👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 16 145
  • 497
  •   2
Отговори
# 405
  • Melmak
Прецака го Инсентив, с курсовете за покупка на ваучери.

Това също!

Но някак не харесвам начина и самите кампании. Сякаш не се обвързват добре с годишния календар. Вече сме декември и няма нищо обявено, нищо! Особено през такъв натоварен месец мисля, че щеше да е добре една кампания от по-рано.

# 406
Аз мисля, че това приключи.Не мисля, че
ще
има повече предизвикателства.Явно не им се връзва на страните в договора.

# 407
И аз така мисля. Инсентив много се полакомиха.

# 408
  • Бургас
Да скъсат договора! ( Това ни е  лаф от работа Simple Smile )
Ами да седнат да преговарят или да намерят нова платформа - спонсор!

# 409
  • Пловдив
И аз мисля, че приключи. Добре тръгна, но...се увлякоха.

# 410
Прецака го Инсентив, с курсовете за покупка на ваучери.

Това също!

Но някак не харесвам начина и самите кампании. Сякаш не се обвързват добре с годишния календар. Вече сме декември и няма нищо обявено, нищо! Особено през такъв натоварен месец мисля, че щеше да е добре една кампания от по-рано.

Ами, не съм изненадана. Твърде много драма за 3-5 лева. Поне аз никога не съм печелила от тези кампании някакви сериозни точки и не го отчитам като сериозна загуба. Проиграхме си, позабавляваме се, беше си описано още в началото, че може да бъде спряна по всяко време.

# 411
Програмата ме изненада мнооого приятно миналата година по това време.  Печелех дребни левчета,позабавлявах се, купих си някои дреболии.
Обаче всичко си има край.
Запомних обаче никове, които надничаха в чуждите панички и това остави лошо впечатление у мен.

# 412
По едно време май имаше повече сърдити, отколкото доволни...😅

# 413
По едно време май имаше повече сърдити, отколкото доволни...😅
Да, така беше.

# 414
И да не забравите догодина да си подадете декларациите 😃😃😃

# 415
  • Melmak
Аз даже не мисля, че е за левчетата. Купих няколко ваучера за озон и това беше. По-скоро е мотивация за потребителите да създават консистентно съдържание. И да, проблем е, когато някои потребители започнаха “това е за точки, онова е за точки..” не е готино!

# 416
Няма общо с лоялната програма и точките, но искам да питам в какво състояние си получавате пратките от baby.bg?
Аз получих буквално разпадащ се кашон. И ми е интересно всички ли идват в това състояние? Сега се разправям с тях, ако обвинят мен и не си приемат стоката направо ще падна.

# 417
Лоялната програма я махнаха и от главното меню, където беше заедно с другите основни теми щято Коледа 2025, игри и т.н.😁

# 418
  • Melmak
А сякаш вчера беше там в менюто…

Няма ли да получим някаква официална комунинация от сайта какво се случва?

# 419
А сякаш вчера беше там в менюто…
Беше там.

Общи условия

Активация на акаунт