👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 16 129
  • 496
  •   1
Отговори
# 435
Влез си в профила в поръчки и всичко трябва да е видимо, коя до къде е, има ли доставка, очаквана дата за доставка, всичко подробно си го пише.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 21:03 от Morkovelka99

# 436
Да, одеве бързах. За пръв път ще поръчвам през приложението и още се ориентирам кое къде е, така да се каже.☺️

# 437
На еМАГ всичко идва на части. Имала съм спирала към голяма поръчка. И тя дойде сама в малко кашонче.

# 438
То е едно и също в приложението и сайта им.

И моите поръчки с повече артикули са идвали в различни дни сега проверих.

# 439
  • Пловдив
В озон може да се свържите с техен съдружник и да питате за изпращане по Спиди или Еконт.
Но в озон, докато се обменяха нормално точките съм пазарила с тях и до бокснау.

# 440
По ЧП Озон имаха такса за доставка и с Бокс Нау. 2 лв. Независимо от сумата.
Преди не беше така. Сега не съм гледала.

# 441
Аз поръчах два пъти по време на отстъпките - веднъж коледния календар на Зелен и после козметика (не с точки, с пари) и не съм плащала доставка. Поръчвам по принцип до офис - и Еконт, и Спиди бяха безплатни опции.

# 442
Ама стока с големи размери и собствен голям кашон как сте получавали, ако сте поръчвали?
Преди 2-3 месеца поръчвах люлящо мече, такова което детето го язди, пак беше добре опаковано.

# 443
Значи си е техен проблема и с право съм ядосана и си заслужават връщането. По техните писаници на сайта за изискванията по връщането даже има възможност тоя кашон да не го приемат 😀. Той горкият е скандален изобщо не знам как ще го изпратят пак на някой да го разиграват.
Даже утре май ще им се обадя да искам куриер да дойде на адрес и да си прибират творенията.

Тя си тръгна още от самото начало леко накриво. Случайно забелязах в имейла, че товарителницата е оформена до друг град. Айде, пиши им по нощите да не вземат наистина да я пратят на майната си. Аз съм сигурна, че съм си въвела вярно данните. На другият ден не виждам отговор от тях. Пиша им пак, получам отговор, че те не виждали проблем да съм уточнила. Пращам им снимка от  техният имейл, почват да ми се извиняват и да ми казват, че всичко е коректно и заради системата за геолокация на сайта се получавало така, но той не бил обвързан с адресите за доставка. Бяха ми сложили и сума за доставка, а имах и имейл как суми над 49 лв са с безплатна доставка. Изобщо с премеждия си тръгна всичко😀.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 22:23 от Morkovelka99

# 444
Идвам да се оплача от едни изчезващи ваучери от Емаг.🤪 Към два часа се "надлъгвах" с Емаг през приложението, за да успея да си добавя отново изчезналите ваучери. Забелязах първо, че липсва един ваучер, след малко още един, а крайната сума за доплащане все растеше...Първо помислих, че е изтекъл един от по-старите ваучери - макар да бях сигурна, че тези два ваучера са с валидност до 20-21.12 2025 г. На повечето ваучери нямаше къде да се провери валидността им. Търсих ваучери, копирах, все изписваше "Ваучерът е добавен!". Накрая тръгнах да налучквам кой от последните ваучери в Инсентив е още там и кои са се изтрили сами...Естествено, не се виждаше номер на ваучерите, та с проба-грешка действах. Така най-накрая успях да добавя липсващите ваучери и да завърша поръчката! Но голям зор беше.😂
Затова...проверявайте си ваучерите, за да не се окаже, че са ви изчезнали като моите.🙂
Като пристигнат продуктите, ще се похваля.☺️ Дано да няма проблем с доставките, защото още не ми е ясно в колко поръчки ще дойдат продуктите. Повечето са до Изибокс, но една е с доставка на 29-30.12. до офис.😂

# 445
Имах 29 лв. и стотинки, успях да ги обменя за ваучер на Сиела на стойност 30 лв. Останаха ми 1.95 лв. - сигурно така и ще си останат неизползвани.
Чакам пак книга, която ще ви покажа като пристигне. Така приключвам годината и парите свършиха. Joy

# 446
Е как успя? 29 и стотинки за 30 лв.?

# 447
не знам. и аз се учудих, но стана номера.

нищо не разбирам. това са извършените операции.

# 448
Ами, както примерно с 30лв бгм, може да се купи ваучер за 20лв за озон, така и обратно. Ако имате 20лв в озон, може да купите 30лв бгм. Ако да кажем, сте имали 6 лв в декатлон и се обменят за бгм точки, стават повече, защото курсът е нисък. Понеже в Сиела се пазарува с бгм, автоматично са се обменили.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 13:27 от Чи лу

# 449
  • оттам, откъдето започва България
Аз имам 44,35 лв. общ баланс на точките, но с тези лв. не мога да си купя никакъв ваучер - недостатъчна наличност пише. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт