👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 17 053
  • 517
  •   1
Отговори
# 315
То зависи къде четеш.Аз си следя моите теми и нови особено не съм забелязала,а и не ме интересуват.Мъки нямам.

И при мен е така. Направо скука.

# 316
Мяркат се разни странни теми наистина тук-там но то не е чак неочаквано. Поне аз като не съм обикаляла много, не видях чак голям наплив. Ако са интересни теми ще си останат, а ако не са ще си потънат в забвение както много други.
Малко по-странно ми е като почна да си отварям известията наред и се окаже че една и съща потребителка е решила да се изкаже във всяка една от тях, за пръв път Grinning Дори и в теми където дискусията е замряла преди време. А аз особено ако чета от телефона, не се и заглеждам в имената толкова, на настолната поне аватарите регистрирам, та ако ми е направило впечатление значи има защо. Не че е само една, но предполагам ме разбрахте.
Ако е нещо да допринася по темата - супер, няма лошо. Но става дразнещо като отвориш един куп теми само да видиш че всъщност нямало какво да се види...  Стигам до извода че следя прекалено много теми и известията ми стават много и изяждат време да ги прегледам, трабва да се отпиша тук-там.

# 317
Аз специално реших да видя какви са новите теми. Ами, нищо интересно. Нямам навик да проверявам новите теми, но няма и да придобия, ако са все такива. Като например "Къде се слага упойка при вадене на нерв на зъб на бременна" или нещо подобно. Че къде може да се слага упойката, венозно ли?😂🤔
Да се похваля, вече съм с рейтинг злато. Не че има кой знае какво значение, просто след толкова месеци най-накрая тази синя линия се запълни...😂

# 318
Аз имам още малко до златото.
Днес проверих.

# 319
И аз съм близо до злато.
Нови теми не съм
видяла, но не съм и търсила.

# 320
То чак дразнещо беше, че линията не мърда.😂 Беше зациклила около средата от началото на Лоялната програма за много месеци, а последната 1/3 се запълни много бързо.
Обичайно и аз не търся нови теми. Пиша си или пък просто чета в обичайните.

# 321
Аз поглеждам новите теми, но нищо фрапиращо не видях.
Моята линия я следя от 30%, днес е 92.

# 322
Аз предпочитам да си следвам "моите" теми - намирам полезни неща /информация/ в тях, а ако и аз мога да бъда полезна на някого, какво по-добро от това. Да пиша някъде "бла-бла" само да правя трафик или да трупам постове, ми се струва напразно губене на време.

# 323
Аз поглеждам новите теми, но нищо фрапиращо не видях.
Ами темата къде се слага упойката на бременността при вадене на нерв ми е доста странна на мен. Но пък може някой да си мисли, че нерв се вади с пълна упойка, знам ли...

# 324
Ами точно това е - да напишеш нещо, а че може да е глупаво, няма значение. Къде може да се сложи упойка, без значение бременна или не. Може да се попита на бременни слага ли се упойка или каква да е, но къде......

# 325
Сега като казахте - моята линия беше до никъде, бях бронз, а сега сребро, не съм писала толкова много. 🙄

# 326
И преди е имало глупаво зададени теми.

# 327
Не знам къде се загуби линията на посланието ми, но исках да кажа, че се продуцират напълно безсмислени нови теми, заради условието към програмата да се пусне НОВА тема. Голяма част от темите  са изсмукани от пръстите. Странни и уморително са "напъни" да се пускат нови теми примерно с име "Умора" с препоръка за стандартен  билков сироп при жени чувстваш и умора , или с въпрос къде се поставя упойка при бременни при зъбен проблем сякаш ако не са бременни се поставя на, друго място... или с име "Юли 25та" с първи пост - " Присъединявайте се мамчета". Аз винаги съм следила нови теми. Винаги е имало и не дотам умни, но такова "изобилие" на безсмислености може да бъде обяснено само с изискванията на лоялната лятна  програма.

# 328
Аз предпочитам да е така, да няма определени раздели, в които да се бутат нередовните потребители за някоя и друга точка. Както се случи в литературния последно. Но, пак казвам, условието за нова тема мисля, че го имаше във всички предизвикателства досега и изобщо не е задължително, за да печелиш точки. Никога не съм пускала нова тема в игрите, винаги имам спечелени точки.
Абсолютно сте права. Когато се посочат определени теми, както беше в предишната кампания, хора, които никога не са писали в темите за книгите, пускаха теми, копираха мнения-само и само да има още едно мнение.
Така поне всеки ще пише там, където по принцип са интересите му, а това е потенциално по-удачният вариант и може да бъдеш наистина полезен за другите, което е в основата на всяка една кампания.

# 329
Тъй като пиша в много специфично теми, там, от предходните програми нямаше как да се случат напъпляния. И някак не съм ги усетила. Но понеже, ми е привчка да следя новите теми, сега, определено усещам разлика. Но ме мързи примерно да изчисля процентно как е подскочило пускането на нови теми за времето на програмата. Изчакам предизвикателството да свърши и нещата да преминат в нормално русло.

Общи условия

Активация на акаунт