Тест за овулация - въпроси (тема 18)

• 12 877
  • 485
  •   1
Отговори
# 480
Много благодаря за бързия и точен отговор! 🌹
Ще послушам съвета Ви. 😊

Ето пример за положителен тест за овулация. Тестовата черта трябва да е или наситена колкото контролната или по-наситена от нея Simple Smile Случвало ми се е в 16:00ч да не е наситена и в 18:30 ето този тест.

# 481
Сърдечно благодаря за съвета, примера и ориентировъчността за положителен тест. Ще се водя от него. 🌹

# 482

Ето го и нашето малко чудо. След пробването на ОВУ тестовете, благодаря за подкрепата и стъпките които ни бяха от полза!
Това отговаря на 1 месец от бременност (така потвърди АГ)
Пожелавам на всеки един, който чака с нетърпение такава радост!

# 483
Здравейте и от мен , минавам само да вдъхна кураж и да пожелая успех и пухкав финал на всички 💕.
Преди около 10 дни писах за тестовете ми за овулация , а днес вече имам + тест за бременност 💕 Успех на всички вас момичета 🌷

# 484
Здравейте и от мен. Тестовете на Oview ги ползвам от доста време, като последната година може би тестовата черта не се оцветява хубаво (оцветява се само в левия край) и теста ме обърква кога е положителен и кога не. Ще помоля за помощ

# 485
Здравейте и от мен. Тестовете на Oview ги ползвам от доста време, като последната година може би тестовата черта не се оцветява хубаво (оцветява се само в левия край) и теста ме обърква кога е положителен и кога не. Ще помоля за помощ

Последният изглежда положителен.
Но от личен опит за мен това са ужасни тестове, 2 месеца ги ползвах и се отказах.   Easy at home - винаги се разбира кога е пика.

Общи условия

Активация на акаунт