👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 16 134
  • 496
  •   1
Отговори
# 420
Ще има нов игра, предчувствам. Bowtie

# 421
И аз така си мисля - хубав празничен месец, дано ни изненадат приятно 🍀

# 422
... в какво състояние си получавате пратките от baby.bg?
Моите пратки от бейби.бг винаги са нормални, често поръчвам. Вчера взех голям кашон с надписи Озон, беше си здрав и
добре опакован, а вътре имаше уплътняващи найлони с въздух.

# 423
Как да разбера кой артикул от поръчката ми в Емаг може да се плати само с карта, има ли начин?

# 424
... в какво състояние си получавате пратките от baby.bg?
Моите пратки от бейби.бг винаги са нормални, често поръчвам. Вчера взех голям кашон с надписи Озон, беше си здрав и
добре опакован, а вътре имаше уплътняващи найлони с въздух.
И аз получих днес кашон голям, но без допълнителна опаковка. На кашона на продукта само е лепнат етикета с товарителница и са залепени  и две къси парчета тиксо с надпис Озон от единият край. Оригиналният кашон на продукта е пред разпадане мръсен, изподран, а вътре продукта е като използван. Затова се чудих в такова състояние ли идват всички поръчки и реших тук да питам, защото сте поръчвали.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 16:57 от Morkovelka99

# 425
Не, не са идвали така никога. При мен кашонът е допълнителната опаковка, а вътре всичко е в кутии, освен една книжка, но и тя си е новичка.

# 426
  • оттам, откъдето започва България
Аз също нямам забележки при поръчка от бейби.бг.

# 427
Много често поръчвам от бейби.бг. Винаги идват с кашон на Озон и големи бъбъл възглавнички, също брандирани. Не съм имала забележка.

# 428
  • Пловдив
Точките от бг мама към озон вече са почти - 50% 🤦🏽‍♀️

Кашон напред ни се случи в окаяно състояние /не от бейби.бг/, мъжът ми директно върна пратката...измиха си ръцете с куриерите.

# 429
  • София
50% такса / комисионна за обмена ли?!

# 430
Ама стока с големи размери и собствен голям кашон как сте получавали, ако сте поръчвали? Примерно да кажен искам колело. Как ще го получа - сложено в нов опаковъчен кашон или както се случи при мен на собственият му кашон лепнат етикета с товарителницата?
И аз съм заявила връщане и се разправях с тях. Извиняват ми се, но няма полза сега трябва се занимавам с мъкнене на кашони и връщане. Дойде със Спиди, сега трябва да ходя в Еконт да им го връщам.

# 431

Споделих го преди 2 страници.

50% такса / комисионна за обмена ли?!

За да "купиш" ваучер за Х лева, даваш 2 по Х бг- мама точки.
Съветът беше да се ползва друг продавач на същата стока - Бейби нещо си, все още работещ със 100%  еквивалент.

# 432
Както беше казал някой по-назад...по-зле е и от Уолстрийт!!!🙄🤐
Аз днес побързах да си вкарам кодовете в Емаг...доста пъти ми изписваше разни грешки, ваучерът не може да бъде добавен, бла-бла...Най-накрая стана. Сега пък ми излиза, че някои от продуктите можели да бъдат платени само с карта. Начислява ми такса за доставка явно и не мога да разбера за кой от продуктите - аз искам доставка до офис, за да си я взема в удобно за мен време и наведнъж, а май ще ми пратят част от нещата до някакъв бокс, другите до офиса...🤔
Та не ми е проблем плащането с карта, ами да си получа всичко наведнъж (ако е възможно).

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 13:40 от dolce miele

# 433
Тези до бокса са с картовото плащане.

# 434
Аха, значи един по един ще гледам продуктите, за да видя кой е с доставка само до бокс и без друга опция. Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт