Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 6 141
  • 102
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте,
От няма и година съм диагностицирана с Диабет тип II без инсулин, само на хапчета съм. Наскоро забременях и за по-добро следене на стойностите за кръвна захар и за мое успокоение, ендокринологът ми препоръча да си поставя сензор Dexcom One+.
Скъпичко е, но каквото трябва ще направя.
Проблемът идва с инсталирането на приложението Weary
Преди да си купя сензора проверих в сайта на Dexcom съвместимостта и за моя телефон (Xiaomi Redmi Note 14 Pro+) излиза, че е съвместим само с One+. Хубаво, прекрасно, чудесно. Изтеглям приложението. Регистрирам профил. Опитвам да вляза. Супер... Ама не съвсем. След мисленето и проверката на user-a и pass-a ми излиза едно съобщение, че "приложението не е тествано за моето устройство и да го инсталирам на друго съвместимо устройство."
Ама как така не е съвместимо, след като на сайта пише, че е?! И аз какво да правя сега? Нямам друг телефон, за да инсталирам приложението на него... Не искам, а и честно казано не мога да си позволя, да си закупя четец или приемник на данните...

Някой имал ли е такъв случай и ако да - как се справихте? 😩

# 76
  • София
Здравейте,
Скрит текст:
От няма и година съм диагностицирана с Диабет тип II без инсулин, само на хапчета съм. Наскоро забременях и за по-добро следене на стойностите за кръвна захар и за мое успокоение, ендокринологът ми препоръча да си поставя сензор Dexcom One+.
Преди да си купя сензора проверих в сайта на Dexcom съвместимостта и за моя телефон (Xiaomi Redmi Note 14 Pro+) излиза, че е съвместим само с One+. Хубаво, прекрасно, чудесно. Изтеглям приложението. Регистрирам профил. Опитвам да вляза. Супер... Ама не съвсем. След мисленето и проверката на user-a и pass-a ми излиза едно съобщение, че "приложението не е тествано за моето устройство и да го инсталирам на друго съвместимо устройство."
Ама как така не е съвместимо, след като на сайта пише, че е?! И аз какво да правя сега? Нямам друг телефон, за да инсталирам приложението на него... Не искам, а и честно казано не мога да си позволя, да си закупя четец или приемник на данните...
Това животно няма ли гаранционна карта със сервиз, към който да се обърнете за помощ.

# 77

Здравейте,

Да, в сайта на Dexcom пише, че е съвместим с Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G (24115RA8EI)
Скрит текст:

Това в скобите е конкретният модел. Понякога производителите на смартфони пускат под едно и също име телефони, които имат минимални разлики и се продават в различни региони.

При по-детайлна проверка за вашия телефон тук всъщност установих, че този модел има 3 подмодела.

Model Number: Xiaomi 24115RA8EI (India), 24115RA8EG (Global), 24115RA8EC (China)

И така излиза, че Декском поддържа индийската версия на Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G
Вие най-вероятно имате глобалната версия ако сте си купили телефона от България. През алиекспрес например ако го поръчате има вероятност да получите китайската версия. Но индийските версии обикновено са достъпни само в Индия.

И така, за жалост, вашият телефон действително не е съвместим.

# 78
Здравейте,

Доста негативни коментари има за тези сензори.

Все пак в нета препоръчват това приложение, което работи на всякакви телефони https://github.com/authorgambel/DiaKEM_G7/releases/download/v1.3 … .v1.3.1614537.apk Кажи, ако не успееш с инсталирането. Трябва да позволиш инсталиране от несигурни източници.

# 79
  • Стара Загора
Здравейте, има ли приложение, с което да се следи местоположението в реално време от iphone към samsung и обратно?

# 80
Може по желание "следеният" да сподели местоположението си в Гугъл мапс (на айфона) и да го гледаш където искаш (трябва Гугъл акаунт)
Или се логваш през браузъра (на дансинга) в Епъл акаунта му и си гледаш. Правил съм го и това, ама сега не помня съвсем точно как ставаше.

# 81
Здравейте, има ли приложение, с което да се следи местоположението в реално време от iphone към samsung и обратно?
Отново със съгласието на "проследяваните", у дома ползваме Life360 - от Apple към Android и обратно...Ползваме безплатна версия, която ни е достатъчна...

# 82
  • Стара Загора
Да, със сългасие. Благодаря много за предложенията. Сега ще инсталираме life360

# 83
Здравейте, имам нужда от приложение които преобразува звуков файл в текст и после текста във формат за принтера.Това е свързано с лекции в университет. Опитах да се справя без помощ но не ми се получава. Изтеглих приложение за диктофон,  което е добро,но преобразувателна звук в текст не намерих безплатен..

# 84
Здравейте, имам нужда от приложение които преобразува звуков файл в текст и после текста във формат за принтера.Това е свързано с лекции в университет. Опитах да се справя без помощ но не ми се получава. Изтеглих приложение за диктофон,  което е добро,но преобразувателна звук в текст не намерих безплатен..
Няма да намерите и безплатен.Почти всички приложения се заплащат. Затова рядко тегля вече приложения. Много съм разочарована, че така направиха, за да се използва едно приложение, трябва или да се пробва безплатно от 3 дни до 1 седмица, или.веднага се иска плащане още при изтеглянето му. То преди да се изтегли едно приложение, пише под самото заглавие-Покупки в приложението.

# 85
Здравейте, имам нужда от приложение които преобразува звуков файл в текст и после текста във формат за принтера.Това е свързано с лекции в университет. Опитах да се справя без помощ но не ми се получава. Изтеглих приложение за диктофон,  което е добро,но преобразувателна звук в текст не намерих безплатен..
Някой пита за същото скоро в някоя тема, но ме мързи да потърся в коя. На първо четене и YouTube би ти свършил работа като качиш клипа(аудиото), а след това използваш сайт като този https://downsub.com да изтеглиш автоматично генерираните субтитри.
Нормално е да са основно платени, защото това не е прост софтуер.Потърси free audio to text. С търсене може да излезе нещо.

# 86
Здравейте,цял живот съм със самсунг , но от известно време ми е влезнала мухата да премина към iPhone. Може ли някой да ми каже дали във apple store има това приложение -,,Защитена папка"
Благодаря

# 87
Не виждам точно такава, тези ми изглеждат подобни, но не съм използвала, за да кажа на 100%

# 88
Здравейте,цял живот съм със самсунг , но от известно време ми е влезнала мухата да премина към iPhone. Може ли някой да ми каже дали във apple store има това приложение -,,Защитена папка"
Благодаря
Скрит текст:
Предполагам, че вградената функция би ти свършила работа в iPhone.
https://support.apple.com/en-us/104987

# 89
Толкова известен Айфон, няма как да няма защитена папка.

Общи условия

Активация на акаунт