Отговори
# 90
# 91
Оооо ТарФер 😍😂😂😂

Божее те наистина ли дават такъв епизод? Не мога още да повярвам с мъка гледам

# 92
Малката булка я върнаха! 😅😅😅

# 93
И дъщерята като майката, избягала и зарязала братовчедка си…

# 94
Не можаха ли да снимат тази сцена ужким че е в хладилно помещение, ами наистина натикаха Мерт в такова и го разболяха? 🙄

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 22:38 от Lilia*

# 95
Свърши ли епизода?😯

# 96
Наистина ли ни занимаваха с това 2 часа и накрая едно нищо…….

# 97
Ето къде са разболели Мерт…
Аз разбирам да тормозят нас зрителите и нали сериала да е гаден, но не разбирам защо излагат на опасност здравето на актьорите! Това не е нормално!!!!

# 98
Има ли инфо/предположения какво ще се случи с Ферит?

# 99
Никога досега не ми е било толкова трудно да гледам каквото и да е,а тия ме подлудиха..евала.
Само простотии умеят,нищо друго.
Циреи да им излязат,а Шнура бял ден да не види,гадове мръсни..

# 100
И този брояч сега за какво беше??Къде са момичетата с комата?И аз се нареждам до вас, че иначе започвам да се съмнявам в броя на мозъчните си клетки ,че не разбирам замисъла.

# 101
  • Ямбол
Така децата ги намериха.Ами горкия Ферит стана ми мъчно за него.Ето за това Мерт е бил болен егати мъките на който е подложен като актьор.Като цяло едно търчене през целия епизод покрай изчезването на дребосъците и реването на Суна... 🤦
Накрая часовника спря 00.00.00.00 и край.
Егати епизода.Този брояч за кома ли е,за откриването на децата ли беше,за откриването и на Ферит ли е или,че живота му е към края.Абе незнам по скоро съм склонна да вярвам,че щом отброява назад ще е нещо като рестарт на всичко за да някакво си обяснение.

# 102
А свърши ли епизода, реклама ли е това в момента, че не разбирам?

# 103
Успяха да ги намерят в рамките на 24-те часа, за които говориха полицаите. Едва ли е за нещо по-сложно брояча/часовника.

Поне стана ясно, че Ферит няма да е 20г в затвора, заради Тарък.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт