Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 6 095
  • 102
  •   1
Отговори
# 90
IPhone имат вградено приложение пароли, всичко останало (снимки и файлове, цели приложения и т.н) може да бъде скрито с faceid паролата.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 17:55 от deede

# 91
С какво приложение да си свържа телефона и мултимедията в колата, че да си гледам уейз, примерно? Или за съответната марка кола си има отделни драйвери за такова нещо?

# 92
Аз ползвам Android Auto и си свързвам телефона в която и кола да е стига колата да поддържа тази функция 🙂

# 93
То Android auto или епълския вариант си го има по подразбиране. От мултимедията даваш да се свърже, разрешаваш блутут на телефона и ще се намерят, почти автоматично става.

# 94
Не ми се получи с това, с хуауей съм, ако има значение, иначе си го изтеглих

# 95
  • София
Моите за Android-а ми: Spotify, Movit, Huawei Health, Shkolo, Revolut, Lidl Plus

# 96
  • София
Не ми се получи с това, с хуауей съм, ако има значение, иначе си го изтеглих
Хухавелите не бяха ли със собствена операционна система различна от Андроид.

# 97
  • Стара Загора
Отскоро ползвам Cardbox и съм много доволна как ми олекна портейла от карти и каритички за всякакви отстъпки и лоялни програми.
Другото ми любимо приложение, като прилично активен пътешественик е Polarsteps. За такива като мен, които са отказали тотално социалните мрежи е супер място, в което можеш да си държиш в течение приятели и познати за плановете и текущи и минали пътешествия. Освен че е много читаво и се поддържа перфектно, е и напълно безплатно. Имат някакъв бизнес модел за поръчка на фотокниги при приключило пътешествие, но то е съвсем пожелателно. Направо не знам как поддържат това ниво на приложението безплатно, но е факт.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 15:27 от Jade

# 98
  • Бургас
Не мога без традиционните ФБ, инстаграм, месинджър, вайбър.
Другите са ми лидл, кауфланд,билла,дм.
Имам си и Ladytimer,FitC;oudPro,UpTombou,Калориен калкулатор.
И две игри.

# 99
Не мога без вайбър, чрез него говоря с България.
Не мога без приложенията за самолетни билети, куриери, амазон, ютюб, българска тв, тракинг за училищния автобус, за онлайн портфейли, за няколкото банки, които използвам, за игрите, които играя, за пощата, която доставя вкъщи, за VPN, за няколко магазина и купоните към тях..
Ползвам и тик-ток, инстаграм, тредс, фб..
И още няколко - А1, Виваком - че имам абонаменти към тях и следя/плащам сметки..телеграм, няколко забавни, едно на махалата, дето дава алърти за загубени животни и престъпници, пуснати под гаранция и още няколко - звезди, FBI, няколко самолетни компании (много удобно като пътуваш).

# 100
  • Deutschland
Вайбър, ФБ, WhatsApp, че там майчетата от училище направиха групи 😀, приложение със звуци за приспиване (не мога без него), банково приложение, ДМ приложение, приложение за слушалките ми, една игра, с която само си прецаквам очите, Флайтрадар, Пинтерест. Телефона ми е пълен.

# 101
Добавям Lightning, Earthquake, Last quake, ReadEra, Goodreads, iMarkup.

# 102
Да, и аз ползвам Earthquake и AirCare. Последното го препоръчвам на всеки, особено за голям град.

Общи условия

Активация на акаунт