👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 17 082
  • 517
  •   1
Отговори
# 285
А не може ли да се пише в отключени теми, в които последно е писано преди няколко месеца или години? Наистина не знам и питам.
Аз скоро писах в такава, защо трябваше да ми е неудобно също не схващам 🙄?
Ами мисля, че може. Аз скоро търсих иформация за специфично заболяване/аномалия и открих тема от 2020 ли, 2023 ли, трябва да погледна. Имаше един актуален въпрос от сега, един ден преди аз да я отворя /преди около месец/, но нямаше публикуван отговор, предполагам че тези, които са я започнали, вече не я следят, но не е заключена и може да си пишеш/питаш, както е в случая.

# 286
Лятно предизвикателство в Коледни теми? Що за недоразумение?
И защо въобще трябва в стари теми да се пише? Има толкова много активни и актуални, ако е само за брой мнения.

# 287
Аз скоро получих известие, че някой ми е харесал мнение от тема, в която вече не се пише. Обсъждахме там спирането на цигарите. Бях я забравила тази тема, аз и като цяло не знам от кога не пуша. Написах коментар в онази тема, че оттогава до ден днешен не съм запалила цигара. Аз го приемам като спомен, след време пак някой може да попадне на тази тема и да хареса мое мнение, така пак ще ми припомни този период. Та затова лично не виждам проблем в писането в стари теми, които не са активни.

Стартира ли предизвикателство ставате ненужно мнителни и целенасочено започвате да следите потребителите какво правят и да ги обсъждате. Повече според мен си и внушавате някакви неща и всичко го превръщате в точки и звезди.
Обаче така повече вие се набивате на очи и вие не правите добро впечатление, а не хората, които изпълняват условията.

# 288
  • София
А не може ли да се пише в отключени теми, в които последно е писано преди няколко месеца или години? Наистина не знам и питам.
Аз скоро писах в такава, защо трябваше да ми е неудобно също не схващам 🙄?
Може и се налага, въпреки че излиза предупреждение. Има теми в които просто не се пише много - от тези които следя, примерно тази за Швейцария е такава. Може и месец да няма ново мнение, което не означава всеки месец да се пуска нова Швейцария която да си остане с два поста до следващата.

# 289
  • Пловдив
Едно е да се повдигне стара тема, друго е тя да е за Коледа...през разгара на лятото, когато на никой не му дреме още за тогава 🤦🏽‍♀️

# 290
А как изобщо ви хрумна, че там сега написаните 2 мнения са точно за точки? Ако това се беше случвало 3 дена по-рано от лоялната програма или след нея, какво щеше да си мислите?
Затова казвам, че сте ненужно мнителни и дребнави стартира ли предизвикателство. А дори и да са там за точки, какво от това?  Какъв точно е вашият проблем и как ви пречи това? И за вас ще има точки, ако това са ви опасенията.

# 291
Винаги има разсеяни хора, които повдигат стари теми. Не мисля, че е за точките.

# 292
Аз пък тази година отказах дадените ми точки, не "участвам" в нищо. Не ми се занимава с подаване на декларация в данъчното и затова приключих с лоялната програма. Та не всеки пише за точки. Достатъчно ми даде бг мама през миналата година, при старта, за което им благодаря.

# 293
  • Пловдив
Проблемът е, че се повдигат някакви безсмислени теми, които стоят най-отгоре и избутват други по-смислени и актуални.
Има достатъчно други теми, където може да зададеш нещо набързо, включително и за Коледа.
Лично аз изобщо нямам опасения за точки, 98% си пиша в темите, в които пиша от 100 години и ако се завърти някоя интересна нова тема да се включа.

# 294
  • Mediterraneo
ЛП да не са си наели адвокат в темата?

# 295
А какво значение има коя тема е най-отгоре? Всичко ли четете и отваряте наред?

# 296
  • Пловдив
Аз лично проверявам новите теми.

# 297
Ето, да не излезе, че говоря нахалост
https://www.bg-mamma.com/?topic=1006117
И не е само тази, при все, че аз надничам основно в бившия Клюкарник.

Бях сигурна, че Queen1 е повдигнала темата, не знам защо Joy

# 298
И “ябълково сладко” ( ако не бъркам)се включва активно 😀Не следя нови теми и тн., но просто я срещнах тези дни в много, в които участвам.
Иначе си пиша регулярно в моите по интереси, включвам се в някоя нова, но е случайно, не проверявам всички нови теми.

# 299
  • София
Здравейте,
може ли да попитам нещо тук?

В портфейла в Incentiv трябваше да имам към 53 лв. Вчера като влязох да видя да си взема един ваучер (за ССС исках) никъде не ги видях, а не съм ги харчила. Четох преди няколко страници за някакъв подобен проблем, ама не беше точно същия май. Писах на този имейл loyalty@bg-mamma.com, но нямам отговор. Възможно ли е да съм ги загубила, въпреки, че след като са прехвърлени нали нямаше как да ги загубим. До преди месец или два, не помня кога за последно гледах, си бяха там, а вече не се виждат никъде... Или аз не гледам където трябва?
Прилагам снимка с прехвърлянето на точките, но категорично не съм ги използвала. Някой би ли ми дал съвет какво да правя и към кого да се обърна?
Прилагам и снимка какво се визуализира в момента в портфейла.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт