дозата  Peace

# 83
53лв? А стига бе! а на мен ми я продадоха за 63 Sad

# 84
Оф!чудя се какво да правя Thinkingмалкия и баща му спът Crossing Arms А аз досега гледах да изтегля някой филм newsm78 И може би ще трябва да си полегна и аз,че тая нощ ще сменят времето и май ще се попрецакам със спането(ще спа с един час по-малко #2gunfire)
Ще видим кога ще се събуди малкия сладур,че той как заспа без да си дояде яденето........май ще има включване по някое време newsm12
Аз само не разбрах коя жена е починала?тая,която наскоро я даваха по ТВ-то ли? Sad Много е тъжна история наистина,дано бебока да е окей,а и най-вече дано таткото успее да си го вземе Praynig
Пожелавам на всички лека нощ smile3524Аз ще ходя да будя таткото smile3535 smile3535 smile3508

# 85
А ние днес цял ден бяхме на питка на една бебе-приятелка. Имаше 2 бебки + 1 в корема на майка си, една мама и една девойка, която познайте дали не се информира отлично по бебешките въпроси  Mr. Green
Гледахме и бебшкото предаване. Наистина много тъжна и нелепа история.
macko, как беше изложбата, къде и докога?
Целувки на всички!  Hug

# 86
liletka,по спокойно,че малкия може да има братче или сестриче след 9 месеца.... Wink Mr. Green

# 87
liletka,по спокойно,че малкия може да има братче или сестриче след 9 месеца.... Wink Mr. Green
Laughing

Аз миналата събота гледах с едно око предаването. Кое е момичето, което е починало? Което си говореше на английски с таткото ли? newsm78
Много кофти история. Cry

# 88
Пебал Е как да няма бебета с колики....ревем си порядъчно и напоително особено привечер. Май оттърване няма. А това е на Фотошоп ама инфото е от мъжо щото той е уебдизайнер. Но не  е трудно....само незнам как да ти го обясня  newsm78
А за сексуването аз си траях до сега щото и ние само два пъти от как родих  Flushed ама втория бе наскоро и си бе доста бурен   yes

Как можахте с такава тъжна история да ме информирате........сега няма да спя цяла нощ. Много мъчно ми става като чуя такива неща. Горкат майка и милото бебенце  Sad

Последна редакция: нд, 25 мар 2007, 01:40 от iva-bebe

# 89
  • Русе
Здравейте,момичета!
Ако има номинация за най-ревливо бебе с най-ужасните колики ние сме на първо място.
pebble ,ревем без спиране..Ревем вкъщи,ревем в колата,ревем в количката,само през нощта имаме почивка и спим.През деня спи по половин час реве 2 часа и така до 7 вечерта.
Това е - оплаках се.

Общи условия

Активация на акаунт