ФОТОШОП-21

• 27 020
  • 500
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мимс, много готина снимка и рамка. На снимката в по- малък размер, таткото ми заприлича на Бойко Борисов  Grinning

Joy Joy Joy и на мен, но само преди да отворя снимката в голям формат  Laughing  Mr. Green

newsm53 newsm62

# 181
Ваня Simple Smile Страхотна е рамката, а моделът е невероятен бонбон!Премиерата ти е повече от добра...  bouquet
Малена комплименти както винаги!
кошничката Много свежа!
Аз имам снимков материал от уикенда и ще се опитам да направя нещо довечера!

# 182

днес  само пиша -я да постна нещо

# 183
Мимс, много готина снимка и рамка. На снимката в по- малък размер, таткото ми заприлича на Бойко Борисов  Grinning

Joy Joy Joy и на мен, но само преди да отворя снимката в голям формат  Laughing  Mr. Green

newsm53 newsm62
Ма вашия татко е по-готин от Бойко Борисов smile3521. Добре дошла на Ваня:)! сУПЕР РАМка

# 184
  • София
Ей, никой не ще да ме похвали (освен катнаджийн) за последната рамка  Crossing Arms   
А-ма-ха  Whistling Ще почна само да ви критикувам  Whistling  Mr. Green  Laughing
Ани, много е сладурска рамката, а модела к'ви очи имаааа  Crazy  Crazy  Crazy
Исках да питам по обяснението на Малена за точките на самата снимка (с гумата)  които излизат от фона - автоматика има ли някаква или всяка една трябва на ръка да правя  Embarassed - щото аз така ги правих на последната рамка  Blush

# 185
Ей, никой не ще да ме похвали (освен катнаджийн) за последната рамка  Crossing Arms  
А-ма-ха  Whistling Ще почна само да ви критикувам  Whistling  Mr. Green  Laughing
Ани, много е сладурска рамката, а модела к'ви очи имаааа  Crazy  Crazy  Crazy
Исках да питам по обяснението на Малена за точките на самата снимка (с гумата)  които излизат от фона - автоматика има ли някаква или всяка една трябва на ръка да правя  Embarassed - щото аз така ги правих на последната рамка  Blush
аз ще те похваля.За мен ти си най бързоразвиващата се съфорумка.Явно е че имаш талант.Продължавай в същия дух

# 186
teodorastamova, не мога да я видя Sad

Автоматизирах системата за правене на цветчета Mr. Green След като си очертая китката с инструмента за селектиране давам десен бутон и избирам make work path После пак десен бутон и define custom shape. Следващият път когато отворя нов докумен просто от бутона custom shape tool си избирам цветето и не е нужно всеки път да изрязвам ново Grinning
И аз така правя!Гледай на какво ни учи мързела! Mr. Green

# 187
напоследък нямам никакво вдъхновение, въпреки че всеки ден разглаждам нещата ви - прекрасни са!!! Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

пускам едно, което мъча от не-знам-вече колко дни пробвах хиляди варианти и страшно много ми омръзна - окончателният вариант е пълна шарения и снимките страшно много се губят - те и без това са си твърде малки, но се ПРЕДАВАМ

# 188
George Michael  на 20.05. ще е има концерт в България.  Grinning

Поздрав за Malenna , Misholina и взички, които са му фенове.   bouquet

Страхотни рамки сте направили , аз известно време само ще чета .  Simple Smile

# 189
Как всъщност мога да начертая една проста права линия? Пробвах хиляда варианта и не успях, то си личи!!!
Взимаш си обикновена кръгла четка.Правиш една точка за начало на правата линия,задържаш шифта и правиш още една точка за край на линията.Автоматично ти се свързват двете точки!

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 01:15 от petia47

# 190
  • София
fun lovin, много, ама много ми харесва  Hug Това все четки ли са  newsm78 Аз съм фен на оранжево-черената гама  Mr. Green
ani69    Hug   bouquet благодаря ти   smile3535  Mr. Green

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 19:48 от Дамаянти

# 191
ДАМАЯНТИ сега видях,че си питала за автоматика при триенето на точките с гумата.Както при точките-със задържане на шифта(за прави линии).И още един вариянт-правиш си едноцветни точки (пак системата шифт) на слоя със снимката,селектираш с магическата пръчка и триеш с дел или бекспейс.

# 192
Аз пак срам не срам ще си покажа страни4ка от календара Embarassed
Има шанс да го свърша преди края на полугодието, ама добре 4е нашите си разпе4атват месец по месец  Laughing

Със или без белия надпис, как мислите?

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 22:28 от kariluis

# 193
kariluis, кефи ме  страничката от календара Hug 

fun lovin , шарено, шарено, но пък готино Mr. Green Хайде и аз да не остана по- назад пускам поредния много шарен експеримент с огромни точки Grinning От доста време ми беше мерак да направя такива. Те самите станаха добре, но в останалата част пак ме изби на кич Embarassed

Моят компютър днес не дойде - не им докарали такъв процесор и ще ходим да го взимаме утре на обяд Sad До тогава може да направя още една рамка Mr. Green

# 194
  • София
Лулу, страхотна е  Hug (Влади има същата дъска  Mr. Green )
kariluis , не знам за белия надпис, но аз лично бих направила снимката по-голяма  Hug и ми е маааалко тъмна  Embarassed , ама то нали на вкус и цвет...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт