Евровизия (Тема 31) - Basel 2025

• 18 739
  • 695
  •   1
Отговори
# 585
Мона като глас не е нещо особено, а експлоатирането на фолк мотивите вече е в повече. Крисия ме приспа, а Костов е много, много добър. Това е световно ниво - глас, излъчване, присъствие. Всичко си има момчето.

# 586
  • sofia
Крисия е изгубила поне половината от обема на гласа си, както и мощността на пеенето. Случва се.

# 587
Да си бяха пратили БНТ, който си искат, както правиха от панти века. Не знам как се реши да скалъпят "селекция"
Повечето държави си скалъпват селекция. Тази на Швеция е много интересна например. Също и тази на Испания. (които тази година бойкотират, заради иСраел)

Знам. Доста години следях и се интересувах от Евровизия, преди да ми прелее търпението от непрестанните им политическо-социални, манипулирани и нагласени резултати ощетяващи истинските хубави и готини песни, за сметка на поредната им "моралност". Вече не искам и пред очите ми да е този цирк.

А разликата с тези страни е, че там си дават зор на тези селекции и се прави доста по-професионално от всички, от телевизията до участниците. И отделно се предполага и обективността да е сравнително реална, за разлика от тука, където си знаем, че обективност е невъзможна.

# 588
Нямам против фолк мотивите, но от експлоатацията им се изприщвам...

# 589
Другата събота директно гласувам за Дара!
За да може да изпревари Мона. Такива пренавити пи ар сензации са ми мега анти! 🤢

# 590
Крисия колко е готина, а каква глупост изпя...

# 591
  • София
Гласувах за Дара, имаше и други добри изпълнения. Харесаха ми М.Филева, Прея, Диа  даже и Роксана пя много силно и вярно..
Не им достигна глас на Елизабет и Екимова, според мен..
Айде успех на Дара!

# 592
Журито са сложили Мона на 12 място 🤣

# 593
Много нелеп начин за обявяване

# 594
Журито са порязали Мона Grinning 12-о място са й дали.

# 595
Браво на журЕто

# 596
Какъв е този псевдо съспенс? Видяxме, че Вениамин е на опашката в зрителското класиране, а Дара на второ място, журито пък я класира на първо. Е много е сложно да се сетим кой продължава напред? Тия добре ли са...

# 597
Конспирацията ви за Мона не се вписва с вота на журито.

# 598
Защо ги викат по двама

# 599
Тъпотия е обявяването

Общи условия

Активация на акаунт