Но, да "отпушиха" се, понеже бях закотвила на 63.7 и каквото и да правех, не мърдаха. Хормонално е било. За мое учудване, косата ми се сгъсти, даже повече и от по време на бременността. Странно, но хубаво хаха
Но, да "отпушиха" се, понеже бях закотвила на 63.7 и каквото и да правех, не мърдаха. Хормонално е било. За мое учудване, косата ми се сгъсти, даже повече и от по време на бременността. Странно, но хубаво хаха
Но тя си е дундавко бебенце точно както съм била аз и не ме притеснява, защото после цял живот съм била слаба и спортна.
Движи се по протежение на мебелите и се прехвърля от един мебел на друг. Понякога вече си пуска ръцете, но не е проходила съвсем без опора. Налага се винаги някой да я следи да не направи беля, защото започва лека полека да краде всякакви вещи и да отваря шкафове. Дудне постоянно срички - дада, баба, тата, лелей, хееей, ей, дей, дай дай. Много усмихнато бебе е.
Пу пу. На 2 дневни дремки е, но погледнато реално, и двете са доста кратки. Просто дневния сън е по-малко за сметка на плътния нощен. Препоръчани теми