Февруарски бебета 2025 - ТЕМА 2

• 19 884
  • 681
  •   1
Отговори
# 675
Като бях бременна, не ми беше до никакви партита, разбирам те. Ще го направите.
Да не е зъб? Така вдигат от зъби. Нашият го мъчи кучешки и направо е ужас

# 676
Не знам, наистина. Има 2 изкарани, до сега без темп е бил. ЛЛ каза да направим тест за грип. Направихме и чакаме резултата. Дадох панадол през това време, който се оказа с изтекъл срок - 6м бил годен след отваряне. А странно свали температурата 🤷‍♀️

# 677
Лекарствата могат до 6 месеца, след изтичане на срока да се пият. Все си мисля, че е зъб. При нас така е ставало

# 678
Благодаря за полезната информация за лекарствата, не бях запозната с това.
Дано да е зъб! Излезвще отрицателен за гриповете. Утре ще повторим за всеки случай.  Иначе падна темп от панадола.сега беше 37.6°, и на своя глава дадох нурофен. И май май ще спи при нас в леглото. Спи си в кошарата иначе (след като го приспя в леглото ни).

# 679
Благодаря на мамите, включили се с полезна информация за държавната кухня в Младост,ще отида в петък живот и здраве да се запишем, пък когато ни се обадят, тогава Simple Smile

# 680
MmeBovari Напълно възможно от зъбче. Може също да си вземеш и Куул пач. От опита си с висока Т, след ковид, първоначално в домашни условия панадол изобщо не помогна- разбит белтък на марля върху стъпалата и отгоре чорапче, също и вода с малко оцет, на котките.  Дори в болницата станеше ли 38 веднага свещичка- за тях се консултирайте с ЛЛ какви да си вземете.

# 681
Аз поръчах по интернет бурканчета и капачки. Поръчай ги след като се запишете. Искаха ми 10 буркани и 80 капачки. Аз поръчах 20 бурканчета да имам резервни. Те ще ти кажат кога да им ги занесеш. Иначе купоните ги плащам през сайта на кухнята. Плащат се между 10 и 20 число предния месец, т.е. февруари плащаш за март.

Благодаря на мамите, включили се с полезна информация за държавната кухня в Младост,ще отида в петък живот и здраве да се запишем, пък когато ни се обадят, тогава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт