👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 16 843
  • 514
  •   1
Отговори
# 390
Това е може би последната ми публикация с това какво съм си купила с ваучерите от Лоялната програма. Останаха ми някакви 25 лв, които не знам дали ще мога да използвам.

"Нещо много лошо" от Дж. Т. Елисън
"Градинарят и смъртта" от Георги Господинов
"Тревата там е по-зелена" от Джефри Арчър

Скрит текст:

# 391
  • Бургас
Зачудих се за Рейтинга в Лоялната програма.
От 4.12.24г не е мръднал. Дали сега на 4-ти ще има промяна !?

# 392
  • Melmak
А рейтингът служи ли за нещо? Последно моят е мръднал на 31.08.25. Но не разбирам какво от това?

# 393
Аз станах злато през тази година мисля, обаче датата на рейтинга си остана от декември 2024 г...

# 394
  • Бургас
Идея си нямам, но ми е интересно, понеже ми се е набило в съзнанието това нещо и като се сетя, влизам да проверявам....

# 395
Направо го забравих този рейтинг.
Не, че има някакво значение.
Мисля, че пропадна като цяло лоялната програма. За жалост.

# 396
  • Melmak
Добра идея и лошо изпълнение. Това е!

# 397
То и изпълнението не беше зле, но нещо го прецакаха впоследтвие.

# 398
Прецака го Инсентив, с курсовете за покупка на ваучери.

# 399
Каквото и да ни обясняваха, рейтингът според мен си беше свързан с програмата за точкуване. Иначе не мога да си представя защо моят рейтинг  толкова експоненциално нарасна, именно когато започна "инсентив приключението ". Хем ми нарасна рейтинга, хем не  "озариха" с доволно количество точки. В момента  "приключението Инсентив" изпадна хибернация и рейтингът също.

# 400
Рейтингът трябваше да носи дивиденти, аз не видях такива.

# 401
ДХЗ, аз също.

# 402
Миналата година декември месец имаше активност с лоялната програма, сега гледам още няма. Вярно че може и това да беше вече и да няма други... Аз нямах много точки, да не кажа, че само от две от кампаниите имах и ми стигнаха за един ваучер от Baby.bg за 30 лв. Взех козметика за малчо, но пак е нещо.

# 403
Началотп на декември миналата година обявиха ' награждаването ' и началото на прогрсамата  Не знам дали имаше кампания.

# 404
О, вече съм била станала Злато. Grinning Хич не бях го поглеждала с месеци.

Общи условия

Активация на акаунт