👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 17 077
  • 517
  •   1
Отговори
# 300
Трябва да идеш в Инсентив, това ти е бг-мама портфвйла.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 12:12 от ДХ3

# 301
Това е бг мама, а не инсентив. Вие сте прехвърлили точките и затова  в портфейла на бг мама нямате нищо. Но в инсентив имате това, което е прехвърлено.  Виждат се на снимката последователността от прехвърлянията, последните са 318 т. Прехвърлени на 25.05.2025

# 302
Трябва да идеш в Инсентив, това ти е бг-мама портфейла.

# 303
В БГ Мама точките имат срок и са изгорели.

# 304
  • София
Благодаря за отговорите ви! Даваше ми грешка и не можех да вляза и си мислех, че мога да ги видя и през BG-MAMMA. Междувременно ми отговориха и на мейла. Вече всичко е наред. Благодаря още веднъж на всички!

Хубав уикенд желая!

# 305
  • Другата България
Нищо не е "изгоряло", тя си ги е прехвърлила.
Някакъв бъг имаха Инсентив.

Сега видях, че потребителката е отговорила.
Ето, да не излезе, че говоря нахалост
https://www.bg-mamma.com/?topic=1006117
И не е само тази, при все, че аз надничам основно в бившия Клюкарник.

Бях сигурна, че Queen1 е повдигнала темата, не знам защо Joy
За първи път срещам този ник. Но явно няма да е за последен. Blush

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 19:58 от Merri_An

# 306
Втората ми покупка от спечелените точки. Пак парфюм от Озон.

Goldfield & Banks Native - Wood Infusion

# 307
  • София/Севлиево
Едно е да се повдигне стара тема, друго е тя да е за Коледа...през разгара на лятото, когато на никой не му дреме още за тогава 🤦🏽‍♀️
А,аз вече си мисля за Коледа,гледам разни клипчета и идеи за декорации, обикновено през август почваме да пишем и във актуалната тема за коледни и новогодишни идеи и декорации тук във форума.Има хора, които сме влюбени в този сезон и мислим за него почти целогодишно (а при мен и ФБ постоянно ми изкарва разни клипове на коледна тематика)...Но да пиша в друга стара тема от преди няколко години само заради точките ми се струва доста тъпо.Единствената тема, която повдигам от време на време е отчетната на децата родени юни 2008(на големия син).Има останали няколко потребителки от онова време във форума,но повечето само четат,имам чувството че съм единствената, която е активна...
Иначе пиша и следя обичайни за мен теми(в Проблемно забременяване само ги следя,мисля че за толкова години прекарани там съм казала всичко, което е трябвало и то нееднократно).Но и аз забелязах че от време на време някой потребител ми харесва старо мнение от преди години (и понякога ми пишат с въпроси на лични)...

# 308
Ох
По-бързо да идва крайната дата на сегашната кампания и да свършва  
тази  мъка мъчна. Такива напъни, такива  нови теми, направо нямам думи... Извършват се чудеса на въображението. Много ще се измъчат с точкуванего този път Simple Smile

# 309
Аз пък бях във ваканция, когато започна и откакто се върнах съм заета, и не съм забелязала какви нови теми има...

# 310
То зависи къде четеш.Аз си следя моите теми и нови особено не съм забелязала,а и не ме интересуват.Мъки нямам.

# 311
Аз пък бях във ваканция, когато започна и откакто се върнах съм заета, и не съм забелязала какви нови теми има...
И аз, но днес викам да наваксам. Нямам стриктни предпочитания към раздели, преглеждам общ раздел Нови теми. Е то нямаше преглеждане днес. Винаги съм попадала на интересни стартиращи дискусии, но този път голяма част от тях  са изсмукани от пръстите.

# 312
Аз пък даже и не знам къде да гледам за нови теми, бая съм изостанала 🤫
Форума винаги досега ми е бил за теми, които са ми интересни и където съм намирала много полезна информация когато ми е трябвало. Смятам така да си остане с или без точки/награди.

# 313
  • Телиш/Плевен
Аз пък даже и не знам къде да гледам за нови теми, бая съм изостанала 🤫
Ето тук:

# 314
Този път не бях толкова активна, не съм пускала тема, а и точките са по-малко, интересно дали ще получа нещо...

Общи условия

Активация на акаунт