Моля за правна помощ относно пълномощно

• 435
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте,

Има ли някой, който би се съгласил да му изпратя на лично едно пълномощно, просто за да каже вижда ли нещо нередно в него или то е стандартно?

# 1
  • Melmak
Тоест сте склонни да спестите 100 лв за консултация и ще повярвате на форум.

# 2
Препоръчайте ми с кого да се консултирам срещу 100 лв и веднага ще ги платя. Дребни заяждания са излишни. Доста търсих платени опции преди да питам тук. Спестете си безполезното мнение.

Поздрави!

# 3
  • Melmak
Хаха, да бяхте писали да ви препоръчаме адвокат, ще ви препоръчам. Но вие питате тук някой да ви го погледне? Какви мнения очаквате? Всеки потребител е свободен да пише мнения във всяка тема във форума.

# 4
Прекрасно, а още по-прекрасно щеше да е, ако мнението Ви носеше някаква полза. Не видях да препоръчвате адвокат?

# 5
  • Melmak
Вие не питате за адвокат в първия пост.

# 6
А Вие предлагате да “погледнете” пълномощното ли, че пишете първия отговор? Или да попитам защо продължавате да не препоръчвате адвокат в поредния пост, след като след първия Ви изясних, че ще се радвам да препоръчате такъв? И да поясня, че пълномощното е изготвено от адвокат, търся двойна проверка, не е “образец”, свален от интернет, за да спестя пари.

# 7
  • Melmak
Ако темата ви беше “имам нужда от консултация с адвокат” още в началото щях да ви напиша контакти на адвокат.
Но с оглед на заядливото ви поведение ще спестя това на адвокатката си, защото не заслужава такова чудо!

# 8
Моето заядливо поведение? Аз ли писах във Вашата пределно ясно написана, от какви отговори се нуждае, тема, за да се заяждам, кой какво търсел и за без пари, че го търси? И да дефинирам “тоест, сте склонни да вярвате на форум”? Моля Ви, намерете си по-ползотворно занимание Wink Явно Ви е доста далеч от намерението да помогнете, Вие си търсите причина за избиване на комплекси/лична неудовлетвореност. Ако искахте да помогнете, едно простичко - Свържете се с адв.Иванова, би било достатъчно. Но не, Вие сте великата проницателка, която решава, аз какво искам да направя “тоест” Wink и след като й се обясни, че може да помогне, отново отказва Simple Smile Хубава вечер! Едва ли обаче ще помогне за озлобяването Ви Simple Smile

# 9
Стига де, във всеки град има някакъв район, в който са ситуирани канторите. Буквално излизаш от едната и влизаш в съседната да си направиш верификацията.

# 10
  • Далечният изток
Ами правилно те питат - питаш форум, колко да са правно компетентни пишещите тук, та да те консултират?! Всеки може да ти каже да му го пратиш на лично и какво, ще повярваш, че всичко примерно е наред с пълномощното?
Окей, прати ми го.

Общи условия

Активация на акаунт