ФОТОШОП-21

• 27 006
  • 500
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,момичета,в момента съм на курс и използвам времето докато чакаме едно момиче да попише пъшкайки Laughing,да драсна някой ред и тук и да ви нагледам какво правите Heart Eyes
Malenna за сетен път се убеждавам,че каквито и цветове да съчетаеш,изглежда страхотно!!!

# 166
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Катяджийн  Grinning , екстра си се справила с цветята    Hug
Ето моят последен експеримент  Hug

Кои цветя??? Да не ме бъркаш?? newsm78 Аз не правя толкова много неща, но защо не мога да се сетя??!!

Не ти връщам комплимента, а просто отбелязвам доста добър, поне за мен стил в тази рамка!! Харесва ми!!!  bouquet

# 167
хоп хооп хооооп

# 168
Malenna винаги като ти разглеждам рамките и се ухилвам като зелка, страшна енергия струи от тях.

аз да ти кажа, по-се кефя на снимките,
според мен "успехът" ми се крие в смешните ситуации

# 169
  • Пловдив
Здравейте и то мен!
Следя  темата с интерес от известно време и много се възхищавам от работите Ви. Най-накрая реших и аз да се престраша да покажа нещо.  Моля бъдете снизходителни  Embarassed

# 170
няма да съм снисходителна само за 1

КЪДЕ ГИ КРИ ТИЯ КРАСОТИ????
ТО БИВА СРАМ, АМА, SEGA SE ZAMISLQM DALI DA NE IZTRIQ MOITE PYRWI OPITI?

# 171
  • Пловдив
От бързане забравих.... специални благодарности на Malenna, разбира се  bouquet  bouquet  bouquet

# 172
позволявам си да копи-пейст поста на лулуто от конкурсната тема защото са останали тези три неща за дооправяне а мисля че едвата картичка е на ани 69 - втората,нека мамите да се включат и ако може да се пооправят нещата за печат защото наближава базара ... лулуто извинявай за намесата   bouquet искам да помогна

Цитат
Такаааааааа аз продължавам да нямам повече от половината файлове. Свалих ги от сайта, но качеството е ужасно. Пускам ги тестово на печат и тези които не са със задоволително качество ще ги съгласувам с Дамаянти и тя ще каже дали ще се пускат в този вид.
Следните неща не са в размер 10/15 и няма да как да бъдат пуснати на печат:
аз отдавна ги пратих на лулуто в нужния формат незнам защо така се е получило

# 173
  • София
Кои цветя??? Да не ме бъркаш?? newsm78 Аз не правя толкова много неща, но защо не мога да се сетя??!!

Голяма съм блейка  ooooh! , видях постинга с "поправения" линк към рамката на Ставреве, и съм решила, че като е поправена - значи е твоя  Embarassed

# 174
  • София
Хайде и аз да постна нещо, че в последните 2 теми май само пиша  Rolling Eyes
Много семпло стана, но явно такова ми е настроението в момента...  Rolling Eyes

# 175
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Голяма съм блейка  ooooh! , видях постинга с "поправения" линк към рамката на Ставреве, и съм решила, че като е поправена - значи е твоя  Embarassed

Абе и аз съм блейка, ама до толкова помня... вчера правих лилавото любовно и малкото момиченце в града..... ама викам китки не съм слагала.... Този път грешката не е в мен!!!  Laughing

# 176
vanda -чудесна рамка.Вашия татко да не е учител

Mдааа,и двамата сме учители! Peace

Момичета много красоти,много нещо!

Ваня Simple Smile добре дошла,много симпатична рамка!

# 177
Мда, нека тази която е с пилето не се разпечата просто...
Моя е

# 178
Добре дошла официално на Ваня!
Мимс, много готина снимка и рамка. На снимката в по- малък размер, таткото ми заприлича на Бойко Борисов  Grinning

Аз пак да питам нещо   ooooh!  Изчезнаха ми настройките  за спейсинг при четките, как да ги върна  Confused

# 179
  • София
Мимс, много готина снимка и рамка. На снимката в по- малък размер, таткото ми заприлича на Бойко Борисов  Grinning

Joy Joy Joy и на мен, но само преди да отворя снимката в голям формат  Laughing  Mr. Green

Добре дошла на Ваня, страхотна рамчица - не личи, че си начинаещ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт