👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 16 125
  • 496
  •   1
Отговори
# 465
Да се похваля с част от поръчката с ваучери и доплащане, която пристигна днес.🙂 Не съм пробвала все още, но на вид всичко изглежда чудесно (само леко се дразня, че на уреда са лепнали стикера с данните за доставка директно върху кутията му, толкова ли нямаха едно опаковъчно найлонче).
Вафладжийска машина Lehmann Gofrino (падам от превода - мини гофретник е🤣🤣🤣) с четири вида сменяеми плочи:

Не броя вече кой поред гофретник ми е😂, но много исках да имам и един малък лесно преносим, а сменящите се плочи са допълнителен (хич не малък) бонус.🙂 Дано да е ок като мощност 490 вата, когато го пробвам! Кутията му е голяма почти като на стандартен гофретник заради допълнителните плочи и опаковъчни материали вътре (всяка плоча е в отделно пликче с балончета; един "чифт" са вече поставени на гофретника - много лесно се сменят).
Силиконови форми за понички:

Капак със силиконов борд и дръжка (най-вече за един уок тиган, но и за някои тави за печене във фурната):

Капакът пристигна в много хубава картонена кутия, но с разглобена дръжка и в първия момент помислих, че липсва.😆

# 466
  • София
Аз взех тези :

и съм доволен.

# 467
Долче, ако не те затруднявам метни ми линк към мини гофретника. Не са малко тия ватове, моят мини е и с по-ниска мощност но той е само за нормална тънка гофрета и не е нужно много - тук явно са предвидили и по-обемните да могат за се изпекат. Свалящи се плочи са голямо предимство, моя ми писва да го забърсвам и все ми изглежда че още може...

# 468
Може ли снимки на този гофретник и като го пробваш също на гофретата и мнения става ли? Щях да го поръчвам за подарък и още му се чудя. Има положителни мнения в Емаг, но знам ли дали не са фалшиви.

# 469
И на мен да изпратите линк към модела, моля!

# 470
Ето го. Аз го гледам от много време, но има и лоши отзиви, че е малък и пече бавно и затова се чудя още и не го поръчвам.
https://www.emag.bg/vafladzhijska-mashina-lehmann-gofrino-smenja … 913/pd/DNQDTN3BM/

# 471
Ето линк и към ментовия мини гофретник:
https://www.emag.bg/vafladzhijska-mashina-lehmann-gofrino-gofrin … D0%BB%D0%B5%D0%BD
Морковелка, снимки мога да кача по-късно.
Пробвах го със стандартните плочи - на мен ми се стори, че гофретите се изпичат за нормално време. Иначе са малки, това е ясно. Но аз си имам и голям двоен гофретник, ако ми трябват по много гофрети наведнъж. Този си има други предимства и за по-малко количество е чудесен според мен.
Възможно е с някои от другите плочи - тиквата и джинджифиливото човече - изпичането да е една идея по-бавно, но не вярвам да има голяма разлика. Времето зависи също и от сместа за гофретите. Дръжката наистина не се загрява.
Аз видях само един отзив с една звезда. Предполагам, че е от някой недоразбрал, че уредът е мини.🤔
Сега видях, че си пишело в поръчката, че гофретникът е без опаковка, т.е. не слагат кашончето в друг плик и може би не е много подходящ за подарък така, защото стикерът с данните за доставка (и платената цена) е лепнат отгоре. Аз се отказах да го отлепвам, защото ми се струва, че не е от онези, които ще се махнат без щети по кутията.🤔

# 472
То това им е редовния номер на Емаг. Да лепят директно върху картонената кутия.

# 473
Другите два продукта от поръчката са си в найлонови пликове. Според мен зависи от фирмата, която подготвя продукта, нищо че доставката се води от Емаг...🤔 Още два продукта чакам от тази поръчка и на единия също пише, че ще е без опаковка. Силиконови форми са и не се притеснявам, че нещо ще им се случи. Но за продукт като гофретник да пътува без допълнителна опаковка не е много ок - може да се намачка кашончето, да се намокри евентуално, а и стикерът не е много естетично да е лепнат отгоре. Но това е положението.😏

# 474
На мен винаги са ми лепнати върху оригиналните кашони. Ако са по-дребни неща, идват опаковани в друг кашон.

# 475
Тези три неща бяха с доставка до Изибокс - трите продукта поотделно в една касета сложени. За първи път взимам от бокс и не знам дали по принцип така ги доставят. Предполагам, че предпочитат да са поотделно, за да са сигурни, че ще се поберат вътре продуктите.🤔
По принцип го намирам за тъпо да лепят стикерите директно върху продукта (или кутията му).

# 476
Те от много години идват така поръчките. Моите още първите от 2016-2017 година така пристигаха само с товарителница по кашоните и още си го практикуват на уредите.
Благодаря, Долче! Ще си помисля още малко и може и да го поръчам и аз.

# 477
В края на 2024 г, когато поръчвах с първите точки, имах три пратки - и трите пристигнаха опаковани с отделни пликове (двете по-малки кутии със сигурност, по-големият кашон беше обвит май със стреч фолио и стикерът беше върху него). Явно съм извадила късмет с опаковането тогава.😅

# 478
В отделни кутии са, защото всяка пратка е с отделна товарителница.

# 479
Ето го. Аз го гледам от много време, но има и лоши отзиви, че е малък и пече бавно и затова се чудя още и не го поръчвам.
https://www.emag.bg/vafladzhijska-mashina-lehmann-gofrino-smenja … 913/pd/DNQDTN3BM/
Е той е мини, остава и да не е малък... Някой не е догледал ако е очаквал по-нормален размер гофрета.
За бавно също ме съмнява, имам такъв мини но само с един вид плоча и е 350 вата, бързо си стават. Сравнявам с нормален от тези дето правят по 2 квадратни гофрети - точно 2 пъти по-бързо е, понеже тези квадратните са си дебели гофрети.

Общи условия

Активация на акаунт