👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 17 066
  • 517
  •   1
Отговори
# 255
Къде ги виждате тези дублиращи се теми? Хвърлих поглед върху нови теми, не забелязвам нещо съмнително.

# 256
  • София/Севлиево
Тази за градските легенди -има подобни на нея.Също и за вид измама с тенджери на Цептер...

# 257
А как искате да са оформени предизвикателствата от лоялната програма, за да са ви по вкуса? Винаги от всички сте недоволни. Имате ли идеи как да бъдат поднесени? Сега условието е нови теми и пак не ви харесва, въпреки че може да не ги четете и изобщо да им обръщате внимание.
Новите теми как ви пречат?

# 258
  • Mediterraneo
Това с новите теми винаги го е имало, доколкото се сещам. изобщо не е задължително условие и сега.

# 259
Къде е тази тема за градски легенди? Не ми излиза в нови теми такава?

# 260
  • Mediterraneo
https://www.bg-mamma.com/?topic=1797535 Тази трябва да е.

Но тенденцията си се забелязва, само скролвайки по авторите на новите теми. 2-3 теми от един и същ потребител, все важни теми, които трябва да се пуснат днес.

# 261
А тези, които пускат нови теми и с това се надяват да спечелят точки, съответно ваучери на определена стойност,и ги използват, наясно ли са, че следващата година трябва да ги декларират като подарък/печалба и да си платят някакъв данък?

# 262
Не знам, за мен лоялната програма е направена под формата на игра през определен период от време и зададени условия. Следователно точки трябва да получават само потребители, които следват зададените условия, т.е съгласни са да вземат участие в играта.
След това предизвикателство се вижда, че организаторите явно следят мненията на потребителите и са се постарали да няма дразнеща нотка за хората, които не следват предизвикателствата, но пак всеобщото мнение е недоволство. Аз не се сещам как могат да поднасят тези предизвикателства, че да не са дразнещи за мнозинството.
В момента мисля, че условието е ок. Няма конкретни теми, за които потребители да пишат след това, че са завзети от нови хора с цел точки, няма да има ненужен срам пак в определени теми. Едно е по конкретното условие, създаване на нова тема, но тук всеки има избор и може да не я чете. Пак не виждам нищо дразнещо за мнозинството.

# 263
Този път най-голямата награда не е ли нещо като 30 лв? Не си представям да полагам специални усилия и да създавам нови теми само заради това. Когато получаваш бонус към това, което по принцип правиш във форума, тогава е нещо като приятен комплимент. Иначе е твърде много инвестирано време за дребна печалба.
Нищо не ме дразни в условията на настоящето предизвикателство. И при предишните е било така.

# 264
  • Mediterraneo
Аз предпочитам да е така, да няма определени раздели, в които да се бутат нередовните потребители за някоя и друга точка. Както се случи в литературния последно. Но, пак казвам, условието за нова тема мисля, че го имаше във всички предизвикателства досега и изобщо не е задължително, за да печелиш точки. Никога не съм пускала нова тема в игрите, винаги имам спечелени точки.

# 265
И на мен не ми прозвуча ново това за темите, мисля че и преди така си беше. Просто преди бяха изброени по няколко раздела в които звездите да са двойно и хората повече се фокусираха върху това, ако изобщо.
А те че няма да угодят на всички така че да няма недоволни все от нещо - няма, то не е и възможно.

# 266
Аз мисля, че който има интерес към форума, с точки и без точки си следи неговите теми, ако може и дава мнението си. Ако случайно ми попадне нова тема и отговаря на моите интереси, ще я следя за кратко или по-дълго време, но  създадена тема, само защото трябва да се създаде нова, или не е "моята" не виждам защо трябва да го правя.

# 267
От предишните предизвикателства ми харесваше това, че се насочваше интересът към определени теми - така може човек да обърне внимание на теми, за които иначе не знае, че съществуват. Дали трябваше да е точно чрез двойни звезди/точки, не знам...
Аз лично научих, че има теми, за които не подозирах, иначе пак си пишех само в обичайните теми.😁 Но пък доста хора казаха, че за тях е било полезно да разберат за тези теми.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 00:13 от dolce miele

# 268
Най-после чудото се случи. Снощи успях да взема ваучер за Спорт депо и поръчах маратонки.

# 269
А разбра ли се какъв е бил проблемът?

Общи условия

Активация на акаунт