Евровизия (Тема 31) - Basel 2025

• 16 768
  • 652
  •   7
Отговори
# 645
Зависи от песента, пък и не сме 2005-та. Собрал от Португалия разби клишетата, Франс от Швеция завърши също много високо. Не, че ги сравнявам с Молец откъм жанр, но правя някакви паралели.

# 646
Конспирацията ви за Мона не се вписва с вота на журито.
Напротив: платен вот. Вписва се идеално.

# 647
Щом избираме глас, аз съм за Роксана, Михаела Маринова. Всичко друго бледнее пред тях.

# 648
Да, на Мона е платен, ами тогава на другите, какъв е? Например, на Дара какъв е? Обективен, нали?

# 649
Да, на Мона е платен, ами тогава на другите, какъв е? Например, на Дара какъв е? Обективен, нали?
Дара е утвърден изпълнител с яко гласище и много фенове. Монката е просто един ПR продукт. За нен е невзрачна, освен с навирането и по медиите, стайлинга - прежда + сребърни пендари не блести с нищо друго.

# 650
Дара е утвърден изпълнител с яко гласище и много фенове. Монката е просто един ПR продукт. За нен е невзрачна, освен с навирането и по медиите, стайлинга - прежда + сребърни пендари не блести с нищо друго.
Хахаха яко гласище Дара хахаха. И казваш, че Мона е прост ПР продукт, Дара какво е? Абсолютно същото е плюс, че е адски лигава.

# 651
Дара и яко гласище? Я стига...Точно Дара е олицетворение на медиен продукт.

# 652
И Дара Екимова и Керана не пяха добре. Дишам е тотален хит, ама на живо не прозвуча добре. Керана ми беше фалшива и пренавита - направо потрес. Вениамин се беше докарал като Георги Христов с това костюмче.
Дара Й има шанс за Евровизия, защото е готов музикален продукт - комбинация от сценично присъствие, пеене и визия.
Михаела М наистина пее много добре, но не се сещам за една нейна песен- всичките са ми еднакви и няма присъствие и харизма на сцената.
Единствено ме е яд за Михаела Ф, много повече да продължи тя вместо Керана.

Общи условия

Активация на акаунт