Смяна на личен лекар на дете, София

• 251
  • 3
  •   1
Отговори
Моля някой да ме посъветва,имам следният проблем:
Имам малко дете на 1г.и 9м. Личният лекар отказва да му сложи ваксината за 1г.и 6м защото плаче и се захласва когато влезе при нея в кабинета(има някакъв страх от нея)след което ни изпраща в имунизационен кабинет!От там ми казват ,че нямат такава практика да слагат ваксини на бебета и малки деца.
Незная какво да правя искам да я сменя ,но незная кой ще ни приеме ,ако някой ме посъветва за добър личен лекар за малкият ще съм Благодарна ,без значение в кой квартал!

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 22:17 от AnMary

# 1
Вие нямате ли личен лекар? Може да говорите с него. Кажете, че ще си платите, това много помага. Може да отидете и в някоя болница и питайте дали има някой, който да свърши тази работа. Все някой ще се съгласи. Така ще е много по-лесно, туй лато смяната си е мисия невъзможна в София.

# 2
  • София
Моля някой да ме посъветва,имам следният проблем:
Имам малко дете на 1г.и 9м. Личният лекар отказва да му сложи ваксината за 1г.и 6м защото плаче и се захласва когато влезе при нея в кабинета(има някакъв страх от нея)след което ни изпраща в имунизационен кабинет!От там ми казват ,че нямат такава практика да слагат ваксини на бебета и малки деца.
Незная какво да правя искам да я сменя ,но незная кой ще ни приеме ,ако някой ме посъветва за добър личен лекар за малкият ще съм Благодарна ,без значение в кой квартал!

За съжаление в София проблема и с личните лекари е голям. Зависи разбира се и за кой квартал питате. Аз съм слагала на дъщеря си ваксини, които не са задължителни и то на частно. Просто те вписват в картона.
Също така смяната беше месеците Декември и Юни. Извън тези месеци мисля, че се подава молба.

# 3
Ваксина могат да ви сложат педиатрите в МЦ Надежда в Парадайз мол.
Предполагам и всеки друг педиатър, но това ми е личния опит.

Общи условия

Активация на акаунт