Евровизия (Тема 31) - Basel 2025

• 19 113
  • 290
  •   4
Отговори
# 615
  • София
Дано само не измислят някоя протяжна песен, ако е Дара ще й отива нещо по-енергично..

# 616
А в Люксембург днес избраха това за конкурса

# 617
Хем очаквах, че ще е зле, но това беше страшно фиаско с мирис на соц булани и нафталин. И водещи, и представяне, и жури - тотал щета.

# 618
Интересно ми е кои ще са в журито другата седмица. Цяла седмица няма да спим от вълнение....😂

# 619
На Роксанчето ще й се наложи да измисли авторска песен. За 7 дни как ли ще стане...

# 620
Сега избирахме само глас. А другата седмица какво ще се избира?

# 621
Това беше най-абсурдното нещо, което съм гледала.
Лично аз съм разочарована от отпадането на Дара Екимова, в нея виждах най-силен потенциал да направи нещо добро при евентуална победа.
Много тъпи песни пяха всичките без Елизабет и Молец (не очаквах, не ги понасям и не ги слушам).
Гласуването със сигурност беше манипулирано, можело е да се гласува през инкогнито браузър колкото си искаш пъти. Дано го коригират за втория кръг.
И Дара, и Мона за мен бяха много зле и не заслужават да спечелят. Честно казано вече съм за Михаела Маринова.

Обявяването накрая беше абсурдно и най-тъпото е, че си личеше, че изпълнителите не знаят вота на зрителите (явно са били без телефони в бекстейджа) и някои от тях много се разочароваха.
Сега избирахме само глас. А другата седмица какво ще се избира?
Същото Grinning

# 622
Какво пък може да направи дара Екимова, толкова е скучна и изглежда като лелка. Слушала съм я на живо, скука. Не е за Евровизия.
Дара сякаш е най-атрактивна. Керана също е свежа, но нещо не успя да се представи днес. Поне изглежда добре, хах

# 623
Евровизия е песенен конкурс и много от изпълнителите участват в създаването на песните си. Дара Екимова е много силен автор на музика (не само за себе си), има зад себе си и чудесен екип. Това визирах.
Дарина Йотова не знам дали и една сричка е написала, освен че не може да артикулира.
Винаги като България трябва да избира нещо от каквото и да е естество, почвам да се съмнявам в демокрацията.

# 624
Разбира се, че пише и Дара Йотова.

# 625
Да, но представянето включва много фактори и изисква много различни качества,. Как ще завладее Екимова такава аудитория? Ами не може. Дори живец няма

# 626
Това с гласуването безброй пъти от инкогнито браузер е лош знак. Значи зрителският вот е опорочен.

Не ми стана ясно защо на лудия хърватски виолончелист му казват Xаузер? Той е Xаусер. Stjepan Hauser.

# 627
Да, но представянето включва много фактори и изисква много различни качества,. Как ще завладее Екимова такава аудитория? Ами не може. Дори живец няма
За толкова години на Евровизия, мога да ви кажа, че пеенето е най-важно и в твърде малко случаи като Томи Кеш миналата година, слаб певец се класира добре и то с много забавна песен и супер сценично представяне.
Йотова това го няма.
Кристиян Костов не е най-големият шоумен, ама ни е най-доброто представяне, защото пее и имаше силна песен. Не мисля, че нито Дара, нито Мона, нито Молец могат да го постигнат. От останалите в селекцията само в Михаела Маринова виждам потенциал.

# 628
Като изключим политическите глупости, най-важна е песента и присъствието. Което не означава да се чекнеш непременно. За пеене почти всички пеят, не се изисква нещо уникално.
Костов има много силно сценично присъствие - това или го имаш, или не.   Само с пеене не става. Поради това мисля, че и М.Маринова няма особено шансове, тази жена за мен има излъчване на мебел, нула. С балади и крясъци пък въобще няма да се получи.

# 629
Това с гласуването безброй пъти от инкогнито браузер е лош знак. Значи зрителският вот е опорочен.

Не ми стана ясно защо на лудия хърватски виолончелист му казват Xаузер? Той е Xаусер. Stjepan Hauser.

Че той сам се нарече Хаузер като се представи, защо да му викат по друг начин?

Общи условия

Активация на акаунт