Иначе в момента вътре го държа с ромпърче и отдолу тениска с къс ръкав, около 23.5 - 24 градуса е. Обаче е хремав и затова повече го обличам. И при двете зъбчета го удари на яка хрема, чак пребледнява чилото и е отпаднало. Днес избива второто, не го боли, но май хремата е от него. Той от седмица се влачи така, ту се оправя, ту пак започва. И прави един страшен звук, като си поеме по-дълбоко през гърлото въздух (като пее, например), като астматик звучи. Педиатъргата каза да давам Фенистил капки и едно сиропче с глицерол, има подобрение сякаш. Днес е 10тия ден от адреналиновите капки и трябва да ги спирам, той пак с хрема. Другата седмица е на ваксина, вече отложена, ама маъ май ще я правим ноември. Иначе, около нас всички познати са с болни бебета. Вие как сте? Дайте някакъв съвет за хрема.
Направо ми е кеф. А преди направо беше борба с пюретата. Ака супер. Само с водата още се борим. Иначе, официално е на 2 дремки - 1 за 30 мин - 1 час и една 2 - 3 часа. Предполагам, че към годинката ще остане дългата само. Лази като офицер и сега още обезопасяваме, че има един рафт, дето все го привлича, а върху него е мултикукъра. От тему намерих едни огради и мисля да сложа ограда пред него и столчето му за хранене.
Иначе започна да се тръшка вече, особено като му вземеш нещо. А телефоните направо като ги види и е страшно. А с тях единствено говори с бабите му и то не му пускам видеото. Направо каква обсесия са...
Само гърлото още не може да му гледам, че много плези езичето напред 
На моите приятелки децата са обсебени от майките си, моето си е самостоятелно
Иначе е супер общителен и умен, направо ме изумява понякога. Вие как сте в насоката самостоятелна игра и време с мама? Препоръчани теми