👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 17 115
  • 517
  •   1
Отговори
# 225
Никакъв проблем няма, сега проверих.
Къде ти бяха точките? В кой портфейл искаш да ги местиш, че не става ясно?

# 226
Под централния надпис, където изписва колко точки имам, вдясно има иконка "прехвърли точки". Като натисна върху нея, се появява надпис, че е необходимо да прехвърля точките си в портфейла на Инсентив. Но само върти и нищо не се случва. А ако опитам да вляза някъде (магазин, кодове, портфейл), изписва "грешка в приложението: възникна изключение от страна на клиента (вижте конзолата на браузъра за повече информация) ".

# 227
Щом са в Инсентив не трябва да ги прехвърляш никъде.Отиваш на магазина и генерираш код.

# 228
Това Прехвърли точки е за точки налични в Бг мама. Но твоите са вече прехвърлени, отиваш на Спорт Депо и купуваш ваучер.

# 229
Ясно. Но като отида в магазин, ми изписва за грешката.

# 230
А ти виждаш ли ги тези точки в портфейла или само си мислиш,че си ги прехвърлила преди време.

# 231
Еее, не съм толкова зле. През декември взех два ваучера за спорт депо, единият оползотворих веднага. В четвъртък ползвах и другия, и се появи надписа с грешката. Преди малко пробвах от компютъра вкъщи. Влязох без проблем, но пък полето "купи сега" не става активно. На наличност не пише нищо. Възможно ли е да са свършили ваучерите? Не съм влизала от декември, виждам, че има промяна в изгледа. Преди пишеше колко ваучера остават, а сега колко опции има за ваучер.

# 232
Принципно "Купи сега" е неактивно ако не ти стигат точките, иначе да може и да са свършили временно ваучерите, защото съм виждала, че им се променя бройката.
Промяната в изгледа е от скоро, аз предния месец влизах, беше си старата визия

# 233
  • София
Имах сходен проблем, излязох, влязох от профила и се оправи. Имах и друг проблем, писах на съпорта им и веднага ми помогнаха.

# 234
И аз писах, но утре ще ми отговорят. Ще пробвам да изляза от профила и пак да вляза. Благодаря Ви!
Имам 10 000 точки, искам ваучер от 100 лв. да купя.

# 235
Даре, виж как е при мен.

Също ми е неактивен бутона, но моите точки не стигат за ваучер от 50 лв.

# 236
Ето моето.

# 237
Еми то не пише да има налични. Няма на разположение такива ваучери явно

# 238
Явно в целия магазин няма нито един ваучер, защото пробвах навсякъде. Ще чакам утре да ми отговорят в мен ли е проблемът или няма заредени ваучери. Преди пишеше, че са изчерпани, а при други колко броя остават. А сега нищо.

# 239
Явно няма ваучери.
Сега пробвах с Озон, същото, като при теб. За тук имам достатъчно точки за ваучер от 30 лв.

Общи условия

Активация на акаунт