Евровизия (Тема 31) - Basel 2025

• 6 972
  • 219
  •   1
Отговори
# 60
  • България
Днес ще се представат следните песни в този ред:

1 Iceland
2 Poland
3 Slovenia
4 Estonia
Spain
5 Ukraine
6 Sweden
7 Portugal
8 Norway
9 Belgium
Italy
10 Azerbaijan
11 San Marino
12 Albania
13 Netherlands
14 Croatia
Switzerland
15 Cyprus

Ще продължат 10 песни. Нека си поиграем на врачка. Аз казвам, че Словения, Белгия, Кипър, Азербайджан и Португалия няма да продължат. Хърватия и Нидерландия са под въпрос. Днес ще са почти само мъже. Laughing Другият полуфинал ще е horny Евровизията.

# 61
Швеция, Норвегия, Полша, Албания, Украйна, Нидерландия, Португалия, Исландия, Естония и Кипър са моите предположения.

# 62
  • София
Дотук най-много ми хареса песничката "'Made in Switzerland'' Laughing Да видим нататък, засега нямам фаворит.

# 63
  • България
За мен се откроиха Полша - жената даде всичко от себе си, Швеция, Естония, Хърватия, Швейцария (с промяна в песента), Украйна ми хареса и певчески, а визуално с тези розов-син екран отзад най-много. Албанците бяха силни и сама жена изпълни огромната сцена.

# 64
  • София
Полша като сценично присъствие, доста имитират Руслана, веднага ми изникна тази асоциация с тези кожи, огньове и самата певица... В чата са много харесвани, така че може и да спечелят.

# 65
Яд ме е за Кипър, Белгия и Словения.
Искам Полша вън

# 66
  • България
Разочарована съм, че Хърватия не мина напред, а Исландия продължи. За щастие се отървахме от Белгия, Кипър, Словения. Португалците можеха да не минат.

# 67
И Юстина, и Руслана ми напомнят на Зина - принцесата воин.

Радвам се за Сан Марино, на тях винаги им е трудно да се класират.
Не съм изненадана за Белгия.

# 68
Включвам се малко ни в клин ни в ръкав в темата Joy В момента гледам записа от вчера. Тази година нищо не можах да следя и да гледам предварително, нямах никакво време. Пробвах да слушам песните в спотифай както и малко от първите качени тук клипове, но абсолютно нищо не ми допадна. Тази година и финала не съм сигурна колко ще мога да гледам, тъй като ще съм на път. И понеже съм доста неангажирана емоционално към песните направо отворих да видя кой ще спечели Smile Букмейкърите казват Швеция, не ги бях чувала, тъкмо ги видях на записа, еми сякаш е приемливо за мен. Еспресо макиатото много ме забавлява, бях го чувала, но танца не бях виждала Satisfied От другите от вчера засега нищо не ми допада и надали бих ги слушала пак.

# 69
Естония е супер радио хит, но на живо е фалшив. От този тип песни според мен Швеция ще е по-напред.

# 70
  • Телиш/Плевен
Много се зарадвах, че Сан Марино и Естония се класираха за финала. Едва ли някой от тях ще спечели, но здраве да е. Grinning

Естония е супер радио хит, но на живо е фалшив.
За жалост да, изобщо не ми хареса изпълнението му, но песента все така си ми харесва. Blush

# 71
  • София
Швейцария успя ли да се класира?

# 72
Швейцария успя ли да се класира?
Те са автоматично класирани на финал.

# 73
Хърватия много ми хареса, а не мина. Португалия за мен е ужас на ужасите, а е на финал.
Признавам, че не съм слушала повечето песни от втория полуфинал, но май състезанието ще е между Австрия и Швеция с поддържащи роли на Финландия и Естония.

Полякинята е на 52, а изглежда като дъщеря на 32-годишната финландка.

# 74
Гледах днес на запис целия полуфинал от испанската телевизия (добре, че има връщане назад). Тия двамата коментатори плямпат като за световно. Освен превода на думите на водещите, си плямпат допълнително и запълват всяка свободна секунда, в която няма песен. Даже и като почне песента, говорят върху интродукцията, големи латерни.

Сори за тъпия въпрос, но една от двете водещи (тази русата) не ви ли прилича на мъж? На мен ли ми се привижда или има адамова ябълка и по-мъжки черти?

Словенецът с гланц за устни, белгиецът с лак за нокти и очна линия, украинецът с розова рокля? Какви са тези изгъзици?

Твърдо съм за шведската песен в този полуфинал. Перфектна сценография. Хареса ми и чернокожият "нидерландец", добро изпълнение.

В ПОТРЕС съм, че продължи фалшивият естонец? Та той не може да изпее два тона чисто. А песента какво велика глупост е... да не коментираме.

Общи условия

Активация на акаунт