Adolescence / Юношество - или къде сбъркахме?

• 16 066
  • 317
  •   1
Отговори
# 300
Това за учителките в Австрия не може да е вярно и няма логика в него...

# 301
То и в другото няма логика, ама ...

# 302
След Втората световна война в Австрия първо,изграждат "SOS – детски селища" за сираци от войната. Селищата са се състояли от къщички за десетина деца и една жена,която да се грижи за тях. Едно от изискванията към жените е било да са неомъжени.

# 303
Явно за тези учителки става въпрос.

# 304
Струва ми се, че сценарият на филма се повтори и у нас, в Хасково.

# 305
Това са факти, които се проверяват лесно с два-три клика, защото засягат и ситуацията в други държави. Чуждата информираност обаче не е моя отговорност, в крайна сметка не съм учителка. Приятен уикенд! Hug

# 306

За нещастие расте поколение мъже, което е изключително озлобено към жените. Смятат, че по презумция им се полага връзка и много тежко приемат отказа.
Това убийство е изключително жестоко, защото удушаването отнема много време, минават едни 20-30 минути преди жертвата да се предаде. Това ми говори за садизъм и преднамереност! Но не съм никак обнадеждена за присъдата, защото престъпникът е на 17.

# 307
  • София

И на мен Sad И кошмарът да видим нашата родна полиция, която не знае на кой свят се намира.
Радвам се на младите хора в Хасково, които излязоха да протестират.

# 308
За съжаление някои от децата са пребити след това от полицаи:

От нета:

Ростислава Жекова: Полицаи ли имаме на служба или престъпници в Хасково? ПОЛИЦИЯ ЛИ ИМАМЕ ИЛИ МАФИЯ ОБЛЕЧЕНА В УНИФОРМИ? МУТРИ ОБЛЕЧЕНИ В УНИФОРМИ!

Полицейските произволия или какво се случва в полицията в Хасково след протестите!

С мен се свързаха няколко души, чиито близки деца на по 19-20 години са пострадали от полицейски произвол през последните 48 часа. Някои са арестувани на произволен принцип близо до полицията, други са били привиквани в полицията и буквално са смилани от бой от самозабравили се полицаи. На голяма част от тези полицаи се знаят имената. Един от пострадалите твърди, че при влизането му в стаята за разпит, пода е бил облян с кръв. Друг е бил съблечен гол, бил е бит почти до смърт, бил е употребяван върху него електрошок. Друго 19 годишно момче е било бито да такава степен, че е била извикана линейка и е бил заведен в критично състояние в бърза помощ. Били са заплашвани, че ще бъдат следени и пребити, че ще им бъде подхвърлено нещо в колата и ще лежат за престъпление. ТОВА НА ВСИЧКИ ЕЗИЦИ СЕ НАРИЧА ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ!

# 309
Ужас!!!!

Не знам как може да се изкорени това мафиотско поведение от държавните структури - полиция, министерства, парламент, съдебна система......

Със сигурност има и свестни хора, които си гледат съвестно работата, обаче какво може да се направи срещу самозабравили се?

# 310
Силно се съмнявам това да е вярно. Няма как да се покрие такова нещо в един малък град като Хасково.

# 311
Тук точно ги прецаква маносферата, защото ги учи да са точно противоположното на това, което една жена търси за партньорство и семейство и деца.
За съжаление, историята и медиите показват как финансово красиви мъже си намират лесно привлекателни жени. Не че и жените не могат, но все пак мъжете са по-често на високи позиции, това е очевадно, каквато и да е причината.
Назад нали писахте, че ги учели да изкарват пари и жените сами ще им кацнат, не е съвсем лъжа

Какво означава привлекателни жени!? Аз се имам общо взето за привлекателна жена, но не съм красива в традиционния смисъл на думата. Просто комбинацията от много фактори може да направи жената привлекателна. Ако говорим за хубавички жени, красавици, стройни жени в правилни черти, това е друго. Кажи жени с привлекателна външност, за да стане ясно какво имаш предвид.
Да, има мъже, за които външния вид е водещ и е признак на успех. Пример Тръмп. Но има и такива, които предпочитат свестен човек пред манекенка. Примерно, новия министър председател на Канада и съпругата му.

https://en.wikipedia.org/wiki/Diana_Fox_Carney

Та идеите, които прокарваш за мен не важат. По-скоро важат за определен типаж мъже, към които аз лично нямам 8нтерес и понеже не съм манекенка, те също няма да ме забележат. Та проблем нямам.

# 312
  • София
Какво означава привлекателни жени!? Аз се имам общо взето за привлекателна жена, но не съм красива в традиционния смисъл на думата. Просто комбинацията от много фактори може да направи жената привлекателна. Ако говорим за хубавички жени, красавици, стройни жени в правилни черти, това е друго. Кажи жени с привлекателна външност, за да стане ясно какво имаш предвид.
Та идеите, които прокарваш за мен не важат. По-скоро важат за определен типаж мъже, към които аз лично нямам 8нтерес и понеже не съм манекенка, те също няма да ме забележат. Та проблем нямам.
Само като видиш колко народ гледа и коментира Ергенът и какви типажи жени са събрани там. Да, и аз знам, че има достатъчно свестни и приятни на вид момичета
От съвсем близък и непосредствен опит - жени тип кифли доста вървят пред уж сериозни и неслучайни мъже с някаква власт, на възраст да им бъдат бащи. Доста се пише за обществено известните любовници на наши министри, на които не се плаща от личния им джоб.
Човек намира каквото търси - сега масово се споделят линкове на хора, учещи мъжете как да свалят жени. Не вярвам да няма обратната тенденция, просто това за мен е целенасочена кампания.
Впрочем, жените не чак толкова отдавна го приемаха. Колко критики от жени отнесе Чарлз за избора си, аз съм от малкото, които го подкрепят и не бях особена фенка на Даяна.

# 313
Носят се слухове, че в Хасково млади момичета са нападани, дрогирани и снимани. После видеотата се качват в "Тъмната Мрежа". А полицията си трае.

Доколко това е вярно не се знае. Източниците са анонимни ученици и ФБ постове.

# 314
Впрочем, жените не чак толкова отдавна го приемаха. Колко критики от жени отнесе Чарлз за избора си, аз съм от малкото, които го подкрепят и не бях особена фенка на Даяна.

Гледах филм за Чарлз, Даяна и т.н. кралското семейство.

Даяна на него му е "спусната" да се оженят. Той е обичал Камила още преди да се ожени за Даяна. Камила също се омъжва да друг, когато разбира, че Чарлз ще го женят. Обаче любовта им явно си е истинска. Развеждат се след години и се женят.

Общи условия

Активация на акаунт