Тест за овулация - въпроси (тема 18)

• 8 399
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Лутеалната фаза още не е дошла, та няма как да знаем колко е този месец или по принцип. Аз забременях в месец, в който овулацията ми беше на 22 или 23 ден някъде, не помня вече

# 226
Лутеалната фаза още не е дошла, та няма как да знаем колко е този месец или по принцип. Аз забременях в месец, в който овулацията ми беше на 22 или 23 ден някъде, не помня вече
Факт е, че нямам как да знаем, но ако отново ми дойде на 28мия ден, това ще означава, че лутеалната ми фаза е средно 7 дни.
Все пак каква е продължителността на Вашия цикъл? Би било полезно да знам. Давате ми надежда😁

# 227
Аз имам въпрос. Днес е 20-ти ден от месечния ми цикъл. Тествам с o-view от 10тия ден. Едва днес отчете пик на ЛХ. Цикълът обаче обикновено при мен е 28 дни. Притеснявам се, че лутеалната фаза е прекалено кратка за зачеване. Моля за мнения🥹
Лутеалната фаза започва след овулацията, следователно при теб още не е започнала. Няма как да знаеш дали ще е кратка.

# 228
Аз имам въпрос. Днес е 20-ти ден от месечния ми цикъл. Тествам с o-view от 10тия ден. Едва днес отчете пик на ЛХ. Цикълът обаче обикновено при мен е 28 дни. Притеснявам се, че лутеалната фаза е прекалено кратка за зачеване. Моля за мнения🥹
Лутеалната фаза започва след овулацията, следователно при теб още не е започнала. Няма как да знаеш дали ще е кратка.
Да, така е. Просто овулацията вероятно ще настъпи утре🥹 а от тогава до очакваното начало на менструалното кървене по план няма да е голям период от време…

# 229
Да, така е. Просто овулацията вероятно ще настъпи утре🥹 а от тогава до очакваното начало на менструалното кървене по план няма да е голям период от време…
Просто ако ти идва, ще ти дойде по-късно.

# 230
Благодаря Ви много! Действаме днес и утре🥳 Дано пожънем успех! Приятна вечер!

# 231
Благодаря Ви много! Действаме днес и утре🥳 Дано пожънем успех! Приятна вечер!
Късмет и дано се похвалиш скоро.

# 232
Факт е, че нямам как да знаем, но ако отново ми дойде на 28мия ден, това ще означава, че лутеалната ми фаза е средно 7 дни.
Все пак каква е продължителността на Вашия цикъл? Би било полезно да знам. Давате ми надежда😁

Ами цикълът ми е между 28 и 35 дни, различно. Това преди бременността де, сега кърмя и е съвсем друга работа. Овулацията си я следих с години с natural cycles и беше между 17 и 24 ден. Не съм била особено редовна

# 233
Здравейте на всички как ви изглежда за 9 ден от МЦ вече година опитваме  правим и стимулация за овулацията до сега без успех!

# 234
Здравейте на всички как ви изглежда за 9 ден от МЦ вече година опитваме  правим и стимулация за овулацията до сега без успех!

За сега е отрицателен.

# 235
Отрицателен е. Аз миналия месец за първи път реших да повторя теста няколко часа по-късно и вече беше положителен. Но защото знам, че може би моята овулация се случва между 11-13 ден. Та нямахме успех де, просто споделям Simple Smile

# 236
Здравейте. Правим опити за второ дете от доста време и напоследък овулацията ми е около 20 ден. Днес направих два,защото единия без да искам го потопих над макс линията. Първия е от преди два дни,а другите два са от днес. Третия (втория за днес) е с две еднакви черти,но за съжаление мъжо няма да е тази вечер вкъщи и сега съм в депресия 😅 Ако правим опити утре дали ще е късно? Знам,че овулацията ще настъпи от 24 до 48ч от положителния тест,но ако правим опит утре вечер ще са минали вече 24ч и е възможно овулацията да е минала. Има ли изобщо шанс да се случи?

# 237
  • София
Здравейте. Правим опити за второ дете от доста време и напоследък овулацията ми е около 20 ден. Днес направих
Скрит текст:
два,защото единия без да искам го потопих над макс линията. Първия е от преди два дни,а другите два са от днес. Третия (втория за днес) е с две еднакви черти,но за съжаление мъжо няма да е тази вечер вкъщи и сега съм в депресия 😅 Ако правим опити утре дали ще е късно? Знам,че овулацията ще настъпи от 24 до 48ч от положителния тест,но ако правим опит утре вечер ще са минали вече 24ч и е възможно овулацията да е минала. Има ли изобщо шанс да се случи?

Здравей!
Има шанс, не се притеснявай. О. настъпва след пика на ЛХ, а Я. e годна за оплождане още около 12 часа, като на теория е дори 24ч.
Стискам палци! Peace

ПП. Направи и утре тест за О., ако е положителен, пика се измества с около 12 часа, по-късно, респ. и самата О.

# 238
Има шанс, да, а ако сте правили опити и предните дни, още по-добре

# 239
Има шанс, да, а ако сте правили опити и предните дни, още по-добре

Ами за съжаление в понеделник,все не можем да се уцелим 😅

Здравейте пак. Теста ми днес не е положителен,явно този от вчера си е положителен. Надявам се днес да имам някакъв шанс за бебе 😁 Първия тест в от вчера,а долния от днес.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 16:02 от Gabriela46

Общи условия

Активация на акаунт