Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 6 843
  • 108
  •   1
Отговори
# 15
Какви са разликите и преимуществата му спрямо Google Calendar?

The Fork - за резервация с отстъпка в ресторанти из чужбина
Мерси, чака ни ваканция, та би било полезно!

# 16
Нямам много. Онлайн банкиране на 3 банки, ФБ, Вайбър, УотсАп, Н&М, ДМ, Лидл, Кауфланд, Тему, АлиЕкспрес,  за смарт часовника, за ел.ваучери, за работния ми график.

# 17
  • Mediterraneo
The Fork и Too Good To Go са ми задължителните приложения, свързани с ядене Simple Smile  едното е за резервации, често има 50% намаление на цените по заведенията; другото е за спасяване на храна, ползвам го поне веднъж седмично.
Задължително имам приложенията на банките ни, социални мрежи, Уотсапп, Букинг, Амазон, Сторител, Пейпал, Лидл, Мьолер, Гуд рийдс, както и местни приложения за личен лекар, доставка за вода и др.

# 18
Сега видях, че съм пропуснала мобилните оператори, Букинг, Шазам, приложението за камерата на етажа и Зооплюс. Одеве от лаптопа писах. Blush

# 19
Това май не видях да сте го споменавали - meteoblue (метеорологични прогнози)

# 20
Takeaway
KaufLand
BiLLa
DM
LidL

# 21
Signal, който се използва от американското правителствени служители. приложение за преглед на офис документи

# 22
За алармата и камерите вкъщи, 2-3 банкирания, Гугъл мапс, уолет и мейл, 1-2 авиокомпании, Award wallet, OsmAnd за офлайн карти, Moon+ reader, Спотифай, Нетфликс, Убер, електронна шоф. книжка, приложението на бензиностанцията която ползвам за отстъпка (не съм в България).

# 23
  • София
Каква е разликата между YT Music и нормалния You Tube?

# 24
  • Телиш/Плевен
Каква е разликата между YT Music и нормалния You Tube?
Аз от няколко седмици го ползвам, но за мен е много по-удобно да търся и селектирам музика през това приложение. Като си пусна някоя песен, следващите предложения са в близък стил и всъщност по този начин попаднах на песни, на които никога преди не съм попадала в YouTube. Навигацията също ми е много по-удобна. Иначе като съдържание би трябвало да е едно и също. Плейлистите, които имах запазени в YouTube, си излизат и могат да се слушат.

# 25
  • София
А как слушате музика от там на заключен екран? Или не може?

# 26
Какви са разликите и преимуществата му спрямо Google Calendar?

Основни функции на TimeTree:

● Споделени календари, където всички участници могат да добавят и редактират събития, независимо кой ги е създал, без да има нужда от определени опции за разрешение. 
● Коментари и бележки към събития (има вграден чат за всяко събитие поотделно с хронология, както и хронология на промените за всички събития заедно - в отделно меню). 
● Цветно кодиране и разширени опции за всяко събитие (локация, дневни задачи, прикачени снимки - като коментар на събитие, обратно броене до датата, напомняния по избор - могат да се променят, добавят и махат по всяко време). Възможност за преглед на отделни календари или всички заедно – например за работни смени, училищни занимания, планирани почивки и др. Помага, ако календарите са обвързани с много хора и имате нужда да видите само определени събития, без да има много текст по екрана. Когато са заедно, е по-лесно координирането на дейности, защото се вижда в кои дни сте свободни, както и часовете, ако всичко се записва точно.
● Списъци за пазаруване, които могат да се запазват и използват многократно от всички, дневни задачи и бележки към събития.
● Автоматични известия при промени – всички участници получават нотификации, без да е нужно ръчно уведомяване. 
● Наличен за Android, iOS(аз ползвам тази) и уеб версия. 

Минуси на безплатната версия: 
- Изисква интернет връзка за синхронизиране на промените. 
- Реклами в приложението. 
- Прикачване на файлове, различни от снимки, в самото събитие (и не само като коментар).

Основната разлика с Google Calendar е, че TimeTree е създаден за семейства и групи, които се нуждаят от лесна и синхронизирана организация на ежедневието.  Възможно е ръчна синхронизация с гугъл и Outlook (това съм го направила, за да имам националните празници и рождените дни на контактите ми), но не е нужно да се прави, ако не ти трябва.

Google Calendar предлага подобни функции, включително офлайн достъп, но е по-подходящ за работна среда с интеграции като Zoom, Outlook, Google Workspace и др.

Ние започнахме да го използваме съвсем случайно. Гугъл календара не ми дава това, от което моето семейство има нужда. Нямам зуум срещи с хората вкъщи, не ми трябва опция да интегрирам или да ползвам голямо пространство, затова върши перфектна работа. Ползвам безплатната версия. Всичко е подредено и удобно.

# 27
  • Beyond the stars

Само ако има youtube premium.
Селекцията е само на музика и може да се слуша музика без видеоклипа. Playlist-а, който прави е доста по-добър от този на Spotify, според мен.

# 28
  • Телиш/Плевен
Не може на заключен екран. Моят телефон е с калъф (тип тефтер май се водеше) и няма нужда да го заключвам, като пусна музика.

# 29

може, но платената версия
то отдавна беше и съм позабравил

Общи условия

Активация на акаунт