👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 11 260
  • 375
  •   1
Отговори
# 345
Аз имам 1000 точки, които изобщо не очаквах. Не съм пускала нови теми. Пиша си в обичайните. Понякога постовете са ми много подробни, сигурно това е имало тежест. Също така мисля, че пиша правилно и грамотно. Ако напишеш в 10 теми: “да, и аз мисля така”, “съгласна съм”, “+1”, не очаквайте нещо да донесе това.

# 346
  • София
Май са пуснали нова кампания
Ама темите не са за мен Wink

# 347
  • Melmak
Чак сега видях за новата кампания. Малко е гадно, че не всички потребители могат да се включат.

# 348
И за мен не става 🙂

# 349
И при мен няма как да стане, но и от последните две предизвикателства имам 0 точки. Joy

# 350
О, аз си пиша в тези теми и раздели. Няма да ми е излишен и един кашон памперси, ако даваха 😀 Не съм достигала до сега първите места с по един/двама наградени. Следващите пък 24 са с 600 точки, което е много малко - равнява се на 6 лв. Та, каквото дойде. Аз така или иначе съм си активна в бебешките теми и най-много да изкарам 6 лв 😀 Нещо наградите рязко намаляха. Ама и по-добре, че иначе голямо писане. Само да не се включат в бебешките теми майки, станали такива преди 18 години и да ръсят акъл 😂

# 351
Или бащи, ползващи чат гпт за постове на кило Simple Smile да се побъхтят малко..

# 352
Мдам, и за мен не са интересни тия раздели. Само в имената пиша, така че сигурно пак нищо няма да спечеля.

# 353
Другите пъти май беше в определени теми се даваше двойно, но иначе се даваше навсякъде. А сега го разбирам, че ще се дават само във въпросните теми. Иначе и аз не пиша там.

На мен даже не ми беше излязло, от тук разбрах, че има нова кампания

# 354
  • Варна
И аз не пиша в тези теми.
А само при мен ли в магазина на IncentivAI няма никакви ваучери. Ще ми се да обменя малко точки, но няма за какво. Дано не е за постоянно това.

# 355
И аз не виждам.
Сигурно ще заредят.

# 356
Аз постоянно получавам някакви точки без да съм се старала, но не ги обменям заради декларацията, която трябва да се подаде после.

# 357
Да не е приключила нова кампания?

# 358
Май е до утре

# 359
  • София
За първи път виждам в Incentiv да няма съвсем нищо.
Вероятно ще заредят, но по-вероятно ми се струва да не успеят да развият платформата така, както бяха планирали.

Общи условия

Активация на акаунт