Тест за овулация - въпроси (тема 18)

• 8 365
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, положителен ли е според вас? Много съм зле.. направих го в 16:10 и просто го забравих в тоалетната, и чак сега се сетих да го видя 🤯🤯

Още не, но върви към положителен, на моя последния чак ми показа положителен /може да ги видиш по нагоре в постовете, правих си ги всеки ден от понеделник. Първата чертичка трябва да е по плътна от контролната.

# 256
Мисля да направя към 19 часа пак, защото този резултат е видян 40 минути след оказаното време, и е започнал да поизсъхва резултата. Много съм зле 😀

# 257
Мисля да направя към 19 часа пак, защото този резултат е видян 40 минути след оказаното време, и е започнал да поизсъхва резултата. Много съм зле 😀
10 мин. като изчакаш е достатъчно 👍
Може да си свалиш приложението Premom и да си ги качваш за резултата.

# 258
10 мин. като изчакаш е достатъчно 👍
Може да си свалиш приложението Premom и да си ги качваш за резултата.

Да, аз просто го забравих теста където го оставих и се сетих след 40 минути. Току що направих нов:

# 259
  • София
Този е положителен - действайте! Peace

# 260
Не чакайте положителен тест да действате

# 261

Действахме на 10.09 вечерта и на 12.09 сутринта.

# 262

Действахме на 10.09 вечерта и на 12.09 сутринта.
Днес и утре също действайте, положителен е и според мен.

# 263
Здравейте.. И аз да споделя..правим този месец опити, но не усещам никаква овулация. Направих тест на 11 ден- отрицателен. На 12 ден- още по- бледо. А цикълът ми последно време е по 25-28 дни. Правихме секс на 5,8,9,10,12 ден. Много ми се иска нещо да е станало, но уви, без овулация едва ли ще стане. Но човек си се надява на чудо. Може би има и други при които тест лентичките не отчитат или просто кофти месец ?Много съм наплашена, защото съм на 33г и с хашимото. Обвинявам се, че не съм почнала навреме и така…

# 264
Здравейте.. И аз да споделя..правим този месец опити, но не усещам никаква овулация. Направих тест на 11 ден- отрицателен. На 12 ден- още по- бледо. А цикълът ми последно време е по 25-28 дни. Правихме секс на 5,8,9,10,12 ден. Много ми се иска нещо да е станало, но уви, без овулация едва ли ще стане. Но човек си се надява на чудо. Може би има и други при които тест лентичките не отчитат или просто кофти месец ?Много съм наплашена, защото съм на 33г и с хашимото. Обвинявам се, че не съм почнала навреме и така…

Моята на 23 дневен цикъл беше на 7-8 ден веднага след цикъла. Като ми сложиха спирала стана 30-32 дни, след това го регулирах с противозачатъчни да е точно 28, но както се пише навсякъде по ову калкулаторите, че се пада на 15-16 ден тя се случи с напълно положителен тест за ову на 12 ден. Този месец и ние решихме да пробваме тестовете, като започнахме веднага след цикъла.
Може и твоята да е ранна, а може и да е късна.
Сега чакаме датата на следващия, като се надяваме да не се появи 😁 Успех и на вас!

# 265
Може този месец просто да не настъпи овулация. Чела съм, че се случва в някои месеци да не настъпва овулация. Но все пак продължавай с тестовете, при мен бяха отрицателни до 14-тия ден, на 14-тия ден беше положителен, следователно овулацията на 15-тия ден, като цикъла ми е около 26-27 дни. Така че все още имаш време за положителен тест. Не се отчайвай.

# 266
А може и вече да е минала

# 267
Понякога се случват необясними неща с тези тестове. Правехме опити от 3 месеца, в които следях овулацията с тестчета - винаги някъде около 12-14 ден тестовата черта светваше много по-тъмна от контролната и накрая нищо не се получаваше. Е на 4-тия месец когато всъщност забременях мислех, че не съм имала овулация, чертичките бяха супер бледи… така и не разбрах защо и кога точно се получи… Според гестационната възраст е било точно някъде около 20-21-ви.

# 268
Те и гестационните седмици не са точни 😂 На компютърна програма за приблизително отчитане са. За това нон стоп секс след цикъл, все ще сеулучат по някое време бегачите 😁

# 269
  • София
Ето един напълно положителен тест. Нали?

Общи условия

Активация на акаунт