ФОТОШОП-21

• 26 960
  • 500
  •   1
Отговори
# 150
Ted_cat освен Малена и аз се занимавам с фотошоп, основно за корекции в работата и създаване на висококачествени изображения, повече ползвам CorelDraw, заради  кривите на Безие, и векторните графики- занимавам се с дизайн и предпечат, имаш нещо конкретно да питаш ли?
vanda много нежна рамка си направила...

# 151
Сори за спам-а, но имам голям проблем. Една от рамките ми (в jpeg формат е) не мога да я кача никъде в нет-а. Нито в multipy, нито в imageshack, и в snimka.bg не става. Пробвах да я пресейвна няколко пъти с различни имена и пак не става. А останалите рамки ги качва без проблем, но на тази се запъва. Някой да се е сблъсквал с подобно нещо? Ако имате идеи къде може да е проблема, моля ви кажете !!!

# 152
  • София
Сори за спам-а, но имам голям проблем. Една от рамките ми (в jpeg формат е) не мога да я кача никъде в нет-а. Нито в multipy, нито в imageshack, и в snimka.bg не става. Пробвах да я пресейвна няколко пъти с различни имена и пак не става. А останалите рамки ги качва без проблем, но на тази се запъва. Някой да се е сблъсквал с подобно нещо? Ако имате идеи къде може да е проблема, моля ви кажете !!!
Да не е много голяма? Аз така скоро се опитвах да кача една снимка къде ли не и все ми даваше някаква грешка... Накрая като я погледнах, тя беше 3 МВ... Намалих я малко и стана  Peace

# 153
Ted_cat - извинявай -обърках котенцата.За WILD_cat  ставаше дума.Ама много котета сте човек се обърква Rolling Eyes Embarassed Crazy
кошничката -да не би да е голям формата или файла.Провери пак наистина ли се е записал като jpeg newsm78

# 154
  • Gabrowo->Sofia
кошничката, аз съм имала такива проблеми с .jpg съхранен от .cdr Проблема ми се реши, като отворих .jpg-а във Фотошоп и го съхраних там.

# 155
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Единствено в големината се сещам да е проблема!

# 156

Виж да не би да си записала файла в CMYC,вместо в RGB

за нета трябва да е RGB

Ако не ме лъжа паметта, освен Малена и Дяволина имаше професионални допирни точки с тази програма.
.............

не се занимавам професионално, просто я изпозвам в рааботата си, от 10 арх. в офиса, само 2-ма имаме инсталирани ФШ.

така, че изобщо не е професионално забавлението ми с тази програма hahaha

# 157
кошничка, и при мен имаше веднъж същия проблем и се оказа че е от размера ( както са ти казали и момичитата всъщност).

Ето и последното ми произведение:

Обаче взе да ми се изчерпва снимковия материал, а напоследък или го забравям фотоапарата или като съм с двете деца не ми достигат ръцете за да ги снимам  Cry

# 158
Ох най-накрая успях. Незнам къде беше проблема, но със сигурност не беше в големината. Сейвнах я 100-на пъти и накрая стана, но мисля за сметка на качеството. Благодаря на всички за отзивчивостта.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А ето я и злополучната рамка. Изплагиатствах като идея тея въртящите се нещица от Маленна, за което надявам се няма да ми се сърди   bouquet. Но беше бая трудно докато ги направя.

# 159
  • София-там нейде в западната част
позволявам си да копи-пейст поста на лулуто от конкурсната тема защото са останали тези три неща за дооправяне а мисля че едвата картичка е на ани 69 - втората,нека мамите да се включат и ако може да се пооправят нещата за печат защото наближава базара ... лулуто извинявай за намесата   bouquet искам да помогна

Цитат
Такаааааааа аз продължавам да нямам повече от половината файлове. Свалих ги от сайта, но качеството е ужасно. Пускам ги тестово на печат и тези които не са със задоволително качество ще ги съгласувам с Дамаянти и тя ще каже дали ще се пускат в този вид.
Следните неща не са в размер 10/15 и няма да как да бъдат пуснати на печат:

# 160
# 161
# 162
Malenna винаги като ти разглеждам рамките и се ухилвам като зелка, страшна енергия струи от тях.

# 163
  • София
Кошничката, много е сладка  Grinning На задния зелен фон с точките зад снимката ми изглеждат издължени, като, че ли е ползван фрии трансформа и са станали малко като елипси  Peace
Лардо, много ми харесва  Hug
Ставрева, много се хилих на вашите снимки  Laughing
Катяджийн  Grinning , екстра си се справила с цветята    Hug
Ето моят последен експеримент  Hug

Маленааааа , и рамките и снимките са страхотни!!!

# 164

Общи условия

Активация на акаунт