Отговори
# 615
Здравейте! Ето още невероятни промо снимки с актьорите от 101-ви последен епизод! Всички са страхотни - много ще ми липсва сериала, както и актьорите, историята и героите - ще ми липсват и Сейфер и моите любими Абсун - надявам се довечера да има щастлив финал и за двете двойки Sparkling Heart HugHands Pray

# 616
Афито се е разчувствала! 🥹

# 617
Оххх Мерт е много забавен 😂😂😂
 Тази лилава рокля съвсем малко се вижда в интрото.. защо не са ни показали повече от тези кадри????

Тази костенурка по дразнеща мелодия неможа ли да сложи……. 🤦♀

# 618
А тази снимка е страхотна, но аз никога не разпознах Афра на нея Simple Smile

# 619
Здравейте, момичета!

Така ми е гадно днес, че не знам какво да напиша.😭

❤️❤️❤️❤️❤️

# 620
Замислям се,че наистина може нещо да е допринесло за по ранния финал, но не мога да определя какво. Не почна сезон 3 с идеята толкова бързо да свърши. Факт е, че продукцията си е виновна за това.
Въпреки това обаче имаха предостатъчно време да развият всички истории, които започнаха.
Вместо обаче хубаво да ни покажат и разкажат нещата те избраха да се насочат към не толкова важни и интересни теми. Беше по-важно да видим как се стрелят, как вярваш сляпо на някаква непозната жена, как си отмъщават хората, как се убиват.
Можеше да ни покажат по-задълбочено проблема на Ферит, какво се е случило през тези 2 години, да ни покажат повече борбата покрай фалита. Обединени Сейфер. Тяхната марка и бижута. Така и не разбрахме какви хапчета е давала Дияр на Ферит и защо.
Трябваше да ни занимават с вечно сърдитата на съдбата балдъза и този дивангейт.
По този повод трябваше да върнат накрая имението на Ферит или Сейран.
Абидин и Суна поне това дължаха на Сейфер.
Суна придоби имението по много долен начин като вмени вина на сестра си и за да й спаси брака виждаш ли. А после сама искаше да се развежда сто пъти, извинете.
Абидин след всичко лошо, което направи Корханови му простиха и го приеха обратно в семейството. И накрая най-важното. Ако не беше Сейран и работата й с инвеститорите никой нямаше да види това имение. Щяха да живеят сигурно на улицата.
Но нашите 5-ма сценаристи не ги бива да пишат задълбочено. Та нищо не развиха като история за времето, което имаха.
Ако мислят да се прави сериал с децата на Сейфер и сие,аз не знам кой ще го гледа това. Аз лично съм пас.

# 621
Purple HeartPurple HeartPurple Heart
Неразказаната и показана история на СейФер
За жалост 3 години

# 622
Наде, днес тъкмо това си мислех. С какво се занимават напълно безполезните Абидин и Суна? Айде, Суна гледа детето, уж има извинение. Търка дивана и се прави на драма куин, ама Абидин какво прави? Вече и шофьор не е, а той само в това го бива Stuck Out Tongue Winking Eye

# 623
Кой знае колко интересни и красиви сцени има заснети и неизлъчени.Дано някой ден ги видим.

# 624
Наде, днес тъкмо това си мислех. С какво се занимават напълно безполезните Абидин и Суна? Айде, Суна гледа детето, уж има извинение. Търка дивана и се прави на драма куин, ама Абидин какво прави? Вече и шофьор не е, а той само в това го бива Stuck Out Tongue Winking Eye

Той има наследство Корханов 😃
 вече е богат не е нужно да работи

# 625
# 626
Еве, нали Ферит го назначи във фирмата (ох, замалко да я напиша с главна буква, заради алюзията с "Фирмата" на Сидни Полак Wink )?! Е, значи прави това, което правят и останалите мъже Корхан, демек нищо. Stuck Out Tongue Winking Eye И ако някой каже, че Ферит все пак рисува, явно забравя колко непостоянна е музата му. Wink Ако пък се намекне, че Орхан движи финансите им, всъщност той само крадеше и се облагодетелстваше, а за финансите си имаха счетоводители и всички задружно фалираха изграденото от Халис.
 За бездействие няма да му търся отговорност, защото реално погледнато всички са се отдали на леност - мъже и жени (без Сейран, разбира се Wink ). На Аби бих му държала сметка само за едно, но може и да не съм права, така че ще си замълча.

# 627
Хайде към Х! Започна сбогуването със СейФер! 🥹

# 628
Малката прекрасна Асия, която изпълнява ролята на дъщерята на Суна и Абидин - Хатидже е споделила пост с техните снимки от 101-ва серия и под него е написала: "Тази вечер ни очаква невероятен финал"!!! Heart Дано наистина да е така Hands Pray

Видеото зад кадър от режисьорката е страхотно - има прекрасни моменти с целият екип и особено с Афра и Мерт! Дано излязат още такива. Purple Heart Междувременно Хулия Диар / Шефика също пусна едно страхотно видео зад кадър с Берил, Ерсин, Афра, Емре, Гюлчин и част от останалите от предпоследния епизод! Невероятни са Heart Eyes  Пусна и малко снимки с актьорите - днес на всички им е тъжно и носталгично Sob

https://x.com/i/status/1908117038297399475

https://www.instagram.com/p/DIBXzGVo15p/?img_index=1

И едно страхотно видео зад кадър на Ерсин с Тешко!!! Two Hearts

https://www.instagram.com/p/DH3DGKwMQBA/

Надя, имението е на Суна и Абидин, защото Халис го дължеше на Аби след всичко, което му е отнел още от детството! Wink Историята на Абидин е много силна и интересна. Ферит и останалите цял живот са живели в лукс и удобства, било им е угаждано за всичко докато Абидин първо е бил изоставен в сиропиталище, а след години са го взели в имението да им бъде шофьор - знаем как го третираха понякога. Все едно е боклук - а се оказа, че е част от семейството. Sunglasses Единствената, която обикна Абидин още щом го видя - която се влюби в него още когато беше обикновен шофьор, която остана с него, която го обича и подкрепя е Суна - а Абидин винаги е обичал само и единствено Суна и не е поглеждал друга жена! Heart Нали всички живеят заедно под един покрив - Суна и Аби са собственици, Сейран също взема решения и има правото на собственост! Важното е че сега цялото семейство е единно - помагат си, разбират се и се подкрепят! Hug Суна не е искала пари и богатства - тя беше готова да живее с Абидин и в палатка, видяхме го ясно още когато избяга с него в сезон 1 - искаше само Аби да обича нея и децата им. Heart Eyes Едва в последствие се оказа, че той е Корхан! Тя дори криеше от него, за да не пострада Абидин, не искаше да ходят в имението - предпочиташе да си живеят сами далеч от Корхан, но Аби беше гневен на Халис и настоя да отидат там, а видяхме какво стана после. Rolling Eyes И въпреки трудностите, проблемите и всичко останало -  Суна роди прекрасна дъщеря на Абидин - двамата се обичат и са щастливи! Искам щастлив финал за тях. Hands Pray Аби отдавна плати за стрелбата и това, което направи. Когато се прехвърлят сцените с тях няма как да се разбере колко се разкаяха и Абидин и Суна - как Аби се измъчваше, че без да иска е навредил на Суна, на Сейран, на Ферит - че без да иска се е стигнало до това Есме и Кязъм да загубят детето си Sob Виновника е Карам - ако Аби е знаел, че ще стреля по хората дали би тръгнал с него - разбира се, че не - очаквал е, че ще стреля във въздуха! Суна затова първо беше гневна - заради загубата на братчето си, но после прости на Аби и застана твърдо зад него. Суна се пропивопостави на майка си и на баща си, на цялото си семейство заради любовта си към Абидин! Суна беше готова да остави имението, семейството си и всичко и да замине на далеч с Абидин, за да могат двамата да са щастливи заедно с детето си! Това е истинската любов! Revolving Hearts Разбира се, че и Суна и Абидин са допускали грешки, но са се разкаяли за тях - безгрешни хора няма. Сейран и Ферит също допуснаха много грешки, но се разкаяха за тях - те също много се обичат! Не мисля, че трябва да дълбаем толкова за стари истории! Аз искам щастлив финал за Сейфер и за Абсун! Hands Pray

Еванджелин - за някои фенове на Сейфер - Суна и Аби може да са безполезни, но за мен и за още много други фенове на Абсун и на сериала те са важна част от него - дори някои гледат само заради тях и тяхната любовна история, заради сцените с тях, така че нека всеки гледа това, което му харесва! Щом са в сериала и им дадоха толкова важни роли, значи има защо. Blush

А и да не забравяме колко пъти Абидин е спасявал живота на Ферит и на семейство Корхан! Разбира се Ферит също спаси живота на Абидин когато Каран искаше да го убие - вярвам, че сега Аби ще спаси Ферит от хладилната камера! Приятелството им е силно. Още от първи сезон Аби беше единствения приятел на Ферит. И въпреки това Ферит често го обиждаше и третираше зле - но Аби не му обърна гръб! Тук в началото на сезона някои се дразнеха, че Абидин е последвал Суна и е оставил работата в имението и Ферит - според мен това беше най-доброто му решение! Разбира се, че ще избере любовта си - разбира се, че ще избере Суна - както не веднъж е казвал Аби: Суна е неговата любов, Суна е неговото чудо, Суна е най-голямата му мечта, Суна е всичко за него! Сега Аби и Суна имат прекрасна дъщеричка и се обичат. Какво по-хубаво от това!!! Sparkling Heart

# 629
Тъй де... И аз това казвам, Абидин може да е шофьор и бодигард. Суна е ясна, дивана й стига.
Оффф искам да кажа, да търка дивана, не оня диван Stuck Out Tongue Winking Eye Абсолютно скучна и безинтересна историята им. Дотолкова, че Абидин в предната серия само храни Хатиджето и вися пред дома на Карам, а Суна ви цяла серия като вълк при пълнолуние.

Общи условия

Активация на акаунт