Евровизия (Тема 31) - Basel 2025

• 8 237
  • 265
  •   1
Отговори
# 255
Била съм спонтанно на участие на Мила Роберт и беше готино, но определено не заради високо певческо ниво. Аз и не мисля, че тя би отишла с песен, където ще опита да избие цялата зала с огромно гласище, а по-скоро с нещо креативно дето ще е на ръба на joke entry, но не му е времето сега за такива експерименти, така че и от мен има "не" Grinning

Аз си мисля, че ще е тази Мона. Прекалено удобно е как България обяви, че се завръща и тя след половин ден вече се беше появила в може би най-популярният фен блог за Евровизия да коментира евентуално участие. Даже предполагам са снимали този материал още преди самото обявяване. Не съм мега впечатлена и аз си мисля, че малко цифрите й онлайн изглеждат изкуствено издути, но по-добре директно да я пращат отколкото да се провежда бутафорен конкурс.

И аз подозирам, че ще е Мона. Не само това, ами и периодично си я питат такива въпроси. А песните ѝ между другото са доста приятни и включат и така по-етно звучене, някак на място ми се вижда. Пее добре, доколкото знам е завършила известна певческа школа (не помня на кого беше школата, но е известна с добрите си кадри), също така е сладка и изглежда интересно с прическите си. Би била запомняща се участничка определено.

# 256
Певицата Антигони ще представи Кипър

Отсега си представям някакъв гръцко-чалгест регетон. Пошлата визия няма да я коментирам.

# 257
И аз очаквам поредното Fuego копие Joy

# 258
Време е за нова тема май. 😄

# 259
  • Край морета северни и южни
Изобщо нищо не ми говори тази Мона, но това не значи, че няма да се представи добре.
Все пак много ми се иска да видя Дара на Евровизия.

# 260
Аз съм много тийм Мона, ако има такъв. Всъщност ви подведох, било е "България търси талант" прези 3 години. Спомних се, че много хора споделяха изпълнението й, включително занимаващи се с Евровизия. Стана ми любопитно и преди да кликна, мислех, че ще чуя изпълнение на нещо банално тип "лудо младо сън засънило", но бях впечатлена от автентичното изпълнение на тази сложна странджанска народна песен.
Интервю оттогава: https://youtu.be/iobd7o406SE?si=AjkAhHdqyQv4o6IF
Сладуранка е! 🤗

# 261
  • България
Тази Антигони е участвала в Love Island UK (подобно на Ергенът в рая). LaughingLaughingLaughing
Има интересен глас, жалко за бозичките ѝ. Песните с ретро звучене ѝ се получават повече.
Скрит текст:

# 262
  • Край морета северни и южни
Я, имало и красиви гъркини!

# 263
Love Island UK (подобно на Ергенът в рая)
Е... това е ясно. Че и тук си имаме тема Love island, няколко сезона имаше на bTV Plus и Voyo.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1726702

# 264
Я, имало и красиви гъркини!
Елена Папаризу от дует "Антик" е красива гъркиня. Родена е в Швеция,но в семейство на гръцки емигранти.

# 265
  • в сърцето на един мъж...
Тази Антигони има много интересен глас, харесва ми

Общи условия

Активация на акаунт