Отговори
# 195
Че никой не го е спрял да си намери друга.  Той сам се връща.

Ако пак го допуснеш до себе си никой друг няма да ти е крив.

# 196
Той се вижда и с други най-вероятно. Колко често се виждате?

Охх, ядосвам се и аз. И моите приятелки са такива... С месеци, с години страдат по мъже, на които грам не им дреме за тях, даже и секс не правят, нищичко. И при един мой приятел мъж забелязах същото, уж любов към някой, но направо обсебеност, вманиачаване. Въпросните говорят и мислят само за възлюбения и във всеки изминал момент дебнат дали е онлайн, какво е лайкнал и т.н. Sad Не знам как да им помогна, вече са и 30+, а времето си тече.. И нито ходят по срещи, нито по барове, въобще кусури намират на всички други, точно като авторката.

# 197

Защото си му удобна и друга не му връзва

# 198
Че никой не го е спрял да си намери друга.  Той сам се връща.

Е, то това е ясно. Но все пак не съм единствената на света, свободен е да си намери някоя с която пък да създаде това което явно с мен не иска. Но уви пак ме търси , дори и когато уж сме сложили край. Ми де да знам, лесна удобна но пък не му ли омръзвам? 😂 А за вижданията - всяка седмица.

# 199

Точно. Прекрасна партия - отиващ към 40те живеещ с мама.
Какъв мъж-мечта!
Коя друга освен авторката ще му пусне?

# 200
Не е сигурно, един такъв пример имаше при моя близка, той въртял и друга (обвързана и я чакал), пък взе, че заживя с другата.

Преди доста години имам и подобен личен опит, поставих ребром въпроса за сериозните отношения и този път прекратих всичко, завинаги.

# 201
Ще си намери, като го върнеш 2-3 пъти, 4ти няма да има.

# 202

Леле, ти си много зле.
Ми иска чукане и знае, че си лесна.

# 203
Според мен каквито и съвети да се дадат ( а тук всички са прави с случая), докато тя не се осъзнае и не поработи върху себе си няма да се откъсне. Не съм била в неопределени отношения досега, защото не мога да търпя това ‘държим се като гаджета, пък не сме’.
Имала съм отношения за секс, имала съм връзки. Аз още от началото заявявам какво искам и ако има недоволни - ластик.
Имах обаче отношения с нарцисист и манипулатор, ей така две години се въртях по него. Ние първо имахме закачка в гимназията. След години се ‘открихме’ и аз започнах да си мисля, че едва ли не е съдба 😀 голяма тръпка, невероятен секс, всичко беше супер. После като започнах да клоня разговорите към това какви сме, много се дразнеше. В крайна сметка гаджета бяхме, само че аз му идвах твърде много, понеже си имах принципи и изисквания. Като му дойдеше прекалено - изчезваше за неопределен период. Тъкмо свикна, че не сме заедно и продължавам и той ми пише. И ей така в тоя кръговрат даже и гаджета зарязвах, защото той дали разбираше, че имам, как ставаше не знам, ама още в началото като бях с тях и имаше включване от него и аз лудо-влюбена зарязвам, тичам. Нашите като разбраха последния път (а те не знаеха колко раздели е имало😀), направо бяха отчаяни😀.
И аз все се успокоявах, че ме търси все той след раздяла, сигурно ме обича. И все си мислех как сме един за друг, защото не можем да спрем да се търсим ☺☺. Много сладко. А, че ми беше таковал мамата на психиката е друг въпрос.
В един момент, той пак реши да изчезва, ама ми вдигаше скандал, за да ме обвини за нещо си и после спира да ми отговаря.
А аз откачах, все исках отговор - приключваме ли или не.
Иска ли да е с мен или не.
Той все ми казваше някакви уклончиви неща. За капах го видях с друга (той приятелки жени няма, при него всичко е с една-единствена цел, а и тази беше нова бамбина 😀) 
Накрая нещо ми прещрака и след цялата депресия, в която бях ( аз отслабнах много, бях много зле), оплаках се на баща ми, поревах си и след това бях като нов човек.
Започнах да търся материали, книги, презентации, подкасти, разговори с психолог. Аз преди това имах няколко консултации, ама жената ми обяснява как тази връзка не е подходяща за мен, аз си знаех моето - обичаме се, щом се връщаме все, кажете ми как да оправя нещата.
Малко по малко стигнах до извода за себе си - аз имах страх от изоставяне. Всичко идваше от семейната картинка.
А той знаеше през какво съм минала, а и виждаше как не мога да устоя като ме потърси.

Всеедно нещо ми щракна някакъв бутон в мен и направо ‘прогледнах’. Като се върнех назад не знаех жал ли да ме е за себе си, да се смея ли.
Той продължаваше да ме търси иначе, няколко месеца след като приключихме. Първоначално отговарях, по навик и уж приятелски. После осъзнах, че там ми е грешката. Режа. Случайно като се засеечем - нито здрасти, нито нищо.
С времето той осъзна, че достъп до мен няма никакъв.
Понеже моята приятелка е и негова приятелка, ми казва от време на време пикантни клюки😀 та се смеем доста. Общо взето доникъде не се е развил, продължава си с изцепките да върти разни момичета, доколкото разбрах и доста малки му връзват. 
Аз като се сетя за него, то освен един к*р, ми той друго нямаше. Ама на фона на промискуитетния живот, който води, изобщо не бих посмяла пак да спя с него дори и необвързана да бях. 😀
При мен животът за момента се развива точно както аз исках и мечтаех.
С нов партньор, зрял.
Междудругото ММ преди мен е имал много малко сериозни връзки, ергенувал е повече. С никоя не е живял, дори с няколкогодишната си бивша. Гости с преспиванки и толкова. Не се е съобразявал тя какво му казва и какво иска. 😀 общо взето е бил много над нещата -  главните му приоритети са му били работа, излизания, приятели, фитнес. Питала съм го, как може да има дългогодишна връзка и да не я е поканил да живеят заедно - той това не си го е представял изобщо някога да се случи. Викам добре, де, ми как си стоял с момиче, с което си знаел, че нямате бъдеще.. отговор ‘ми така, не знам’.
То май и хората около него са учудени как бързо пренастрои приоритетите откакто е с мен.
Дори не знам как се е пречупил така след мен, по приказките му. Още повече, че е труден (пък и вече изграден характер), представях си как дори самото ни битуване заедно ще е голям проблем, защото аз по принцип съм ходещ хаос, той пък обича по конец всичко. 😀 битовизми - нула.
Скандали сме имали минимални и то, дори не бих казала, че са били скандали.
Не е имало и нужда да се чудя и в началото какви сме, що сме. Даже бяхме и от разстояние до към края  на лятото, покана за съжителство имах още преди да направим шест месеца. Казвам всичко това, защото според мен един мъж, когато иска - действа. Когато смята, че жената до него е неговият човек, не се замисля много-много, нищо, че е живял по коренно различен начин.

Общо взето, докато ти не приключиш и спреш да си мислиш колко специална си за него, ще се въртиш така.
За него си .. една сигурна дупка….. просто знае, че няма нужда да се мъчи за теб, дори за първоначална свалка. Знае, че прилягаш без да се противиш. Че какво му трябва повече? За какво му е да се мъчи с някоя, с която не знае изобщо дали след срещата ще има секс? Е, той най-вероятно си ги загражда. Ама няма да пусне сигурното, не,не.
Изобщо даже няма да подкача и темата със съжителството с мама и тате.
Само ще кажа, че за това време и семейство можеше да имаш. Той щом пет години му ‘отнема’ да ти каже какви са ви отношенията (още не ти е казал точно и ясно, най-вероятно минава с репликата ‘ама защо да слагаме етикет, виж колко ни е хубаво така. Когато сложиш етикет и всичко се проваля’), то представи си колко ще му отнеме до крачка за съжителство с жена, пък сватба евентуално, за деца дали ще стигне живота не знам.
Стига, сериозно. Седни и си обмисли нещата.
Колкото и да ти се струва, че ние тук сме срещу теб или че не те разбираме - разбираме те. Всеки е минал през такива отношения по един или друг начин.
Малко обаче остават съвсем доброволно в такива отношения толкова време.
Всеки си цени времето, усилията, сърцето ако щеш.

Приеми го като един сериозен урок за живота си и просто му кажи майната му. Остани сама за известно време - секс се намира, повярвай ми.
Приключи отношения - ако ти е по-лесно с блок, ок. Когато ти пише или не отговаряй или дръж дистанция. Малко по малко ще осъзнаеш, че този нищо не ти дава. Не е любов това, което изпитваш, зависимост е.

# 204
  • Обран бостан ;)
Че никой не го е спрял да си намери друга.  Той сам се връща.

Е, то това е ясно. Но все пак не съм единствената на света, свободен е да си намери някоя с която пък да създаде това което явно с мен не иска. Но уви пак ме търси , дори и когато уж сме сложили край. Ми де да знам, лесна удобна но пък не му ли омръзвам? 😂 А за вижданията - всяка седмица.

По-интересно ми е, защо ти не си намериш друг ?
Жена с толкова качества, пък чака 5 години някакъв е-ч да се накани и да се изнесе при нея. Wink

п.п. Добър сюжет. Ще има много бонус точки. Trollface

# 205
  • София
За това трябва да се работи с психолог ! Аз не съм и не знам как се нарича, аз си го наричам Комплекс на Майка Тереза.
Т.е. - вижте ме аз колко страдам, как го обичам, как се лишавам от други мъже, а пък той нищо не прави. Как да го променя???
И тук идва моето любимо:
Той е такъв.
Няма да го промениш никога. Единственото, което, можеш да направиш, е да промениш себе си. Т.е. - да започнеш да излизаш по срещи, с цел връзка. Сериозна и официална връзка.

# 206
Връща се при теб, защото си единствена и невероятна, защото е влюбен до полуда в теб, но не го осъзнава. Чакай така още 10-15 години, той ще се осъзнае...това е ирония, надявам се разбираш.
Реалността е, че се връща, защото получава сигурен секс, без абсолютно никакви усилия. А защо не е намерил друга? Първо, това няма как да го знаеш, може да си врътка няколко самарянки като теб, и второ, мъж на 35, живеещ с мама и без грам амбиции не е мечта на адекватните жени.

# 207
  • Out of the Mix
Съгласен съм с вас, от нея си зависи да каже "stop".

Отново да повтаря, че ми е абсурдно с месеци да не се виждам с някоя, или два пъти месечно, и да си мислим, че сме във връзка.
Отдавна да се е разсъхнало всичко. Връзката иска постоянно присъствие, секс, отдаденост, време заедно.
Не знам и как ще се влюбиш чак толкова без да е налице горното, дори да ти е бил първи на 22, но са минали 5 г., вече си на 27 голямо момиче.
А тоя отдавна да си го преценила, че не иска нищо сериозно, т.е. се разминавате драматично.
Дори, ако беше адекватен, той да е преценил, обяснил и спрял, като ти каже, че не може да ти даде това, което търсиш и искаш. Уж по-голям, по-зрял, който реално би трябвало да движи нещата.

Азара, не можах да те изчета. Sweat SmileWink

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 10:03 от Revoker

# 208
Всеки решава какво да чете, аз също не чета на всеки коментарите, дори и да са къси. Дадох пример от моя живот, ако иска да го чете, не задължавам никого. 😅 близки сме на години с авторката, но ако не й е полезно може да подмине.

# 209
Не мисля, че на авторката и е смешно. Хилещите  се емотикони ги слага от нервност. Моме, дай зодиите щом ти е толкова весело.

Сега сериозно. Отвори си ушите много добре. Ако съм пропуснала и си писала за майка му май мернах нещо, но не помня какво беше..поискай да се запознаеш с майка му по някакъв начин. Не е нужно да е нещо специално. Щом живее при нея а не те запознава дори като гадже много е вероятно той да няма и никога да не е имал сериозни намерения към теб. Тук ти нямаш вина, отгоре на всичко си наивна и неопитна. Човек бачкатор, балкански субект ти не можеш да завъртиш с тая психика. Нямаш характер. Образование може да имаш. Дупка също извинявай, но ти липсва усет към такъв модел хора. Чудиш се що ходел с приятели нам къде. Такъв му е модела. Щом не си успяла да му влезеш под кожата да те заведе при майка си досега тоя мач е свирен. Спри да се подхилваш тук на по умни , големи и препатили хора. Ти накъдето си тръгнала, ний оттам се връщаме дет се вика. Ти връзка нямаш. Имаш отношения което за твоята възраст не е лошо, но щом не те устройват слагаш конец. Човека не е виновен че ти си му удобна и от морал няма да те остави налЕ. Казваш не си го спряла да си потърси друга. Ами той сигурно търси. Ти чакай да намери. Да заведе при мама булка. Винаги можеш да му станеш лИбовница след време Wink Любовта е по- силна от всичко както пее великата.
Азара ти е написала останалото. Закривай темата докато не си станала за още по- голям резил.

Общи условия

Активация на акаунт