Евровизия (Тема 31) - Basel 2025

• 6 960
  • 219
  •   1
Отговори
# 75
  • България
Скрит текст:
Гледах днес на запис целия полуфинал от испанската телевизия (добре, че има връщане назад). Тия двамата коментатори плямпат като за световно. Освен превода на думите на водещите, си плямпат допълнително и запълват всяка свободна секунда, в която няма песен. Даже и като почне песента, говорят върху интродукцията, големи латерни.
Сори за тъпия въпрос, но една от двете водещи (тази русата) не ви ли прилича на мъж? На мен ли ми се привижда или има адамова ябълка и по-мъжки черти?

Словенецът с гланц за устни, белгиецът с лак за нокти и очна линия, украинецът с розова рокля? Какви са тези изгъзици?

Твърдо съм за шведската песен в този полуфинал. Перфектна сценография. Хареса ми и чернокожият "нидерландец", добро изпълнение.

В ПОТРЕС съм, че продължи фалшивият естонец? Та той не може да изпее два тона чисто. А песента какво велика глупост е... да не коментираме.

Къде точно видя украинецът да е с рокля? Това е панталон с разширяващ се крачол, модерен от 2-3 години. Нидерландецът беше фалшив на места и не докара емоцията от записа. На шведите им липсваше енергията от Мелодифестивален.
Русата водеща не е мъж, но прилича на Кара Делевин, и е малко грозничка.

# 76
Добре де, различни мнения. Няма лошо. Дали е рокля или пола-панталон или някакво дамско костюмче със стърчащи неща над раменете... негова си работа. Стои му нелепо Wink
Яд ме е, че не продължиха азербайджанците, но това е положението Simple Smile

# 77
Това не е рокля
Скрит текст:

Имаха хубави костюми на националния им финал, жалко, че не ги използват и за самата Евровизия.
Скрит текст:

Имаха и много хубава градинка там, но и за нея за съжаление са я изоставили. Иначе цялостно вчера ми напомниха на Малкия принц.

Естония е някаква имитация на Little Big, но Little Big са далеч по-добри. Томи Кеш по принцип не може да пее на живо, не може и да рапира, но фенбазата му не се вълнува от такива неща.

# 78
  • България
На мен костюмите на украинците много ми харесаха. Едни от най-хубавите. Допълваха магичната обстановка.

Скрит текст:

# 79
Добре, връщам си думите назад, най-мъжкото костюмче е облякъл и най-мъжките обувки. А защо са червени? Тези кадри от снощи ли са?
Ясно видях, че е в розово (най-мъжкият цвят)

А песента не беше лоша изобщо. Прилича ми на една грузинска от предишни години.

# 80
  • България
Това е цвят корал, не розово. Satisfied Мъжествено е да можеш да носиш розов цвят. Украинците, преминали през военно обучение, го доказват.

# 81
Да се облича както си иска, никога не е късно човек да се изложи. Жалко, защото песента изобщо не е лоша, има интересни хармонии в нея. Не е някоя диско тупалка.

Тази вечер на кои песни залагате?

# 82
  • България
Ще минат: Австрия, Израел, Финландия, вероятно Малта, Гърция, Люксембург. Под въпрос е Австралия,Чехия, Литва и Армения.
Няма да продължат: Грузия, Сърбия, Черна гора, Ирландия, Дания.
Като цяло това се очертава да е по-слабият полуфинал.

# 83
  • Наблизо
Словенецът вчера е известен комик и певец и защо такава тъпа песен…
Изненадах се да го видя.

# 84
  • Телиш/Плевен
Стискам палци за Люксембург и Чехия днес.

# 85
  • Наблизо
Аз имам няколко,които ми харесват-Австралия,Сърбия,Гърция и Ирландия.Може би и арменчето.

# 86
  • България
Моят лист:
1. Финландия
2. Сърбия
3. Гърция
4. Армения
5. Латвия
6. Малта
7 Литва
8. Чехия
9. Люксембург
10. Австралия

Моите фаворити Чехия и Литва се поизложиха. Финландия разби по всички параграфи, Стефан успя да издигне скучната си песен до нещо прилично. Гъркинята ставаше. Арменецът беше хем секси, хем пееше, хем тичаше. Австриецът ми избяга от главата.

# 87
  • Наблизо
Люксембург бяха много добре,момичето пее чудесно ,изпълваха сцената и песничката остава в главата.

Малта беше ужасна.Не знам каква е идеята,но са постигнали вайб като от беден квартал в Мексико.

# 88
  • България
Люксембург има досадна натрапчива песен, от дрехите и светлинното шоу може да ти стане лошо на стомаха. Ужасни цветове и съчетания. Песента стана окей към края след смяната на тоалета. Лично аз го пропуснах.

# 89
  • Наблизо
Дания квалифицирана?Песента е доста посредствена.
За Малта нямам думи.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 00:24 от BeautifulM

Общи условия

Активация на акаунт