Гадене в 6 г.с.

• 471
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте! Не знам дали такава тема но искам да се допитам за съвет. Бременна съм в 6 г.с от седмица не се чувствам добре само лежа нямам сили за нищо гади ми се но не повръщам. Не знам сигурно е нормално

# 1
  • София/Севлиево
Абсолютно нормално е.Ако имате късмет може да си остане само гаденето и в края на първия триместър да изчезне...

# 2
  • София
Абсолютно нормално.
С третата бременност бях така от преди положителния тест до няколко минути след раждането. С другите бременности е било различно, но в повечето случаи минава до към 12 г.с., когато тялото свиква със състоянието.
След като не ти е добре, говори с гинеколога си да те посъветва какви мерки да вземеш по отношение на лекарства.
Иначе най-важното е да не оставяш стомаха си напълно празен. Бисквити и газирана вода много оправят положението. Още преди да станеш от леглото хапвай по няколко бисквити, а водата я пий охладена и на малки глътки.

# 3
Абсолютно нормално.
С третата бременност бях така от преди положителния тест до няколко минути след раждането. С другите бременности е било различно, но в повечето случаи минава до към 12 г.с., когато тялото свиква със състоянието.
След като не ти е добре, говори с гинеколога си да те посъветва какви мерки да вземеш по отношение на лекарства.
Иначе най-важното е да не оставяш стомаха си напълно празен. Бисквити и газирана вода много оправят положението. Още преди да станеш от леглото хапвай по няколко бисквити, а водата я пий охладена и на малки глътки.

попринцип знам че се гади нали и че е нормално но това безсилие и неправене на нищо ме притесняват но всеки казва че е нормално. Блгодаря!

# 4
  • София
Не се притеснявай. Минава и се забравя.
Почивай си повече.
Ако наистина ти е много зле (прецени по тялото си колко е търпимо или не е - от 1 до 10), нека лекарят ти да ти пусне изследвания. Може да ти липсва желязо или нещо друго.

# 5
Нормално е. Аз така бях 9 месеца....

# 6
Някои са така три месеца, някои са така девет. При някои започва след третия. Яж, каквото можеш, гледай да не се обезводниш и си свиркай. Друго не можеш да направиш.

# 7
Някои са така три месеца, някои са така девет. При някои започва след третия. Яж, каквото можеш, гледай да не се обезводниш и си свиркай. Друго не можеш да направиш.
Така е да,но като си без сили и нищо не можеш да правиш ти става едно безпомощно но както казвате всичко минава❣

# 8
Аз не можех три месеца да стана от леглото до обяд. Но знаех, че е нормално, не е защото съм болна или ми се случва нещо лошо и не беше съвсем отчайващо Simple Smile
Изобщо не съм от захаросващите, но да, за щастие всичко минава. Не се забравя, но минава Simple Smile Към края се налагаше да спя почти права от киселини и рефлукс. Раждането "лекува" всички симптоми Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 08:49 от Inferiya

# 9
Повръщах сутрин, обед, вечер до 4 месец, но след това наистина спрях, но гаденето от силни миризми, парфюми и като минавах в Кауфланд покрай препаратите си остана до края 😸 лека бременност, дано мине скоро гаднето 🍀

# 10
Умората е много нормален симптом на бременността, особено в първия триместър. Повече сън и така

Общи условия

Активация на акаунт