Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 6 823
  • 108
  •   1
Отговори
# 105
Фейсбук дейтинг може ли да се инсталира на компютър, без да го има на телефона?

# 106
  • Deutschland
Не знам коя тема е подходяща, затова пиша в тази. Имам слушалки Sony  VFC500, но преди седмица загубих едната. Излишно е да пиша, че прерових у дома, в работата, в колата на мъжа ми и я няма никъде. Свалих приложение Find my device на Google, но ми излиза само личния телефон като устройство. От слушалките и следа няма, макар че телефона е свързан с тях и едната е все още у мен. Няма и опция да ги добавя като устройство в телефона, за да излязат във Find my device.
 Играх си цяла вечер и не успях да направя нищо. Ако имате идеи, ще се радвам да напишете. Благодаря ви предварително.

# 107
Не знам коя тема е подходяща, затова пиша в тази. Имам слушалки Sony  VFC500, но преди седмица загубих едната. Излишно е да пиша, че прерових у дома, в работата, в колата на мъжа ми и я няма никъде. Свалих приложение Find my device на Google, но ми излиза само личния телефон като устройство. От слушалките и следа няма, макар че телефона е свързан с тях и едната е все още у мен. Няма и опция да ги добавя като устройство в телефона, за да излязат във Find my device.
 Играх си цяла вечер и не успях да направя нищо. Ако имате идеи, ще се радвам да напишете. Благодаря ви предварително.
Премахни ги от Bluetooth устройствата в телефона и ги свържи отново. Може би те е питало нещо, отказала си и затова не ги виждаш в Find My Device. Друг е въпросът, че голяма полза не виждам от тази опция, защото телефонът ти трябва да е винаги с включен GPS.
Моите WF-1000XM4 ги виждам там, но файда никаква.

# 108
  • Deutschland
Телефонът ми го локализира точно иначе. Благодаря. Още утре ще пробвам пак.

Общи условия

Активация на акаунт