Евровизия (Тема 31) - Basel 2025

• 6 983
  • 219
  •   1
Отговори
# 45
  • България
Стефан от Сърбия е най-мъжественият и най-хубавият участник, но са го навлекли с червен чул.

# 46
  • Наблизо
Аз съм за Австралия.Много готина песничка.

# 47
Съвсем не остана до конкурса, а аз нямам изявен фаворит. Виж обаче има песни, за които бих платил да не се класират дори на финал ( Полша, Албания, Латвия, Австрия)

# 48
Ама ти мъж ли си?
Иначе и аз бих платил за някои песни, да не ги чувам, хахаха.

Във вторник ще гледам полуфинала по испанската тв.

# 49
Започва Церемонията по откриването на Евровизия 2025.

Маркус и Мартинус (Швеция 2024) ще имат концерт в City Stage, София, на 2 февруари 2026 г.

Графика с топ 5 в залаганията една седмица преди финала в последните 8 години.
Скрит текст:

# 50
  • България
Израел абсурд да спечели, Австрия ми се струва надценена, Франция с тази тъпа песен заслужава последното място.

Ето снийк пийк за сценографията на Сърбия JoyJoyJoy:

# 51
Joy Joy

Дали нявга и ние ще участваме пак 😌

# 52
Естонеца го пускат и по нашите радиа. Днес в едно задръстване ми избоде ушите с тва "por favore" Joy

# 53
  • България
Съвсем не остана до конкурса, а аз нямам изявен фаворит. Виж обаче има песни, за които бих платил да не се класират дори на финал ( Полша, Албания, Латвия, Австрия)
Само да не почнат да пускат тези по нашите радиа + исландската, ирландската, норвежката и Пор фаворе.
Аз трябва да търся някой линк с английски за утре.

# 54
  • София
Че няма да учустваме това го предполагах, но че и няма да се излъчва в България това пък не го знаех.

# 55
Никога не излъчват, когато не участваме. Включително и 2019, макар че 2018 и 2020 участвахме.
В официалния канал на Eurovision Song Contest в Ютуб излъчват лайвстрийм, винаги там гледам.

# 56
БНТ излъчиха изданието през 2015, въпреки че не участвахме тогава. Но на Кошлуков му е под нивото и да участва, и да излъчва.

# 57
2015-та домакинствахме Детската Евровизия и се завърнахме веднага след това (ударно при това), а сега няма такива настроения в БНТ. Честно казано, и да излъчват, не гледам оттам, заради досадния превод и рекламите вместо включвания от грийн руума. 😁

# 58
В официалния канал на Eurovision Song Contest в Ютуб излъчват лайвстрийм, винаги там гледам.
В ютюб няма инфо по време на видео визитките, а това е доста важно уточнение. Там пазят тишина, за да може всяка телевизия да си ги озвучи на своя език. Аз искам да чувам тази информация, за 30 секунди казват немалко неща за изпълнителите.
Обичам да гледам не на лаптоп, а да пусна на голям екран, да няма разсейване.
Най-вероятно ще ги гледам по испанската TVE, но след полунощ с връщане назад. Че по време на шоуто ще съм в небето, кацам след 23 ч, та докато се прибера…

P.S. От 45 телевизии ще се излъчва. 37-те участващи тази година плюс още 8:

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 11:22 от diziler

# 59
  • София
Ауу, настръхнах от песента на Австрия, невероятна, истинско съвършенство. Heartpulse
Хареса ми и на Швейцария, много нежна.

Общи условия

Активация на акаунт