Евровизия (Тема 31) - Basel 2025

• 6 925
  • 219
  •   1
Отговори
# 210
В случая не прилича на българска песен изобщо, но е доста по-добра от куп хитчета, идващи от запада, които ни се представят като "уау". Демек.. добра е за ESC. По-добра от флегматичните балади, с които същата певица беше станала известна.

# 211
  • България
Не е по-добре. Музиката й е по принцип бледо копие на песните на Били Айшиш.

Песента е от типа песни, които са ужасно предвидими и клиширани, знаеш как ще продължи и завърши.

Досега най-добрата й песен е Tears getting sober, която пак прилича на копие на западна.

# 212
Виена ще домакинства догодина на 12, 14 и 16 май.

Логото за догодина
Скрит текст:

# 213
Още един шрифт да бяха сложили, че 3 са твърде малко.
За пръв път от Лисабон насам имаме столица-домакин.

# 214
Клипът ми хареса, професионално направен е според мен, има някакво послание, а и момичето е красиво и този стил ѝ ходи.
До тук с хубавото. Песента е протяжна и много, ама много елементарна като музика, текст, изпълнение... Едвам я изтраях.
Естествено няма нищо българско в нея, абсолютно задължителен елемент за успешна Евровизия.
Очаквам отпадане в първия възможен кръг.

# 215
Клипът ми хареса, професионално направен е според мен, има някакво послание, а и момичето е красиво и този стил ѝ ходи.
До тук с хубавото. Песента е протяжна и много, ама много елементарна като музика, текст, изпълнение... Едвам я изтраях.
Естествено няма нищо българско в нея, абсолютно задължителен елемент за успешна Евровизия.
Очаквам отпадане в първия възможен кръг.
Предполагам, че е станало някакво объркване с новата песен на Виктория Георгиева, публикувана на предишната страница. Тази песен няма да представя България на конкурса. Това е просто нова песен на бивш участник, тя не е обвързана с Евровизия. Към този момент няма индикация България въобще да участва следващата година и вероятно няма да участва, като се има предвид удължения за пореден път мандат на Кошлуков.
Естествено, и "българското" съвсем не е задължителен елемент за успешна Евровизия. Задължителни елементи няма.

# 216
Предполагам, че е станало някакво объркване с новата песен на Виктория Георгиева, публикувана на предишната страница. Тази песен няма да представя България на конкурса.
Разбира се, че няма. Кой е казал, че има нещо общо с конкурса? Просто шерване на нова песничка на бивш участник.

# 217
Идеално, че няма да ни представя подобна посредственост Simple Smile

# 218
  • SF
Да, връзка с Евровизия и този клип няма. Леко като спам стоят подобни вметки в темата. Някой клип на Софи Маринова не се ли е появил?
Орлин Павлов участва в нова реклама на Ариел. Друго ново покрай него?

# 219
Тук и друг път са били публикувани клипове на други песни на бивши участници от Евровизия. Не виждам проблем в това.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 17:44 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт