Отговори
# 105
И този брояч сега за какво беше??Къде са момичетата с комата?И аз се нареждам до вас, че иначе започвам да се съмнявам в броя на мозъчните си клетки ,че не разбирам замисъла.

Аз мисля,че Ферит трябва да умре,за да се събуди...или така ми се иска.Нали някой писа,че в 101,ще покажат бременната Сейран,бебенце имаше на сет.
Дано тия гадове,поне финала да са написали като хората..

# 106
Има ли инфо/предположения какво ще се случи с Ферит?

Спасен е, момичето което е било на снимките качи снимки от сета в понеделник

# 107
Рокси, може и рестарт да е.
Да не забравяме, дадоха сцената във водата, да не ни върнат до припадъка на Сейран...

# 108
Кой очакваше комата? Ще видим в последната серия.
Нямам лайкове вече.

# 109
Едва ли са сложили Мерт на -50 градуса 😃 ама сиг е било леко студено..
Аз наистина не разбрах какво се опитаха да ни покажат с този епизод?
Нямам думи…
И Афра с нейната кола си джитка няма проблеми 😃
Тъпаци на тъпаците и дъното на дъното
Ако не ни дадът хубав финал ще ги съдя!

# 110
То ще е голям майтап ако се окаже цял сезон кома, хора...
Няма да очакваме фраг сега,нали?

# 111
Милена, добра идея за отброяването. Чудех се защо ли е. Освен кома нищо не може да обясни тая простотия. Но надали сценаристите имат такъв капацитет да напишат дори кома.

Суна толкова вика, че ми идваше да сменя канала.

# 112
То ще е голям майтап ако се окаже цял сезон кома, хора...
Няма да очакваме фраг сега,нали?

Макар че всичко е заснето няма да ни покажат фраг.. защото още не е сигурно нищо.. утре ще доснимат белким им дойде акъла

# 113
Успяха да ги намерят в рамките на 24-те часа, за които говориха полицаите. Едва ли е за нещо по-сложно брояча/часовника...

Рейтингът измерва брояча/часовника. Joy
А Дженгиз защо не го потърсиха цял епизод?

# 114
Дано да е кома.Много тъп епизод иначе,3 пъти заспах.Писна ми от паралели,меридиани....Ако не е кома и Ферит умре просто не знам що за некадърници са и как може да си убият златната кокошка.Попринцип съм прагматик с лека нотка оптимизъм и се надявам да е кома,сериала да не свършва,да ни лъжат и манипулират и да си изгледаме пълен сезон.

# 115
Да не би и двамата да са били в кома?🤔

# 116
От понеделник били тия снимки

# 117
Сейран я дадоха с тези дрехи, привидя му се или си я представи.
Аби, Орхан, Кязъм били ли са?

# 118
Тъпаци на тъпаците и дъното на дъното
Ако не ни дадът хубав финал ще ги съдя!

Ако не ни дадат хубав финал, предлагам да спретнем един колективен иск. Ще разорим Онур като едното нищо.
Аз имам подозрения обаче, че рейтингът на тази серия няма да е отрицателно число.

# 119
Да не би и двамата да са били в кома?🤔

Въх,Лилия,ако и двамата са били,ще е голям цирк,ама тия глупаци са способни на такива недомислици..
Но макар да ми звучи невероятно,се моля да е кома,че иначе е мътна и кървава работата.
И продължавам да си мисля,че имат материал за еп.102 поне,та ние гледахме ретроспекции поне час.

Общи условия

Активация на акаунт