Евровизия (Тема 31) - Basel 2025

• 18 757
  • 695
  •   3
Отговори
# 570
Ако изборът е между Мона и Дара, тогава предпочитам Дара. Има потенциал да извади по-интересна песен, а мисля и визия.
Innerglоw звучаха много естествено според мен.

# 571
Уж спряха гласуването, а като дам рефреш и се менят гласовете Grinning

# 572
Е то така и група “Кафе” имаха повече гласове от  Слави преди 20 години…😬😬😬

Лорейн ин дъ рейн!

# 573
При Кристиян Костов няма фалшименто обаче! А песента му е доста сложна в техническо отношение, има скокове...

# 574
  • България
Една бързичка и живичка песен нямаше тази вечер!

Глупавите песни, които Кристиян и Михаела М. пеят, биха звучали зле от някоя от Диите/Елизабетки.

# 575
При Кристиян Костов няма фалшименто обаче! А песента му е доста сложна в техническо отношение, има скокове...
Много хубава песен, запях си я сега, а не съм я слушала от години🤌

# 576
Здраво го ограбиха през 2017.

# 577
Да си бяха пратили БНТ, който си искат, както правиха от панти века. Не знам как се реши да скалъпят "селекция" и още по-малко си обяснявам как наистина толкова много от сегашните "модерни" изпълнители се решиха да участват. Както знаем едно участие в Капките печели стократно повече дивиденти от това.

# 578
Е то така и група “Кафе” имаха повече гласове от  Слави преди 20 години…😬😬😬
Нормално. И аз xаресваx песента на Каффе. А тази на Слави беше доста слаба, но понеже е ТВ звезда и всички очакват той да спечели, да, ама не.

Тук обаче зрителското гласуване определя едва половината от вота.

# 579
Чудесен Кристиян!

# 580
  • sofia
Кристиян Костов е явление, ако пее на живо.

# 581
Страхотен е!

# 582
Да си бяха пратили БНТ, който си искат, както правиха от панти века. Не знам как се реши да скалъпят "селекция"
Повечето държави си скалъпват селекция. Тази на Швеция е много интересна например. Също и тази на Испания. (които тази година бойкотират, заради иСраел)

# 583
Битката явно ще е между Мона и Дара другата седмица. Михаела Маринова е най-близо до тях, но със значителна разлика, въпреки че според мен от трите, тя се представи най-силно. Молците също са сравнително близо до ММ и вече след това има сериозен трап, където се намират Прея, Керана, Innerglow и Роксана. Останалите вече доста по-назад.

Както казах не искам да търся голямата конспирация, но ми идва прекалено изфабрикувана подкрепата към Мона. Тя дори не се представи добре. Не, че Дара блестеше, но тя с десет години вече на сцена, има повече логика да култивира голяма подкрепа. Пък и в нея имам повече вяра, че може да излезе с добра песен на самата Евровизия. Работила е с някои други чуждестранни продуценти през годините.

Мона има нелоша идея за това какво може да се хареса на Евровизия - поп песен с локални мотиви, пък и явно има мерак момичето да отиде, но според мен няма гласът да изпълни нещо подобно и да ангажира публиката на голяма сцена. Гласът й ми идва малко като на Алвин и катеричоците на моменти.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт