ФОТОШОП-21

• 26 933
  • 500
  •   1
Отговори
# 390
Няма ли такава опция като дадеш десен бутон върху групата? Да ги разгрупираш? newsm78

# 391
  • София
И аз направих нещо "бременно" - чакам критики  Hug (много време ми отне, пък стана едно нищо накрая  Rolling Eyes )

Много е сладка!  Hug
И рамката, и мацката на нея Wink
Само малката снимка е малко мътна... Според мен и засили малко контраста  newsm78

# 392
Vesika СТРАХОТНА РАМКА! newsm51

много сладки бременни коремчета искам и аз такива картинки! Embarassed

за разгрупирането незнам Embarassed

# 393
Ето елементи :
http://karmenmery.multiply.com/photos/album/47
Дамаянти супер си като бременна!
Vesika Страхотна рамка, можеш ли да споделиш спиралата с нас?Аз пробвах с action обаче не ми хареса, а твоята спирала е супер.

# 394

Коя друга?Този урок ми се струва малко неясен на мен
Смисъл, че се получи същата като на урока, само че някои от дупките ги бях сложила малко накриво и не ми се доизкусоряваше, ами сложих една готова спирала, която имах от преди  Grinning
От къде да си намеря такава спирала?Никъде не съм срещала Embarassed

# 395
  • София
Да ви кажа в гугъл написах pregnant и на изображения ми излязоха сума ти картинки  Hug
Благодаря за комплиментите  Blush   bouquet
Мимс, аз пък нарочно я замъглих, защото другата е с много кофти качество и малката яко изпъкваше, а не е това идеята  newsm78 , но може да пробвам както си беше  Hug
Да ви кажа, че извадих поканите на Влади за РД (ако ги помните) на снимки - станаха супер.И сега мисля да се възползвам от идеята на тео7777 и да ги налепя на картони преди да ги раздам  Hug

# 396
Записвам се и аз за четките с намачкващ ефект.
zoribarbori5@abv.bg

# 397
Мацкиииии, кажете моля ви, къде има релефни четки? В смисъл да правят релефен рисунък... Гледам Лулуто беше използвала такива в някоя от последните си рамки.   bouquet

# 398
  • Gabrowo->Sofia
Имам и друг въпрос.Малена обясни веднъж, как може да слеем няколко слоя в един с "Груп инто ню смарт обджект"
Та питанката ми е, може ли след това ако реша да ги разгрупирам отново и как става това  newsm78
...
Като кликнеш с десен бутон върху този Smart Object (при леърите) има EDIT contents. Отваря го като отделен файл с леъри, там може да се правят всякакви промени, ако искаш накрая ги съхраняваш и отразяваш в изходния файл, ако не - не.

# 399
  • София
Имам и друг въпрос.Малена обясни веднъж, как може да слеем няколко слоя в един с "Груп инто ню смарт обджект"
Та питанката ми е, може ли след това ако реша да ги разгрупирам отново и как става това  newsm78
...
Като кликнеш с десен бутон върху този Smart Object (при леърите) има EDIT contents. Отваря го като отделен файл с леъри, там може да се правят всякакви промени, ако искаш накрая ги съхраняваш и отразяваш в изходния файл, ако не - не.
не разбрах  Embarassed

# 400
  • Gabrowo->Sofia
Дамаянити, ще се опитам да го онагледя, но малко по-късно.

# 401
  • София
Благодаря ти  Blush - когато можеш   bouquet

# 402
Мацкиииии, кажете моля ви, къде има релефни четки? В смисъл да правят релефен рисунък... Гледам Лулуто беше използвала такива в някоя от последните си рамки.   bouquet
На първата страничка от темата, там където пише Brush elements третия сайт...

# 403
Мацкиииии, кажете моля ви, къде има релефни четки? В смисъл да правят релефен рисунък... Гледам Лулуто беше използвала такива в някоя от последните си рамки.   bouquet

Нямам релефни четки. Това за което говориш е функция на blending options. 5-тото от горе на долу - bevel and emboss. Рисуваш с четката в отделен слой, после задаваш тази опция на слоя и нещата ти стават релефни.

# 404
Разкошна е Дари на тези снимки ... да я схрускаш  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт