👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 11 290
  • 375
  •   1
Отговори
# 330
  • София
А тези нива, "Сребро", "Злато" и прочие, какво ви носят? 

# 331
Задоволство, че чертата най-накрая е помръднала.😂 Иначе засега не съм открила да носят някакви реални ползи, нито съм забелязала да съм "отключила" нови функционалности във форума...

# 332
"Звездите са измерител на активността и приноса ви в платформата, като тяхното линейно натрупване формира вашето рейтинг ниво".

# 333
  • София
"Звездите са измерител на активността и приноса ви в платформата, като тяхното линейно натрупване формира вашето рейтинг ниво".
Аз съм прочела какво се мери, но понеже активно се коментира кой на какво ниво е, реших че има разлика между нивата.

# 334
По принцип, ако времето в дращене го прекараш в друга дейност - да продаваш сладолед на плажа, например, ще изкараш много повече от този бонус, който я го получиш, я не. Идеята е тук да получат някакви точки хората, които пишат наистина полезни мнения във форума и да бъдат възнаградени за това. Ако видиш за две седмици (горе долу май толкова трае едно предизвикателство) колко часове си прекарал във форума да се чудиш и маеш какви теми и мнения да напишеш, лошо ще ти стане. И дори да вземеш макса на бонуса, той пак е смешно малък на фона на прекараните часове във форума.

# 335
Не, че я защитавам, дори не я познавам. Не съм я срещала в "моите" теми, а на новите теми не следя никове на пускащи и коментиращи. Но има и други причини за стремеж да изпъкнеш в лоялните програми. Поне според мен. Тези програми (според някои хора) не са само пари, те са свое рода признание, повод за гордост, усещане за значимост и превъзходство, за величие. Не знам какво е нейното виждане. Полезност - Може би това е нейното виждане за полезност, защото всеки от нас свежда нещата до своя субективизъм. Преди споменавахте някой си Пирин, сега тази дама. Има ли състезателен елемент в нещо, има ихора, които биха дали всичко да са по-добри от другите. Без значение дали има или няма финансов бонус.

# 336
  • София/Севлиево
Момичета,при опит да си прехвърля новите точки ми излиза това

Някой друг с подобен проблем (и как го решихте)?Чистих бисквитки,рестартирах браузърът и телефона и пак същото...

# 337
  • Телиш/Плевен
И други се оплакват от същото в тази тема. Моят съвет е да опиташ пак, но по-нататък.

# 338
Аз прехвърлих без проблем моите 500 точки.

# 339
  • Пловдив
И аз нямах проблем при прехвърлянето на точките си.

# 340
  • София/Севлиево
След третият рестарт нещата се оправиха...

# 341
Привет, само аз ли нямам точки от последната програма?

# 342
  • София
Това не е възможно. Броят на наградите е много по-малък от броя регистрирани потребители. Математически повечето нямат.

# 343

Последната програма беше с награден фонд 750 лева за 100 потребители. Предишната беше с награден фонд над 5000 лева за няколкостотин потребители.

# 344
  • София
И аз съм с 0 точки , но не съм следила каква е кампанията и не съм променяла вписването си в темите.

Общи условия

Активация на акаунт