Тест за овулация - въпроси (тема 18)

• 13 085
  • 487
  •   1
Отговори
# 390
Първият тест е от петък, вторият - от събота. Чудя се кой е положителен или няма такъв? ММ не иска да правим секс в последователни дни, затова моля за съвет как да таймирам опитите по принцип - в деня на положителния тест или на следващия? Много съм фрустрирана, че той не дава всичко от себе си и губим ценни възможности месец след месец.

Този съботния е положителен, при нас нещата станаха с опити в деня на положителния тест и 2 дни след него, като седмицата преди положителния тест правехме през ден-два. Като кой точно ден е станал никой не може да каже, но това е схемата, по която ,,работихме”😅😅

# 391
  • София
yonsiii, точно такава схема си мечтая и ние да прилагаме, но нашите опити са далеч по-малко.

Иначе Premom даде по-висока оценка на първия тест 0,73. На втория даде 0,69, затова пуснах запитването тук.

# 392
  • София
Този тест положителен ли е?

# 393
Да напълно.

# 394
Момичета, на 12ти ден от цикъла съм. От вчера имам болки в кръста и гърдите доста ме болят. Освен това имах яйцеобразно течение. Според вас тестът положителен ли е и възможно ли е изобщо овулацията да е толкова рано? Имам поликистоза и много рядко съм засичала овулация. Миналия месец също засякох, но уви, опитите бяха неуспешни. 

# 395
Момичета, на 12ти ден от цикъла съм. От вчера имам болки в кръста и гърдите доста ме болят. Освен това имах яйцеобразно течение. Според вас тестът положителен ли е и възможно ли е изобщо овулацията да е толкова рано? Имам поликистоза и много рядко съм засичала овулация. Миналия месец също засякох, но уви, опитите бяха неуспешни. 
Не е положителен още.

# 396
Здравейте! Може ли мнение за тези резултати? Знам, че тестовете трябва да се правят между 15:00 и 18:00 часа, но за съжаление нямах време.

# 397
Здравейте! Може ли мнение за тези резултати? Знам, че тестовете трябва да се правят между 15:00 и 18:00 часа, но за съжаление нямах време.

Все още няма положителен.

# 398
Ден 12 от цикъл, положителен ли е имам и кремообразно течение и миналите 2 дни имах зацапване (петна)?

# 399
Последният е положителен.

Не виждам положителен, но тестовете могат да се правят от 10 то 20 часа. Аз ги правех сутрин при ставане и винаги съм засичала

# 400
Последният е положителен.

Не виждам положителен, но тестовете могат да се правят от 10 то 20 часа. Аз ги правех сутрин при ставане и винаги съм засичала

Моят ли?

# 401
Ne-znam-kak-stana, да, вашият е положителен

# 402
Ne-znam-kak-stana, да, вашият е положителен

Това е от вчера 17:00
Как да действаме сега и колко време имаме?

# 403
Ами трудно е да се каже. Давайте - колкото повече, толкова по-добре

# 404
Ами трудно е да се каже. Давайте - колкото повече, толкова по-добре

Домакинската дейност пречи ли - вдигане на кошчето за пране, метене, миене на съдове и т.н. В овулаторните дни?

Общи условия

Активация на акаунт